2 Януари, 2018 10:45 13 600 0

Годишен хороскоп за 2018 г. (IV част)

  • годишен-
  • хороскоп-
  • 2018-
  • козирог-
  • водолей-
  • риби

Козирог, Водолей и Риби

Годишен хороскоп за 2018 г. (IV част) - 1
Снимка: Shutterstock

Хороскоп Козирог 2018 г.

Пред вас е година, в която родители или близки родственици ще изиграят важна роля в живота ви, вероятно чрез събития в техния личен живот. Особено важни моменти ще преживеете около баща или с роднина по бащина линия.
Въпреки, че годината вещае доста разходи или моменти на парични притеснения, като цяло това ще бъде година на напредък за вас. Ще имате възможност за по-добре платена работа или повече доходи от различни дейности.
Някои от вас ще бъдат изненадани от неочаквана печалба или успешна сделка.
През годината ще възникнат очаквани или непланирани ангажименти свързани с наследствен имот, завещание и други дела, свързани с починали родственици или благодетели.
През тази година мъжете над 35 годишна възраст ще изживеят една парична загуба поради собствена грешка, лековерие, наивност и др.
2018 г. вещае за вас откриване на неочаквана родствена връзка или неочаквана тайна, факт, събитие, свързано със семейството ви (най-вероятно в миналото).
Ще преживеете интересни събития свързани с брат или сестра, племенник или племенница, които определено ще ви изненадат. Ще е нещо, за което не сте очаквали да вземат решение, да направят такава промяна и др.
Въпреки конфликтите, които ще възникнат между вас и ваши родители или близки родственици, 2018 г. вещае да постигнете важни за вас успехи или да преживеете радостни моменти именно с тях. В трудни моменти вие ще можете да разчитате един на друг. Вие ще се захванете заедно да свършите нещо, от което всички ще останат доволни.
Помнете, че енергията ви през 2018 г. ще дойде от семейството ви, така че не игнорирайте никого и нищо.
Младите мъже да подберат внимателно приятелското си обкръжение през тази година, защото ще получите много обещания или ще направите много услуги - но напразно. Това особено важи ако имате очакване за благодарност, обратна услуга у др.
За вас има знак за опасност от загуба или кражба на пари.
През 2018 г. голяма част от очакванията ви свързани със семейството или с брака ви ще успеят да се реализират. Ако планирате брак - това е вашата година. Ако желаете дете - не отлагайте плановете си, за по-благоприятно време (поради професионални ангажименти или финансови затруднения).
През годината няколко важни събития в семейството ви ще оставят вълнуващи спомени за цял живот.
Тази година ще има силно материално значение за вас. Вие по един или друг начин ще успеете да се зарадвате на една крупна придобивка. Ще получите помощ от родственици от страна на партньора ви или чрез наследство.
Ще имате късмет, ако в плановете ви за 2018 г. са включени нов дом, нова кола, нова мебел и др.
През годината на успех ще могат да се надяват тези от вас, които са в процес на лечение за бебе, различни медицински интервенции свързани с майчинство или друг вид гинекологичен, урологичен проблем.
Някои от вас ще изпратят свое дете на далеч с цел образование или работа. Начинанието ще е успешно, обаче емоционално ще ви бъде трудно на вас.
През тази година очаквайте интересни промени в колектива, където работите. Благодарение на вече създадени професионални връзки ще попаднете в една нова среда от хора с определени интереси или специфичен бизнес.
Годината ще бъде благоприятна за развитие на бизнес от дома, онлайн бизнес, бизнес свързан с услуги за дома и семейството, строителство и др.
Младите жени Козирог ще трябва по-внимателно да подбират приятелите си, особено от женски пол. През тази година ще сте обект на нежелани клюки и интриги във ваш ущърб.
Избягвайте финансови отношения с приятели, като даване или искане на заем, обща инвестиция и др.
Изненадата на годината ще бъде неочаквано събитие свързано с жена, която живее в друго населено място или то (събитието) ще се случи по време на нейно пътуване.

Хороскоп Водолей 2018 г.

