Last news in Fakti

12 Януари, 2018 16:51 15 561 15

Мрачно проклятие ли избива порнозвездите? 4 актриси умряха за 2 месеца

  • проклятие-
  • порнозвезди-
  • самоубийство-
  • депресия-
  • филми за възрастни-
  • аманда фридленд-
  • шайла стайлс-
  • мерседес грабовски-
  • огъст еймс-
  • юризан белтран-
  • юри лав-
  • лекси роуз форд-
  • оливия нова

Нови разтърсващи подробности за самоубийството на порнозвездата Оливия Нова

Мрачно проклятие ли избива порнозвездите? 4 актриси умряха за 2 месеца - 1
Снимка: shutterstock

Една от най-печелившите и процъфтяващи развлекателни индустрии за възрастни е потънала в мрак и тъга. Само за два месеца порноиндустрията се сбогува с 4 от своите звезди, които се самоубиха.

Дали е злощастно стечение на обстоятелствата или става дума за някакво проклятие, което тегне над бранша?

Смъртните случаи не се коментират, а шефовете и собственици на филмови студия изказват единствено съболезнования и пускат клиширани прессъобщения, пълни с думи за печал, дълбока тъга и неимоверна липса. В същото време актьорите и актрисите от филмите за възрастни непрестанно се оплакват от дълбока криза и епидемия от депресия и апатия сред своите.

Това състояние на психиката, за което са характерни симптоми като обща отпадналост, липса на желания за каквато и да е дейност, липса на мотивация, загуба или увеличаване на телесното тегло, се среща два пъти по-често при жените отколкото при мъжете. И много по-често води до самоубийства сред представителките на нежния пол, които веднъж изпаднали в това тежко психическо състояние, много трудно успяват да излязат от него.

Според последните налични сведения и четирите мъртви актриси са страдали от тежка депресия.

Всичко започва със смъртта на Аманда Фридленд, известна в сферата си с псевдонима Шайла Стайлс. На 9-и ноември 2017 г. 35-годишната жена е открита мъртва в дома на майка си в канадската провинция Британска Колумбия. Причината за смъртта й не се съобщава. Известно е, че нейни колеги се опитвали да й помогнат, като са събирали средства, за да плаща разходите си по лечението на някаква болест. Стайлс започва кариерата си, когато е само на 16 г., снимала се е в над 500 порнофилма.

Само няколко седмици след това, мъртва е открита младата звезда на порното Мерседес Грабовски, известна като Огъст Еймс. В кръвта й не са намерени алкохол или наркотици. В предсмъртното си писмо тя се извинява на родителите си за решението, което е взела.

🖤🖤🖤

A post shared by August Ames (@msmaplefever) on Nov 26, 2017 at 12:21am PST

След смъртта й се оказва, че тя е страдала от депресия и биполярно разстройство и упорито, но безуспешно е търсила психотерапевт. Известно е още, че преди да бъде намерена мъртва, тя е била подложена на тормоз в мрежата, след като отказва да се снима в сцена с актьор, който е участвал в хомосексуални филми за възрастни. Последвала вълна от критики към Огъст Еймс, която била обявена за хомофоб. Тя се опитала да отвърне на удара, като посочила, че е снимала и с лесбийки, но това не помогнало. През четиригодишната си кариера тя успява да се снима в повече от 270 филма, като печели няколко награди AVN Awards, които се връчват за постижения в създаването на порнофилми. Една от най-големите звезди на порното Джена Джеймисън лично подкрепи звездата, като написа: „Особено шокирана и разстроена съм заради факта, че в това преследване участваха няколко девойки, на чиито ръце сега е нейната кръв.“

Третата актриса, която мистериозно загина, е Юризан Белтран, известна като Юри Лав. На 13 декември тялото й е открито от хазяина на къщата, в която живее в Калифорния. 31-годишната Юризан Белтран е починала от свръхдоза наркотици. Тя е заснела стотици хитови заглавия през последните 12 години.

Up new for @brazzersofficial all hail the booty #beltran . #yurizanbeltran

A post shared by Yurizan Beltran (@yurizanluv) on May 3, 2017 at 5:58pm PDT

Последното самоубийство бе на 20-годишната Лекси Роуз Форд, позната с псевдонима Оливия Нова. Тя бе най-младата от четирите актриси, напуснали света на живите. За самоубийството на Оливия медиите съобщиха само преди два дни. „Работихме с нея не дълго, но я познавахме като красива девойка с мил и добър характер“, написа един от шефовете й от LA Direct Mode.

Причината за смъртта й все още не е ясна, но седмици преди смъртта си тя сподели, че е прекарала празниците сама и тъжна. Според източници, близки до полицията, разследването се върти около версията за дълга депресията, причинена от стара травма. Пред последователите си в Twitter тя споделила, че нейната голяма любов се е самоубил през април 2017 г. — два дни преди 20-тия ѝ рожден ден, съобщи британският вестник Sun.

Мрачно проклятие ли избива порнозвездите? 4 актриси умряха за 2 месеца

Малко след това откровение, Лекси публикувала последната снимка, на която е със своя починал възлюбен и написала към нея: "Почивай в мир, любими…. Струва ми се сякаш вчера цял ден се прегръщахме в леглото заедно с кученцето, ядяхме пица и гледахме филми. Аз не съм готова да ти кажа сбогом…"

През 2014 г. тя попаднала в ужасна катастрофа, в която лицето ѝ било жестоко обезобразено. Впоследствие Лекси претърпяла редица пластични операции, за да бъдат поправени щетите.

Мрачно проклятие ли избива порнозвездите? 4 актриси умряха за 2 месеца


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радо

    45 3 Отговор
    Живите порноактриси да вземат да ни дадат по един път безплатно, че ако стане нещо с тях, поне да ги споменаваме с добро дет се вика!
  • 2 Неутрален човеколюбец

    11 1 Отговор
    Светът е голям, спасението дебне от всякъде :D
  • 3 Дядо Стефчо

    27 3 Отговор
    Изгубени души.Пропиляна красота и младост.Жалко за девойките,но по лош път са били поели...
  • 4 Шушона

    9 9 Отговор
    Пфуу не гий срам....
  • 5 Алфа Ромео

    42 0 Отговор
    Съжалявам за тези момичета, били са заблудени и объркани, това не значи че са били лоши хора, нито са крали нито са убивали!
  • 6 doe

    19 1 Отговор
    Язък за Шайла :(
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хомофоб

    10 2 Отговор
    Като не умеят да определят правилният размер на дозичката е така.
    Като с колата.
    А колко български пенсионера умират от глад и студ поради процъфтяващо управление на страната? Доста повече от двама месечно.
    Защо никой не пише за това?
  • 13 незнайко

    3 1 Отговор
    ГОСПОД си знае работата !!! ТРЕТИЯ ПОЛ ИДВА !!!
  • 14 ДББ

    2 1 Отговор
    ее 500 ли само, че те тука нашите хрисими девици са ги минали тези бройки, е на мъжете си казват че са били с 3-4 само и то по грешка
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.