16 Януари, 2018 11:33 10 133 11

Страшен скандал в "Черешката на тортата" - плеймейтка преби мъж

  • черешката на тортата-
  • шоу-
  • бой-
  • скандал

Един от участниците провокирал плеймейтката и тя избухнала

Истински скандал се е развихрил по време на снимките на "Черешката на тортата". Самата Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова е нападнала мъж, докато са снимали кулинарното шоу.

Свидетели от екипа и гостите на Нора разказват, че гримьорът Валентин Кулгаин не спрял да провокира еротичния модел, докато накрая тя избухнала срещу него, пише hotarena.net.

През цялата седмица Кулагин провокирал Недкова с намеци от типа, че печелила пари срещу секс. Точно на финала – в последния ден от снимките нервите ѝ не издържали и хвърлила чаша в лицето на стилиста, след което го спукала от бой, съвсем буквално. Никакъв мъжки инстинкт не се бил събудил у гримьора - дори не взел мерки да се отдръпне от нея. Единственият му опит да се защити се е състоял в това да пищи като девойка и да се обади на полицията за помощ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост1212

    28 6 Отговор
    Такава нация няма изтребване. И да сменят "мъжете" в армията ни с плеймейтки! Браво да девойката! Не му е работата на това "нещо"-щото мъж не може да се нарече, не защото не се е защитил, а защото си е позволил да й говори така!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 месара

    28 3 Отговор
    че кифлата мис плей си искарва парите със секс (това е мекия начин на изказ) това е ясно, иначе как ше стане мис и то плей! голяма титла ше да е това мис, щом толко момета се гъзят за нея, всъщност то с подигравките явно се свиква, важна е парата не достойнството!
  • 4 Хомофоб

    32 1 Отговор
    Ако беши обратното щеше да е скандално. Искам да видя сега дали ще я осъдят щом един шамар над съпругата е подсъдим.
    Да видим сега къде е равенството между половете?

    Коментиран от #5

  • 5 FUCK OF

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хомофоб":

    ПРАВИЛНО...
  • 6 безпартиен

    15 1 Отговор
    Този дето не се защитава и само пищи трябва да е от третия пол!Завижда на момата!
  • 7 Пепи

    4 1 Отговор
    Когато бях малка гей почти нямаше,сега гей е Вип(макар че е по скоро няма как да оправдае малоумното си излъчване и ниската си интелигенстост освен с грубата грешка на природата )представям си 3-ят пол......Боже,спаси децата ни!!!!!!!!
  • 8 Siap

    0 0 Отговор
    Изглежда превзет, противен и жалък. Много неприятен. И не умен. Темите, дрехите и поведението му са на неадекватен човек, който иска да се самоизтъква и си придава важност, но по цялостното поведение, реакции и темите му личи че с нищо не е надарен. Личи че е расъл сред много прости хора.
  • 9 Дедо

    1 0 Отговор
    Браво Норче!Нищо че си проста и грозна кифла!То от тебе това и се очаква!Бой и е...не!
  • 10 Нора утайката

    0 0 Отговор
    Ех тези ВиАйПи хахаха.Норче колко черни п*шки счупи да си заслужиш правото да си показваш свинската зурла по участия нзм.Нито си неземна хубавица,нито имаш багаж в главата,кое ти е вип?А така нареченото "простолюдие" е изградило тази държава с нейната инфраструктура,традиции,култура!Ти какво постигна,спечели Плеймейт-все едно печелиш надпревара по насиране гащите.По отвратително същество от теб не съм виждал по телевизията,а ако те видя на живо ще ти пи*ая на сурата.
  • 11 Падро Алмодовар

    0 0 Отговор
    Аман от ВИП измет! Такива като вас винаги са яли много тукати,няма права и простотии,бой на корем.После пак си бъдете ВИП хахаха