27 Декември, 2017 11:15 2 784 3

Ето и топ каръците на 2017-та година

  • каръци-
  • истории-
  • тръпки-
  • смях-
  • 2017

Историите са повече от потресаващи

Членовете на Buzzfeed.com приеха участие в анкета за най-ужасяващите, нелепи и срамни истории, които са се случили с тях в продължение на цялата 2017 година. В сравнение с тях ще се почувствате като най-щастливите хора на света!

1. „Получих пристъп на най-жестока диария точно пред олтара. Фекаилиите се изсипаха навън в момента, в който женихът ми произнасяше клетвата. Бях облечена в рокля с дълъг воал. Изтичах, за да се оправя, а след мен се носеше характерна миризма и кафява следа.” – supremepizza.

2. „Запознах се с мъж, който имаше най-големия пенис, който съм виждала през живота си. В решаващия момент реших да стигна до края. Тубата с овлажнител, която имах под ръка, ми беше доста подходяща – често изпитвах болка, дори и по време на обикновени, полови актове. Но дори и лубрикантът не помогна. Членът му разкъса влагалището ми и се наложи да ме шият.” – catfuneral.

3. Помолих приятелка да ми пробие ухото за обеци с помощта на специална машинка, която купих в интернет. В резултат на всичко получих сериозна инфекция и останах без част от ухото. Съветът ми – винаги се обръщайте към професионалисти.” - sarahn45.

4. „Мъжът ми каза, че навън времето е ужасно горещо и реши да се разходи по шорти. Ето и какво се случи в резултат на това.” - laurenelizabethr477.

5. „Имах си любим салон за красота. Веднъж там дойде клиентка, която поиска да й боядисат косата. Когато фризьорът излезе за нещо в другата стая, жената взе четката за коса и без никакво предупреждение я пъхна в... дупето си. Не спря с това дори и, след като фризьорът се върна обратно. Той я изгони и дезинфектира четката, но аз вече не бих се върнала там.” - Cheesefries21.

6. „Тази година моя приятелка се реши да прави анален секс. В разгара на сношението в стаята влязъл баща й. От притеснение партньорът й извадил рязко члена си и се случил ужасяващ „кафяв фонтан”. Целият бил изцапан с фекалии.” - dreav488.

7. „Приятелка ми разказа, че брат й купил от магазина салата и решил да го използва за сексуални игри, изяждайки го от влагалището на гаджето си. Всичко било наред, но след няколко дни се наложило момичето да извика линейка заради страшна инфекция.” - sydneys4b.

8. „Заработвах като сервитьорка. Веднъж в ресторанта ни дойде клиентка, на която внезапно й прилоша. Започна да й се повръща, но вместо да отиде до тоалетната, изхвърляше съдържанието на стомаха си в празните чаши, които й попадаха под ръка. Накрая си тръгна и дори не остави бакшиш.” - MrsH810.

9. „Майка ми работи като медицинска сестра. Неотдавна й се наложи да се грижи за пациент, на който едното стъпало било разрязано на две. По думите му – „стоял прекалено близо до трактор”. - kaylac4a.

10. „Работех като помощничка в токшоу, помолиха ме да посрещна героя в предаването. До снимките имах доста време и трябваше да правя нещо. Посрещнах мъжа на аерогарата, а след това отидохме на боулинг. През цялото време той беше „по-нисък от тревата”. Обядвахме, а след това тръгнахме към телевизията. Когато стигнахме до студиото, продуцентът ми беше изпаднал в паника и ме пита какво сме правили. Казах му, че всичко е наред, а той ми разказа, че въпросният гост е заподозрян за убийството на дъщеря си и нейния приятел. Оказва се, че съм прекарала целия си ден в компанията на потенциален садист!” - kyled31.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sandi

    1 0 Отговор
    Номер 4 явно има някакво допълнение.....,но уви,няма да разберем потресаващата история.
  • 2 Predator

    0 0 Отговор
    Номер 1 кърти
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.