Last news in Fakti

15 Януари, 2018 14:26 10 299 7

Двойка със свръхтегло отслабна, за да прави секс (ВИДЕО)

  • дебели-
  • тегло-
  • свръх тегло-
  • колограми-
  • влюбени-
  • секс за пръв път-
  • отслабване-
  • половин тон

В момента Ли и Рена тежат общо 300 килограма, след като свалили над 1/4 тон от теглото си

След 11 години съвместен живот, влюбена двойка от Мисури най-сетне получи възможността да прави секс за пръв път, след като отслабна с 260 килограма.

42-годишният Ли Сътън и 39-годишната Рена Кизер се запознали, когато двамата общо тежали повече от половин тон - той бил 324 кг, а тя 246 кг.

Първата им среща била в клиника за отслабване, която и двамата посещавали. След още няколко срещи те се влюбили и започнали да живеят заедно.

Според правилата на медицинския център обаче, участниците в програмата не трябва да имат лични отношения и Рена и Ли трябвало да напуснат клиниката.

В началото на връзката им, Ли бил толкова огромен, че на Рена ѝ се налагало да се грижи за него, защото той едвам се надигал от леглото.

Макар да се обичали много и да живеели заедно, споделяйки всичко, те нямали интимен живот. Подобна близост просто била невъзможна, имайки се предвид теглото и размерите им, които освен всичко друго, сериозно застрашавали живота им.

Сърцераздирателната им история ги превърнала в герои от реалити шоу за дебели, по време на което те разказват за тежкия си живот, за това как се живее с такава телесна маса и за отдадеността си един на друг..

В един момент обаче, отношенията между двамата започнали да се обтягат— Рена обвинявала Ли, че е спрял с опитите да отслабне и изобщо не се старае, а той я биел, ядосан от нейните обвинения.

Въпреки че и двамата били подложени на строга диета, в един момент Ли се предал и спрял да се храни правилно, като по този начин не свалил и грам от свръх теглото си.

Все пак се намерил изход от ситуацията.

За да намалят теглото си, те потърсили помощ от хирурзи. Благодарение на направените им операции и и тяхната отдаденост един на друг, те в момента тежат общо 300 килограма, което им позволява да правят секс.

Когато любовниците отслабнали и още малко, Ли направил предложение за брак на своята любима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 lol

    16 2 Отговор
    ще топят мазнини от секса
  • 2 Радо

    19 4 Отговор
    Доктор Емилова за един месец ще ги направи фиданки за Большой театр.
  • 3 мамо аз съм пилот

    22 3 Отговор
    Любовта е много странно нещо и честно да си кажа не я разбирам, но тези хора са доказателство че живота ти може да е пълен мармалад и пак може да го живееш пълноценно.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 777

    10 0 Отговор
    Каква ли ще е семейната им кола... Май ще е нужен БТР...
  • 6 Аз Варна

    7 3 Отговор
    Защо ли не се трогнах от историята им? Да се разчувства човек ако види човешки същества,ама в случая аз не виждам такива.Това са свинеподобни същества обезличени от плюскане.Как е възможно нормален човек да се докара до такова състояние?Това е безотговорно и нездравословно.Тези не са полезни нито за себе си,нито за обществото.Няма да ми издържат нервите,ако наблюдавам какъв секс правят,сигурно ще е голам майтап,ако им се получи де,защото се съмнявам.
  • 7 mf2

    7 0 Отговор
    Тези са били постигнали хамерикнската си мечта...и после я прецакали с операции...