Last news in Fakti

26 Декември, 2017 13:12 28 619 18

Коя е жената до Годжи?

  • жена-
  • годжи-
  • бебе-
  • дете

Георги Милчев стана татко за трети път миналата седмица

Дядо Коледа донесе ново семейство и бебе за Годжи. 48-годишният бас китарист в „Ку-ку бенд” Георги Милчев стана татко за трети път миналата седмица. Бебето дойде на бял свят на 16 декември минути преди полунощ. Малката госпожица се роди във врачанската болница с манекенския ръст 48 см и с тегло 2,550 кг., пише "Уикенд".

Майката на детето е неизвестна за широката публика. Това е 25-годишната приятелка на Годжи - Надежда Дончева, с която той живее на семейни начала от около година. Младата дама сама избрала името - Цвета. Щерката на Годжи носи името на неговата майка Цветанка.

Русокосата красавица Надежда е истинско съкровище, не могат да я нахвалят общите им приятели. Блондинката била родом от Девня. След куп неуспешни връзки, гарнирани с изневери, помъдрелият басист не можел място да си намери от радост, че приятелката му е сбъднала мечтата му да има щерка. Надежда си имала собствен бизнес с пречистено краве масло, по-известно в здравословната кухня като ГХИ. То представлява пречистено краве масло, от което са отстранени водата и протеините и се състои единствено от мазнини, предимно наситени. Двамата се запознали именно покрай бизнеса на Надежда с хитовия здравословен продукт.

Както е известно, от няколко години Годжи е луднал на тема здравословно хранене и природосъобразен начин на живот. Запознали се на кулинарен фестивал преди година и половина и веднага се харесали. Започнали да излизат и скоро осъзнали, че са сродни души. От около година двамата живеят заедно. Появата на бебето е била планирана - Годжи искал дете от новата си любов, а тя също искала да дари живот.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    92 13 Отговор
    25 годшина красавица и 48 годишен тупан се харесали вднага щом се видели разбираш ли!! Само ми е чудно, ако Жорж си изглеждаше по-същия начин, както си изглежда и сега, ама беше примерно безработен ел. техник дали нещата пак щяха да се развият така!!?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гост

    27 17 Отговор

    До коментар #1 от "Хахаха":

    Мисля че в голяма част грешиш.Човек е съвкупност от това което прави и от това как изглежда и от това къде и как живее.Тя е намерила в него това което търси и той в нея.Да си баща на 48 и да си с жена 20год . по млада от теб е нещо което те кара да се чувстваш по - млад и с по вече енергия и желание за живот.С по - вече сила.Но за да изпиташ всичко това се иска топки.Както и да го погледнеш.Иначе приказката за киселото грозде предполагам че всеки е знае.

    Коментиран от #5

  • 4 Слави Трипрофанов

    23 3 Отговор
    Малиии баце. ... верно е! Глада е по-селен и от тока!
  • 5 Хихихи

    22 6 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Твърде дълбокомислено!! А, че ковричката има интерес от връзка с дедо Гоги, тфа е видимо и за Стиви Уондър! А горкия Гошко пак е употребен!

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    27 12 Отговор

    До коментар #5 от "Хихихи":

    Пиша го от позицията на опита и от факта че аз самия също съм станал баща на 48год. от жена по малка от мен с 20 год.Трудно е за разбиране от хора които не са го изпитали а само точат лиги.

    Коментиран от #13, #15

  • 7 Боримир

    22 6 Отговор
    Истината е че парите са силно нещо, още повече за бедната Враца.

    Коментиран от #8

  • 8 гост

    10 4 Отговор

    До коментар #7 от "Боримир":

    Дават ти възможност на избор и на свобода .Във всяко положение.
  • 9 Сотир

    14 4 Отговор
    Коя е жената до Годжи? - поредната залотърсачка!
  • 10 Мими2

    9 9 Отговор
    И от тази връзка нищо няма да стане .Дъртофел наркоман ,и напориста селянка с мозък на птиче .
  • 11 Чичо

    17 6 Отговор
    До коментиралите чичо Гошо и майката. Той го е направил, има дете. Вие ко сте направили, че злобеете. Като постигнете нещо се похвалете и Вие. Не народ а мърша !!!!
  • 12 НеМиДреме Изобщо

    19 4 Отговор
    Надето и Годжи се запознаха на старата работа на Надето...Хубавото Наде беше сервитьорка в комплекс "Барите",близо до Варна...Годжи отишъл да хапне и да разпусне,Надето му сервирала,запознали се и пламнала любовта...Кой защо е с другия само те си знаят...Да са живи и здрави и те и детето,а и другите деца на Годжи...Яжте,пийте и се забавлявайте по празниците...Оставете хората намира...Живи и здрави...
  • 13 Гост11111

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Ами вероятността да заприличате на еленчета е по голяма. Иначе няма лошо.
  • 14 случаен

    11 1 Отговор
    абе кво ви интересува коя е и каква е важното. и че. се обичат и са щастливи
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 сойкаПрисмехулка

    3 2 Отговор
    Надето съм я минал още 2001г. на Банско.

    Коментиран от #18

  • 18 Himler

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "сойкаПрисмехулка":

    И тя тогава на 9, 10 години беше когато ти я минава или Нещо си объркал Да не би Годжи да ти е минал тебе на Банско