Last news in Fakti

20 Декември, 2017 16:36 4 046 9

Уволниха красавица от Playboy Club заради секс с женен милионер (СНИМКИ)

  • момиче-
  • уволнена-
  • афера-
  • женан мъж-
  • член на клуб-
  • playboy club-
  • връзка-
  • любовник-
  • виктория джек

Животът не е приказка. Понякога той е дори по-жесток, отколкото можем да си представим. Поредното доказателство за това идва, е една истинска история, която идва от Обединеното кралство. В нея се разказва за обикновено работещо момиче и богат бизнесмен и тяхната "любовна история", завършила по доста неприятен за девойката начин, различен от финалите, които сме свикнали да виждаме в сапунените сериали или приказките.

25-годишната Виктория Джек твърди, че е била уволнена от лондонския Playboy Club, след като ръководството разбрало за връзката й с един от клиентите на клуба — влиятелен и много богат бизнесмен, който освен това бил и женен, пише в. Sun.

Богатият британец се увлякъл по момичето, още първият път, когато я видял в клуба, където тя работела като крупие. Той постоянно ѝ досаждал, пращал ѝ съобщения на телефона с предложения за секс и срещи. Нещата ескалирали, когато мъжът един ден се появил пред дома ѝ. Това била капката, след която Виктория решила, че повече не може да пренебрегва ухажора си и склонила да излезе с него на среща.

Фенът на момичето се оказал един от най-богатите и влиятелни хора във Великобритания, но мъжът пропуснал да спомене дребната подробност, че е женен.

След тази първа среща, двамата започнали да излизат, прекарвайки времето си в едни от най-луксозните хотели. Мъжът отрупвал със скъпи подаръци своята любовница и я водел на екзотични пътешествия.

Романсът между тях приключил, когато работодателите на момичето научили за връзката на Виктория и милионера.

Двамата били видени заедно в Colony Club, конкурент на Playboy Club, след което шефовете на Виктория ѝ съобщили, че тя е уволнена, тъй като грубо е нарушила политиката на Playboy Club, престъпвайки правилата за благоприличие и професионална етика, които не допускат служители да се впускат в афери и връзки с клиенти, още повече, когато тези клиенти са женени.

Ситуацията вероятно щяла да се реши без много шум и проблеми ако любовчията не бил забравил да спомене на момичето за своя семеен статус.

След всичко случило се, Виктория разговаряла с богатия си любовник, който обаче, не пожелал да продължи връзката си с нея. Явно уплашен от надигащия се скандал, той я посъветвал да го остави на мира и да си намери мъж на нейните години.

"Разстроена съм, преживях толкова много. Беше ми много трудно и бях съсипана, че загубих работата си, но това, че загубих него бе още по-съкрушително и тежко за мен", разказва Виктория пред британския вестник.

"Чувствах, че тази връзка може и да има бъдеще. Мислех си, че е порядъчен човек. Заради него загубих всичко. Ако знаех още в самото начало, че е женен, никога нямаше да припаря до него, никога нямаше да се съглася да се видим", разказва още Виктория Джек.

"Сега ми се иска той никога да не ме беше доближавал, защото нямаше да съм в положението, в което се намирам в момента", споделя огорчената жена.

Виктория признава, че се е почувствала ужасно от всичко случило се, завършило толкова несправедливо за нея. Младата жена се оказала единствената потърпевша накрая — без работа, без мъжа, в когото била започнала да се влюбва и с накърнено самочувствие и репутация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 2 Отговор
    в очето ми плува едно корабче - един от най-известните хора в страната и да не провери дали не е женен.
  • 2 55666

    18 0 Отговор
    Епа идеална е, аз откога си търса нещо такова, явно там в Плейбой Клуба са АБСОЛЮТНИ ИДИОТИ, само гейовете ще остана на острова до 100 години
  • 3 уъркинг гърл

    13 3 Отговор
    Тая римлянка мнооо добре е знаела с кой се такова, а сега се прави на утрепана лисица ! А най-вероятно не са я уволнили затова, че обслужва този клиент, а че двамата дружно са отишли при най-злия им конкурент! Всичко си го пише ;)
    Сега се опитва максимално да добие известност и да я поканят я в някое реалити я да и вземат някое интервю и т.н. Просто бизнес, пОснах една сълза за църната Хубава жена ;)))
  • 4 Недолюб Черни

    12 2 Отговор
    Тя па та'а една красавица - за**и! Всяка втора девойка на улицата в София или къде да е в страната е в пъти по-'убава
  • 5 asd

    4 3 Отговор
    Тая е гадна!
  • 6 656

    7 4 Отговор
    в лице е отврад
  • 7 Патриот

    1 2 Отговор
    като се "таковата" с неточният човек така става. човека едва ли ще си остави семейството заради нея(както тя се надява).
    а според мен това е само предтекст. по-скоро са я изгонили заради външният и вид.
  • 8 Патриот

    4 1 Отговор
    Как не се влюби в някой таксиметро шофьор или разносвач на пици, ами пак милионер. Има нещо съмнително тук.

    А човека хубаво я е посъвеетвал да си хване някой на нейните години, но не е допълнил и за цвят.
    И тази не е римлянка, а рОмлянка.
  • 9 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Да,повярвахме на версията ѝ и всички вкупом съчувстваме на това невинно девойче,че и неграмотно даже - не е могла да прочете правилата на клуба, за това ги е нарушила всичките, та чак при конкуренцията отишла да се хвали със завоеванието си.Изглежда малко тъмничка за англичанка,ама може и да е от монитора ми - не е от най-новите...