28 Декември, 2017 21:13 19 909 1

Годишен хороскоп за 2018 г. (I част)

  • хороскоп-
  • годишен-
  • 2018-
  • овен-
  • телец-
  • близнаци

Овен, Телец и Близнаци

Годишен хороскоп за 2018 г. (I част) - 1
Снимка: Shutterstock

Хороскоп Овен 2018 г.

Предстои ви година, в която ще имате възможност да разрешите или приключите ваши планове свързани с имот. Може да става дума за жилище, където живеете в момента или за нещо съвсем ново. Някои от вас ще получат предложение за покупка или продажба на имот, други ще получат право върху наследствен имот или земя.
Това ще бъде една благоприятна година за покупка, ремонт или строеж на къща на село, за завръщане към природсъобразния начин на живот.
Годината ще бъде особено благосклонна във финансово отношение към жените до 35 годишна възраст. За тях ще възникнат различни нови възможности: по-добре платена работа, развитие на печеливш бизнес, фермерство и др.
През тази година може да решите да положите основите на една голяма инвестиция, която ще ви ангажира няколко години напред.
През годината ще имате по-големи разходи, свързани с дъщеря или внучка, но това ще е вид инвестиция: за образование, нов дом, специализация, развитие на творчески или бизнес проект и др.
Момичетата и младите жени Овен могат да бъдат изненадани от една неочаквана печалба.
2018 година ще изненада мнозина от вас със зачеването или раждането на дете или внуче. За някои от вас ще възникне неочаквана възможност за осиновяване на дете, за менторска дейност или попечителство.
Родителите в повечето случаи ще са повод за приятни преживявания с тях, особено ако имате родител роден под знака на Козирог, Дева или Телец.
Ако имате родител Близнаци, Водолей или Везни през годината ще откриете едно ново тяхно качество или ще опознаете една нова страна от техния характер.
През годината могат да възникнат спорове и противоречия свързани с образованието или кариерата на дете. Причините ще са винаги по някакъв начин свързани с пари: неправилно изразходване на ресурсите, прекалено големи или ненужни разходи и др.
През годината ви предстои една житейска раздяла, но тя определено няма да касае човек от дома ви. Има вероятност това да бъде някой, с когото сте работили или работите в момента заедно (но не е задължително!).
Ще възникнат здравословни проблеми с човек от роднинския ви кръг. Те ще бъдат преодолими, разрешими, но нищо няма да стане за един ден. Напрежението може да влоши нещата и няма да ви помогне за по-бързото разрешаване на проблемите.
Ако имате партньор и някакви очаквания от страна на негови роднини, то през тази година това едва ли ще се случи.
Ако все пак има някакво движение, действия в този план, те по-скоро ще ви разочароват или обидят по някакъв начин.
Тази година няма да бъде лека за младите мъже до 35 годишна възраст, които планират пътуване в чужбина (по работа, образование и др.). В нещо определено ще останете разочаровани или излъгани.
Обществената и политическата дейност на жените Овен, както и техните публични изяви ще са подложени на различен натиск. Ще има отлагане, забавяне на ангажименти и обещания. Ще ви бъде трудно ще контролирате подобни събития.
Мъжете Овен могат да очакват важно събитие свързано с майка или роднина по майчина линия. Ще имате благоприятна година за сключване на брак, създаване на семейство, както и събиране с родители или роднини за живот под един покрив, на едно място.
За вас изненадите през 2018 г. ще бъдат в няколко области:
- по отношения на личния ви късмет, който ще дойде когато най-малко очаквате или по странен за вас начин
- чрез различни събития в любовния ви живот, които ще бъдат с цел да изградят нещо ново в живота и в личността ви
- в семейството, където много събития и отношения ще преживят неочаквано развитие.

Хороскоп Телец 2018 г.

Пред вас е година, в която вашите връзки с чужденци или с чужбина ще имат важно значение за успеха на определени ваши планове и очаквания.
Една от основните ви грижи през тази година ще бъде свързана със здравословното състояние на близък човек. Възможно е това да бъде свързано със старо заболяване, с продължително лечение през годината и др.
Семейните ви отношения ще са поставени на изпитания, особено във връзки, където его-то на единия от партньорите обезличава живота и дейността на другия партньор.
През годината ще имате добри доходи, както и възможности за добре платена работа. Сега могат да възникнат идеи или ангажименти, които да ви донесат допълнителен доход или нов бизнес. Внимание в подобни действия с хора, които приемате за близки приятели.
През годината ще имате важни срещи и разговори с роднини (особено с такива родени под знака на Козирог, Телец или Дева). С тях ще обсъждате общо семейно имущество, доходи от наем, рента и др.
Някои от вас ще предприемат действия свързани с продажба на имот или отдаването му под наем.
Неочакван конфликт или промени в работата (бизнеса) могат да доведат до непредвидени ситуации в живота на баща или роднина от мъжки пол.
Въобще животът на такива роднини ще е поредица от неочаквани или сложни на пръв поглед събития.
През годината родители родени под знака на Телец ще имат очакване за завръщането на дете в семейния дом или дете ще напусне дома поради образование, ново семейство, преместване в друго населено място и др.
Очакванията ви за любовния ви живот през годината ще са далеч от действителността. Оставете естествения развой на събитията. Опитайте се да приемете това, което живота ще ви даде през 2018 г. Не търсете отговори, които сами ще намерите в близкото си бъдеще.
Тази година ще е важна за образованието или кариерата на младите мъже. Мнозина ще започнат платена форма на висше образование, магистратура и др.
Годината вещае флирт или нова романтична връзка на работното ви място с по-млад от вас човек.
През годината ще възникне неприятен момент, свързан с пътуване. Това може да е технически проблем свързан с транспортното средство, което ще използвате или с документ (билет).
През 2018 г. ще имате известни трудности с ваши роднини, които живеят в друго населено място или държава.
За тези от вас, за които 2018 г. ще мине под знака на едно бракоразводно дело, ще възникнат затруднения или непредвидени ситуации свързани с права върху дете или деца.
През годината ще имате сложни отношения с родители на брачния си партньор. Според вас те по някакъв начин влияят неблагоприятно върху възпитанието на собствените ви деца.
През годината ще възникне неочаквана ситуация свързана с ваше пътуване в чужбина или с ваши роднини, приятели, които работят или пребивават в чужбина.
Смяна на дом или квартира вещае 2018 г. за младите жени и момичетата Телец. Причините за това ще са най-различни, като тази промяна не вещае завръщане назад.
През годината ще преживеете неприятно събитие, премеждие свързано с жена до 35 годишна възраст.
Годината вещае приятни събития, радостна новина свързана с майка, сестра или близка приятелка. Късмет, който ще им бъде даден ще има важно значение и за вас самите и за бъдещето ви.
Много силна година ще имат жените Телец над 35 години. Нещата понякога ще стават неочаквано и определено по най-добрия за вас начин.
Изненадата на 2018 г. за някои ще бъде свързана с неочаквани пари, за други - с важен документ (или договор), а за трети - с нов бизнес, план или позиция.

