Last news in Fakti

16 Декември, 2017 23:00 2 146 3

Най-дивата радост (ВИДЕО)

  • радост-
  • най-дивата-
  • харвард

Ученик разбра, че са го приели в Харвард

Видео в интернет показва радостта на ученик, който разбира, че е приет да учи в „Харвард“ с пълна стипендия, пише „Дейли Мейл“.

16-годишният Айртън Литъл учи в частна гимназия в Луизиана. Той е подал предварителна молба за прием в елитния колеж. Литъл научи новината заедно със своите ученици. След като разбира, че е успял, той и целият му клас избухват в буйна радост. „Не знам как да го опиша.

Това беше най-хубавото чувство през живота ми. Планирам да уча приложна математика и компютърни науки. Ако запазя оценките си може и да се опитам да вляза още през лятото. Радвам се, че накарах майка ми да се гордее“, заяви Литъл. Той още по-щастлив, тъй като една седмица по-рано брат му е бил приет в Станфорд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qqqqq

    5 2 Отговор
    Учи в частна гимназия и е негър. Това е достатъчно да го приемат на всякъде където пожелае в САЩ.
  • 2 Кака Гинка

    3 2 Отговор
    Честито на момчето,ама като гледам реакциите на обкръжението му се сещам за финала на оня виц "...падна от клона и си счупи опашката."
  • 3 mediator37

    5 0 Отговор
    Партито е черно.
    Общо взето наш циганин да влезе в СУ. Катунът празнува.