14 Декември, 2017 17:19 2 836 4

145-килограмова германка умря заклещена във ваната

  • смърт-
  • вана-
  • баня-
  • наднормено тегло-
  • германия

Мъжът ѝ и носил храна и вода, докато била там

Мъжът на 145-килограмова германка е обвинен затова, че е оставил жена си във ваната, когато тя се заклещила там и не ѝ помогнал да излезе, което се оказало смъртоносно за нея.

Вместо да повика помощ, 58-годишният мъж просто е носил на жена си вода, храна, сутрешното кафе и вестник, докато била във ваната повече от седмица и не ѝ помогнал да излезе. След 10 дни той се обадил на спешна помощ, но било много късно, тя вече била починала 48 часа преди службите да се отзоват на обаждането, предава Дейли Мирър.

Властите обвинили мъжа в "изоставяне, довело до смърт".

От полицията смятат, че мъжът е игнорирал молбите за помощ на съпругата си и просто я оставил да си стои във ваната, но той отрича това. Мъжът споделил следното на местните медии:

"Тя не ми даде да ѝ помогна, гледайте си работата."

Мъжът разказал на властите, че чул силен трясък от банята, докато жена му си взимала вана. Когато отишъл да я провери, видял, че тя се заклещила във ваната и най-вероятно се е ударила в огледалото, защото имало парчета стъкло по пода. А когато и предложил помощта си, тя отказала.

Гюнтер тогава ѝ занесъл телефон, за да може да се обади, когато реши, че има нужда от помощ. Той добавя, че тя дори си направила ваната "комфортна" - играла си на таблета, докато била вътре, а той ѝ носил храна, вода, лекарства и всичко необходимо.

Когато се обадил на спешна помощ 10 дни по-късно, тя вече била починала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stefko 88

    4 2 Отговор
    Пиги. Що не се е развел като е почнала да става кит?
  • 2 Стефи

    3 1 Отговор
    ЕЕее...Кофти коментар...
  • 3 Кака Гинка

    3 1 Отговор
    Това звучи направо сюрреалистично - някак си не мога да си представя подобна ситуация в реалния живот.Явно четвъртинката немска кръв,която имам по рождение не ми помага да проумея психиката им...

    Коментиран от #4

  • 4 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кака Гинка":

    Четвъртинка е малко, трябва Ви 100% немска кръв, за да ги разберете!