Хороскоп Близнаци 2018 г.

Пред вас е година, в която особено важно значение ще имат събития, свързани с вашите родители или с роднина от мъжки пол. Ще имате определени ангажименти свързани с дом на вашите родители, с тяхна собственост или задължения.
Годината ще ви даде голямо разнообразие от възможности в една или друга сфера на живота. Важното за вас ще бъде да отсявате правилно истинските и перспективните неща от тези, които ще ви донесат бърз но временен успех.
Не се впечатлявайте от примамливи предложения, защото те няма да са това, което вие очаквате. Имайте вяра в собствената си съдба и хубавите неща в живота ви определено ще се случат.
През тази година по-добрите финансови или материални възможности за вас ще имат някаква връзка с друго населено място, с хора от различни градове, държави или националности.
Може да постигнете финансов успех или по-добре платена работа чрез дейности свързани с пътуване, туризъм, далечни връзки, чуждестранни клиенти и компании и др.
Важно развитие ще имат отношения с мъже, които са ваши роднини: брат, зет, чичо или братовчеди. Приятелските ви връзки с мъже също ще имат интересно развитие. С някои от тях ще ви се наложи да се разделите поради различни житейски причини.
По-сложни или трудни за прогнозиране ще бъдат ваши отношения с по-възрастни мъже или с девойки и млади жени.
Както беше отбелязано по-горе в текста - особено значение през годината ще имат ваши отношения с родител. В повечето случаи ще става дума за майка или баба по бащина линия. Предстоят важни решения и промени с такава личност. В някои случаи може да се ангажирате с юридическо уреждане на общи семейни документи, завещание, пенсия и др.
Годината няма да е от най-благоприятните за раждане на дете. Тези от вас, които ще са в очакване на такова ще имат наследник със силен и твърд характер, понякога с прояви на повече инат или самонадеяност.
Ако имате дете родено под знака на Телец, Дева или Козирог годината вещае всякакви неочаквани събития.
В професионален план трудно ще постигнете очакванията си. Ще ви се наложи понякога да влизате в сблъсък с други хора, да отстоявате позицията си и др. Годината вещае повече неприятности в работата, но те нито ще са случайни, нито пък ще създадат неразрешима криза.
Тази година ще бъде важна за мнозина от вас по отношение на семеен имот, нов дом или друг важен ангажимент от имуществен характер. Ще имате своите оптимистични моменти, ще имате и моменти на паника. Като цяло годината няма да ви разочарова в очакванията ви. Бъдете готови за преодоляването на временни затруднения и спънки.
Възможни са неочаквани ремонти или повреди, които ще изискат нова техника или мебелировка в дома ви.
2018 година носи интересни събития по линия на брачния ви или интимен партньор. Ще имате различни (в повечето случаи приятни) поводи за събиране с негови роднини. Вероятни са годеж, сватба, раждане на дете в дома на родственик от страна на брачния ви партньор.
За несемейните представители на Близнаци, 2018 година вещае съвместно съжителство или брак. В повечето случаи това ще е партньор, в чийто дом, град или държава ще ви се наложи да се преместите.
През тази година здравословни проблеми могат временно да стресират младите мъже Близнаци. Какъвто и да е проблема, той ще има адекватно лечение и бързо възстановяване.
Годината ще бъде благоприятна за развитието на чуждестранните връзки на почти всички представители на този зодиакален знак. Единствено по-голямо внимание ще се изисква за младите мъже.
През тази година неочаквани събития или промени ще настъпят във вашите обществени или политически занимания, интереси или изяви, пише Velida Horoscopes. Ще останете разочаровани в една дейност, което ще охлади вашия ентусиазъм за дълго време.
2018 година носи повече бебета в кръга ви от роднини или приятели. Ще ходите често на различни събирания или празници свързани с бебе или с деца.
Изненадите, които 2018 г. ще подготви за вас Близнаци, ще имат връзка с нови приятелства със странни или популярни личности, с неочаквани пари или финансов документ във ваша полза (изгода).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    5 0 Отговор
    Хвърлил съм око на една овница значи тази година ще я оважа с голям кеф