26 Декември, 2017 13:35 4 326 10

Милен Цветков остана самотен по празниците

  • цветков-
  • деца-
  • развод-
  • самота-
  • празници

Водещият се отдаде на децата си след последния си развод

Съвсем сам посреща празниците от известно време тв водещия Милен Цветков. Телевизионерът е сам като куче, откакто се раздели с последната си жена - Ивета, пише "Уикенд". Водещият няма с кого да празнува и отсега се притеснява за старините си. Откакто е прекратил връзката с майката на сина си, няма сродна душа, с която да дели радости и грижи.

Точно преди празниците Милен се посвети за кратко на дъщеря си Калина. Тя от години живее в чужбина, като първо израства в Германия с майка си, а след това учи и в Амстердам. С баща си не са особено близки, тъй като се виждат само два-три пъти през годината, но въпреки това Цветков се старае винаги да намери време за нея и когато се почувства тъжен, стяга куфарите за Холандия, за да й гостува за няколко дни. Водещият е наясно с всички планове в живота на щерка си и я подкрепя безусловно. И въпреки че никога не са говорили за гаджетата й, той е наясно с мечтите й за бъдещето.

„Децата са се превърнали в негова Вселена. Каквото и да се случва, той винаги държи контакт с тях и се старае нищо да не им липсва. Не става дума да ги глези със скъпи подаръци, а да е до тях и да им показва любовта си”, разкриват негови близки. Когато е в България, Цветков се опитва да бъде неизменно до сина си Боян. Дори планирал да го заведе на ски по празниците, за да му покаже, че въпреки раздялата с майка му, той продължава да е важна част от живота му.

„Когато се раздели с втората си жена, Милен беше съкрушен, че пак няма да живее с детето си. Тя обаче е много разбрана и не го ограничава с визитациите. Не му създава никакви проблеми да бъде с малкия колкото поиска и да се грижи за него пълноценно”, коментират запознати. Водещият все още тъгува по експоловинката си и дори прави опити да се събере с нея. През трите години на раздяла той така и не успял да намери друга сродна душа.

„Вече не мисли, че ще намери жената, с която да остарее, за това иска поне да е близък с децата си и бившите си. Така ако му се случи нещо, поне ще може да разчита те да са около него”, разказват още негови приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    19 4 Отговор
    Нищо лично към Милен,но когато съм го слушала как си води предаването не мога да издържа да го гледам ко края.Прекъсва непрекъснато гостите си и винаги,ама винаги си проповядва неговото мислене.Страшно неуважително-хората не могат да се изкажат.Лично аз не бих живяла с такъв мъж нито час/макар ,че на външен вид е симпатяга/

    Коментиран от #4

  • 2 Кака Радка клюкарката

    12 4 Отговор
    Миленчо е самотен .......бат Бойко и той стоял в Банкя сам като куче.....Че си викам що не съ съберат двамцата и да си хортуват че поне да им мине самотата.....
  • 3 ОМГ

    11 2 Отговор
    Г-н Стойчев, за тази си извънредно "важна" за обществото статия, реализирана на база дълбок професионализъм при събирането на данни за нея, заслужавате да прекарета меден месец в компанията на описания от Вас, с такава проникновенност, перснаж!!
  • 4 Име (като гост)

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "666":

    Доволно арогантен тип с просташко държание.
  • 5 Боримир

    2 2 Отговор
    Ве го гледам късно е и не ме интересува
  • 6 mediator37

    8 4 Отговор
    Напротив, Милен е много атрактивен и винаги гледам с голям кеф предаванията му. И са забавни, много се хиля. Огромна грешка е на телевизията, че му преместиха предаването за сред нощите. Винаги е имало голям рейтинг.
    А до празнуването сам- това е нещо много нормално в цял свят и въобще не е лошо. Има книги, филми, шопинг, няма кой да те ядосва, обижда, прави напук и сечено.
    Даже много са ми смешни разни, дето в компания се напъват да им е весело, а то не им е и даже един друг се мразят и говорят зад гърба си, ама само да са на маса и постнат снимки във фасебоока, колко са велики. После три месеца клюкарят кой колко пари бил дал и какво донесъл, пък нищо не консумирал, а другите как не били донесли и такива ултра-простотии, че имам чувството единствената цел на колективното празнуване е на всички да им бъде гадно и то за дълго.
    Празнуването сам е класика за пичове.

    Коментиран от #7

  • 7 FUCK OF

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "mediator37":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.....+++++++++++

    САМОТАТА ПОНЯКОГА Е ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ...

    САМОТАТА Е ПРИВИЛЕГИЯ НА СИЛНИЯ....

    СЛАБИЯ ВИНАГИ СЕ СКАТАВА В ТЪЛПАТА...

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 990

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "FUCK OF":

    Прави си, Милен е от малкото "пичове" измежду материала, който не е 80 ами 95%, то и аз съм самотник ама щот не ме кефи материала, нема на сила да се бутам измежду маймуните ? пробвал съм го и после отнема време, нерви и усилия да се отърсиш от л..ната, а за съжаление това е днешна българия
  • 10 Мехлем

    0 0 Отговор
    Много е готин и забавен Миленчо! Хилил съм се на глас, като съм му гледал предаванията. Някой път такива ги ръси, че няма как да не се засмееш. Който не му разбира хумора да не го гледа по-добре! И най-важното е, че не е режисирано предаването, а каквото му дойде на устата го ръси и му се получава. При други с написани сценарии е трудно, а при Милен е лесно. И кани все едни образи и патки и ги провокира много тънко, а понякога доста дебелашки, но рядко прекрачва границата.