4 Януари, 2018 07:00 3 759 0

Вашият хороскоп за днес, 04.01.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Днес уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Освобождавайте се от напрежението в личен план, защото то може да нанесе сериозни щети върху интимната ви връзка.

Телец

Днес използвайте въображението си в професионалната сфера, защото това ще е единствения начин да постигнете целите си, а дори и да увеличите значително финансовите си постъпления. Стремете се със собствени усилия за постигнете желания от вас напредък, като е наложително да не правите компромиси по пътя си.

Близнаци

Днес бъдете изключително внимателни какво, къде коментирате, особено когато става въпрос за професионални или материални интереси. Опитайте се да не сте вие човека, който ще предизвика споровете в професионалната сфера, защото едва ли това ще има положителен ефект за вас.

Рак

Днес родените под този зодиакален знак ще се радват на добър тонус, който при всяко едно положение ще ви помага в професионалната област. Мнозина от вас ще създадат контакти, които ще изиграят важна роля за по-нататъшното ви развитие в деловата сфера.

Лъв

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да осъществите проектите си в професионалната сфера. Ще имате в голямо количество смелост, търпение и предприемчивост, за да можете да доведете до значителен успех инициативите си.

Дева

Днес е необходимо да не се преуморявате с многобройни задължения на работното си място. По-добре заложете на тактиката бавно, но уверено да отхвърляте многобройните си ангажименти. Здравето ви ще е отлично.

Везни

Денят не е особено благоприятен за нововъведения в професионалната сфера. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти. Обърнете внимание на стари болежки.

Скорпион

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Разумно подхождайте във всеки един момент, защото едва ли ще ви е приятно да имате неприятности в област, където се надявате на по-голяма стабилност.

Стрелец

Днес с премерени действия можете да постигнете много повече в професионалната сфера, отколкото ако сте нетърпеливи в преследването на целите си. Опитайте се да уравновесите положението си в материалната сфера.

Козирог

Днес намирайте разумно решение на текущите проблеми, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно на този етап от време е търпеливо да подхождате към проблемите. На работното си място ще имате и добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост.

Водолей

Натоварен ден, но с добри резултати. Всичко, с което се захванете, ще ви носи удовлетворение. Стремете се към установяване на хармонични взаимоотношения между вас и интимната ви половинка. Възможност за добри парични постъпления.

Риби

Днес направете всичко необходимо, за да бъдете оценени по достойнство от страна на началници и делови партньори. Стремете се да избягвате промените в плановете си буквално в последния момент, защото може да изгубите положение и пари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА