Last news in Fakti

3 Януари, 2018 18:07 3 840 6

Крис Зилка предложи брак на Парис Хилтън (СНИМКИ/ВИДЕО)

  • крис зилка-
  • предложение за брак-
  • парис хилтън-
  • любов-
  • диамант-
  • годежен пръстен-
  • бижу
Крис Зилка предложи брак на Парис Хилтън (СНИМКИ/ВИДЕО) - 1
Снимки: Instagram

Известната светска красавица Парис Хилтъл получи предложение за брак от своя любим - актьорът Крис Зилка. Годежният пръстен, който наследницата на една от най-големите хотелски империи в света, е получила е вдъхновен от бижу, принадлежащо на нейната майка, съобщава Contactmusic.

Парис, която се изявява като актриса, певица и бизнесдама, е била на "седмото небе от щастие", когато този уикенд, докато били на ски в Аспен, колорадо, Зилка паднал на коляно и ѝ предложил да стане негова съпруга.

Развълнуваната Парис сподели щастливата новина със света и феновете си с поредица от снимки, които публикува в Instagram.

"Изключително съм развълнувана да бъда сгодена за любовта на живота ми и мой най-добър приятел. Никога не съм се чувствала по-щастлива, сигурна и обичана. Крис е идеалният мъж за мен, който ми показа, че вълшебните приказки наистина съществуват. Вълнувам се и съм изненадана. Когато той ми предложи, незабавно казах "Да". Пръстенът е удивителен, най-красивият, който някога съм виждала", написа тя.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Jan 2, 2018 at 12:06pm PST

Експертът по диаманти Майкъл Грийн разкри пред сп. People, че Крис Зилка почерпил вдъхновение за пръстена от бижу на майката на своята избраница.

"Когато дойде при мен, Крис беше наясно какво иска. Той сподели, че е чувал от Парис колко ѝ допада пръстен с крушовиден диамант на майка ѝ", разказва бижутерът.

Diamonds Are Forever... ✨✨💎✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Jan 2, 2018 at 4:26pm PST

"Парис е най-красивата и невероятна жена, както външно, така и по душа. Аз съм най-големият късметлия на света, защото ще се оженя за момичето на мечтите ми. С нетърпение очаквам да прекараме остатъка от живота ни заедно", казва на свой ред годеникът.

36-годишната Парис Хилтън и 32-годишният Крис Зилка се запознават на парти по време на връчването на наградите Оскар преди 8 години, но стават двойка едва преди две години.

#GoldenGirl ❄️👑👱🏼‍♀️💎❄️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on Jan 2, 2018 at 9:58pm PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Стефчо

    12 2 Отговор
    И тоя к****ляк го прибраха накрая.

    Коментиран от #3

  • 2 ай чиститУ

    13 2 Отговор
    'Ся 1765438 баджанаци на тоя Зелката, ще вдигнат наздравица в негова чест ;) и дано има здрав врат, че и занапред много рога го чакат !
  • 3 Дедо Грую

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дядо Стефчо":

    Е па с тея кинти как мислиш - направо е девица. Сигур и блага ракия ще пийнат.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Голям прос

    6 1 Отговор
    За к'во му е на баир лозе?
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    ПАРИ, ПАРИ И ПАК ПАРИ, ТОВА Е ИСТИНАТА ! Кой на кого и от кого, няма да се разбере .