17 Декември, 2017 16:54 5 656 5

Шеф Виктор Ангелов с първи думи за Кухнята на Ада

  • шеф виктор ангелов-
  • кухнята на ада-
  • 2018 година-
  • професионални готвачи-
  • кулинарни таланти-
  • предаване-
  • hell’s kitchen

Той ще е лице на предаването у нас, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света Гордън Рамзи

“Hell’s Kitchen е най-грандиозното кулинарно шоу, в него ще предизвикваме професионални готвачи и кулинарни таланти, да покажат максимума от себе си пред погледа на цяла България”, разкрива шеф Виктор Ангелов.

Той е първият българин шеф в кухнята на петзвезден хотел в цял свят. Трикратен притежател на титлата “Ресторант на годината”.

В гилдията е познат като “абсолютен педант в кухнята”. Нарича собствените си кулинарни шедьоври просто "вкусно похапване". Сега се изправя пред ново предизвикателство като водещ на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България, което стартира през пролетта на 2018 година.

Победителят ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов. Всички желаещи да участват, могат да се запишат за кастинг.

“Човек трябва да е педант в това, което върши. Поемайки ангажимент като главен готвач в един ресторант — ти трябва да си съвършен”, смята известният кулинар.

“В Hell’s Кitchen ще изисквам дисциплина, отборна игра, защото за да спечелиш това състезание, трябва да си отборен играч. Това, което ме вбесява, е равнодушието на хората и липсата на старание. Незнанието не е проблем. Човек се учи, докато е жив”, разкрива шеф Ангелов.

“Гордън Рамзи си е Гордън Рамзи — винаги съм се възхищавал на неговия неуморим дух. Когато си направил добрият отбор, тогава нещата започват да се движат гладко. Когато имаш един добър отбор, нещата се случват както трябва”, смята известният кулинар.

"Дори шкембе чорбата може да бъде гурме", каза шефът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    6 1 Отговор
    Тия като ми заседнали на тая сума 100 хил.а инфлацията що не я смятат 100 хил.до година няма да са като 100 хил.през тази и ми бъркат някакви пумии и вс.едно са зготвили любимата гозба на Господ.И изобщо не знаят значението на израза- разделяне на вкусувете първо,второ и десерт на едно полято с пиячката,свински гозби!
  • 2 Боримир

    7 4 Отговор
    Варени свински крачета с чесън.

    Коментиран от #3

  • 3 Бесен Язовец

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "Боримир":

    Сложени върху канапе от тиквено пюре и поляти с боровинков сос и щипка розмарин и като се омешат вкусувете на крака с чесън почваш да усещаш джакузи в стомаха
  • 4 ЛУПИ

    9 1 Отговор
    УТИ Е НОМЕР 1
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.