Last news in Fakti

2 Януари, 2018 15:34 2 792 2

Сватбите на българските звезди през 2017 година

  • български сватби-
  • сватби-
  • българия-
  • 2017 година-
  • звезди-
  • български звезди-
  • известни личности

Редица знаменитости от средите на родния шоубизнес минаха под венчило през отминалата година

Сватбите на българските звезди през 2017 година - 1
Снимка: shutterstock

Интересът към личния живот на известните никога не стихва, особено ако става дума за родните ни звездите. Но има събития, които будят по-силен интерес от други, като сватбите например.

Вижте кои родни знаменитости си казаха "да" през изминалата 2017 г.:

Васил Василев-Зуека и Ани

Актьорът и младата му любима Ани се ожениха на 29 януари. Кумове бяха водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова. През 2012 г. Зуека сложи край на 20-годишния си брак с Нина Димитрова, от която има дъщеря Девина. През април 2014 г. Ани Вичева тя го дари със син на име Стефан.

Ина Ананиева и Стефан Тошев

Бившата треньорка на ансамбъла по художествена гимнастика и треньорът по класическа борба се ожениха през април. Двамата имаха връзка от 2013 г., а през 2015 се сгодиха. През юли тя стана майка на момиченце. Ананиева има и по-голяма дъщеря от първия си брак.

Ева Шарлопова и Стефан Гергинов

Дъщерята на известния бизнесмен Стефан Шарлопов и любимият ѝ Стефан, който ѝ предложи брак на Коледа пред цялото семейство, се ожениха на 21 май в петзвезден хотел в Сандански.

Луиза Григорова и Мартин Макариев

Актрисата и режисьорът се ожениха на морска сватба в тесен кръг. Луиза призна, че тя е предложила брак на любимия си в 3 часа през нощта. Мартин има 7-годишен син от първата си жена.

Наталия Кобилкина и Такис Дретакис

Сексоложката и гръцкият бизнесмен се ожениха в неговата родина, на остров Скиатос през юни. За нея това е втори брак. През 2015 г. тя и бившият ѝ съпруг Делчо се разделиха.

Бончо Генчев и Моника

Големият български футболист от звездния отбор на България от САЩ '94 се омъжи за приятелката си на рождения си ден — 7 юли. За него това е втори брак. От първия си брак със Силвия той има двама сина, които също са футболисти.

Теди Бургазлиева и Симеон Иванов

"Мис България" 2002 г. и автомобилният състезател и треньор по личностно развитие се ожениха през юли в Лос Анджелис. Двамата са красиви, млади, успешни и на върха на щастието. Това е втори брак за Бургазлиева. Само на 18 тя се омъжи футболиста Александър Младенов, с когото бяха семейство в продължение на 4 години, преди да се разведат.

Мона Недева и Радослав Гочев

Актрисата от сериала "Революция Z" и операторът, който е и син на продуцента на сериала Димитър Гочев, се ожениха през юли. Двамата се сгодиха предната година, а любовта им започва от много добро приятелство.

Силвия Зубева и Тодор Скримов

Станалата популярна като най-красивата учителка — Силвия Зубева и волейболният национал Тодор Скримов се ожениха през септември, когато Зубева бе в напреднала бременност. Преди сватбата двамата имаха едногодишна връзка.

Румънецът и Божидара Ламбова

Поп изпълнителят и треньорката по художествена гимнастика се ожениха през септември на морска сватба във Варна. Румънецът предложил брак на любимата си пред очите на възпитаничките ѝ в залата.

Маги Желязкова и Георги Сидеров

Манекенката се ожени каза "да" на бившия служител на ГДБОП през септември. И за двамата това е втори брак. Той има двама синове от първата си съпруга, а Маги има син от бившия си съпруг.

Део и Мариана

Русокосият водещ и приятелката му сключиха брак през септември, а празнуваха през октомври на приказна сватба заедно с малкия им син. Двамата смятат, че са се намерили и са родени един за друг.

Наско от Б.Т.Р. и Ивана

Атанас Пенев и сръбската класическа певица се ожениха през октомври в Ниш след 10-годишна хармонична връзка. За Наско това е втори брак, той има дъщеря от бившата си съпруга Силвия Стойчева.

Фики Стораро и Гюджан

Синът на известния поп фолк певец Тони Стораро и годеницата му се ожениха на пищна сватба с над 500 гости през октомври. Събитието бе уважено от поп фолк елита. През новата 2018 г. младото семейство очаква да се сдобие и с рожба.

Александра Богданска и Даниел Петканов

Двойката, която стана популярна заради шумния скандал, с който завърши връзката им, се събра в риалити шоуто VIP Brother през октомври. Моделът и Лудия репортер си казаха "да" уж на шега, но съвсем не на шега те вече са семейство и делят общ дом.

Владимир Данаилов и Виктория

Синът на големия български актьор Стефан Данаилов — Владимир, се венча за приятелката си Виктория, с която има 9-годишна връзка, навръх 75-ия рожден ден на Ламбо — 9 декември. Сватбата бе в САЩ, където живее Влади.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Emanuil Hubenov

    1 0 Отговор
    Направете после рубрика Разводите на Бг "звездите"
  • 2 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Значи Бончо Генчев се ОМЪЖИЛ за приятелката си?! Е,да - след официалното признаване на трети пол,явно вече няма значение женим ли се или се омъжваме - това са сексистки отживелици...