Пред вас е година, в която ви предстои важно и интересно развитие на нови приятелски отношения.
Годината за вас вещае важни събития свързани с баба, майка или друга близка жена от кръга ви роднини.
През 2018 г. ще имате своите тъжни моменти свързани с хора, които са от вашия роднински кръг или са роднини от страна на партньора ви. Предстоят ви различни изпитания или житейски раздели с тях. Разделите може да са по най-различни причини. Дори може да са за хубаво, но емоционално да ви бъде трудно.
През годината ще имате да разрешавате повече домашни проблеми, проблеми свързани със собственост, с нов дом и др. Ще възникват различни пречки, затруднения или забавяния в този план.
Като цяло финансово годината не вещае затруднения или трудове за вас. Ще сте част от един финансов успех на ваши приятели или роднини, който те ще споделят с вас.
Идея или предложение, което ще получите от приятел ще ви облагодетелствува финансово по някакъв начин.
През тази година повечето радостни моменти и събития ще имат връзка с жени от кръга ви роднини или близки приятели. Възможни са успехи свързани с дъщеря, сестра, племенница. Ще преживеете събитие свързано с раждане на бебе момиче, което ще е специален дар за семейството, където ще се появи.
Жените до 35 годишна възраст ще се зарадват на голям свой успех или изпълнено желание, мечта свързана с по-голяма или скъпо струваща придобивка.
При тези от вас, които ще се сблъскат със здравословен проблем на родител е добре да се знае, че ще има по-големи, непланирани разходи. Внимателно следете диагнозите и методите на лечение, тъй като има знак за грешка, пропуск, недоразумение.
Това не е година, в която ще можете да очаквате помощ от родители. По-скоро те ще имат нужда от такава, но не е задължително да е финансова.
Ако ви предстои продажба на наследствен имот, бъдете предпазливи, не се доверявайте и не бързайте да продавате на всяка цена.
Любовният ви живот през 2018 г. ще е интересен, но ще ви поставя често различни дилеми за разрешаване. Някои от вас ще търсят материална и финансова стабилност в партньора, който трябва да изберат за себе си. Това може да се окаже определящо, за тези от вас, които са поставени пред избор между повече от един обожатели.
Годината вещае благоприятни събития свързани с бебе или дете, но това почти винаги ще има връзка с разход на средства.
В професионален план бъдете готови за неадекватното или негативното отношение на жена на работното ви място. Тази жена може да има такова целенасочено отношение конкретно спрямо вас. Обаче тя може и по природа да е такава негативна личност. Годината ще е по-сложна и натоварена за тези от вас, които работят с жени или работата им е насочена към женска клиентела.
2018 година ще ви донесе различни преживявания свързани с годеж или сватба на роднини, предимно от мъжки пол. Годината ще бъде запомнена с важно събитие, юбилей, голяма промяна в живота на син, внук, племенник, баща или дядо.
През годината ви предстои житейска раздяла с човек, за която ще бъдете подготвени. Няма да има никаква изненада около това събитие.
На някои от вас ще им се наложи да разрешават различни ситуации, да се погрижат за имот, който идва от страна на брачния партньор.
На тези от вас, на които им предстои раздяла с дете поради учене, работа или брак в чужбина емоциите ще са много силни, неспокойни и тревожни. Хубавото е, че това няма да бъде дълга раздяла. Този факт ще ви помогне по-лесно да преживеете подобно събитие.
През тази година ще имат значителни шансове за професионално издигане. Някои от вас неочаквано ще вземат решение да приемат предложение за нова работа. Други ще започнат нов бизнес или нова дейност.
Годината ще благоприятства хората на държавна служба, тези които имат собствен бизнес или са ангажирани с обществена дейност.
2018 г. вещае важно за вас пътуване независимо от разстоянието. То може да е част от една промяна във вашия личен или професионален живот.
Възможно е и пътуване с цел туризъм на място, което има специално значение за вас (предимно в духовен план).
Изненадите на годината ще имат връзка с конфликт с човек, с когото досега не сте имали проблеми. Именно поради тази причина раздялата ви ще бъде твърде неочаквана и шокираща за вас.

Хороскоп Риби 2018 г.

Пред вас е година на промени, които ще са предимно по местоживеене, по месторабота или ще са свързани със семейния ви статус.
Мнозина ще се преместят да живеят или работят в друг град или държава. Мнозина ще сменят работното си място, ще започнат нова степен на обучение или нов бизнес.
Изненадите през годината ще са най-различни, но особено внимание обърнете, когато имате работа с финансови документи. Възможно е да се самозаблудите в очакванията си. Ако кандидатствате за заем бъдете сигурни, че разбирате правилно условията по неговото погасяване. Ако сключвате нов трудов договор, обърнете внимание не само на заплатата, но и на възможните наказания, глоби и др.
През тази година внимавайте във финансовите си действия с роднини, като брат или сестра, братовчеди, чичо или леля и др. Възможно е такива хора, да имат финансови затруднения или да преживеят някаква загуба. Ще сте тъжни, защото възможността ви да помогнете ще е ограничена.
През годината е възможно увеличение в състава на семейството ви. Възможно е да се завърне човек от дома ви след престой в чужбина.
През годината ще се преживеят различни тревоги или притеснения, свързани с дете.
Любовният ви живот също ще бъде нестабилен със смяна на хубави и лоши периоди. Когато ви е трудно, ще сте склонни да подсилвате трагизма на преживяването. Когато сте щастлив,и ще си мислите, че щастието ви ще бъде кратко. Коригирайте навреме подобни мисли и нагласи.
2018 г. може да ви донесе успехи и задоволство от работата или бизнеса ви. Лошите ви периоди там ще са свързани с конфликти или конфликтни личности, ако допуснете да възникнат подобни събития.
В противен случай рискувате да смените работата си, само защото ви липсва достатъчно контрол върху собствените ви емоции и настроения.
2018 г. ще е непредсказуема по отношение на връзките ви с чужбина.
Ако имате бизнес интереси, свързани с чужденци или с фирми от други държава, дръжте под контрол всякакъв вид документация. Затруднения могат да възникнат за тези от вас, които се занимават с внос или износ на различни стоки или услуги.
Ако през годината предприемете преместване по местоживеене в друг град или държава, подготовката за това ще е важна част от успеха или неуспеха ви. Пропуснете ли малките детайли ще имате големи проблеми.
Като цяло годината ще благоприятства такива премествания, но това не означава да сте повърхностни и да разчитате само на късмета и на шанса си.
Неприятен инцидент по време на пътуване, на който ще сте свидетели може да е причина да сте участник в едно съдебно дело, дознание и др.
През годината ще намерите обратен път към едно прекъснато приятелство. Ще успеете да направите нужния компромис или да забравите миналото, за да изградите едно ново приятелство на база вече преживян горчив житейски опит.
В същото време през тази година ви предстои раздяла с жена: роднина или приятелка, което ще е събитие с определен промисъл за вашето бъдеще.
Изненадата тази година по един или друг начин ще бъде свързана с момиче, с очаквана или неочаквана бременност, раждане на дете и др.
През тази година важна роля в живота на младите жени Риби ще изиграе баща или друг възрастен роднина от мъжки пол. Ще получите важна помощ, съвет или шанс чрез такъв човек.
Младите мъже ще имат желание за по-добре платена работа, нов дом или друго ново начинание, което ще изиска някаква инвестиция. Ще осъществите най-различни контакти и срещи с цел намиране на помощ, съмишленици, кредит.
Благоприятна година за домашните си дела ще имат мъжете над средна възраст.
Несемейните представители на знака Риби ще имат предложение за съвместно съжителство или брак, което не бива да се приема прибързано. Чувствата не бива да замъгляват разума ви и да пречат на правилната ви преценка. Възможно е да имате необходимост от някои допълнителни разговори по темата. Да обмислите промените в работата или в семейството ви, които ще настъпят вследствие на едно такова решение от ваша страна.
При семейните представители на знака Риби или тези, които са имали в миналото си брак, могат да възникнат различни събития свързани с роднини на настоящия или бившия брачен партньор. Вероятно става дума за личност, родена под знака на Козирог, Телец или Дева, с която ще имате общи действия, решения или съдебни дела от имуществен характер.
В някои случаи може да имате нов дом, благодарение на действията на роднини на партньора ви - наследство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА