21 Януари, 2018 07:00 4 482 0

Вашият хороскоп за днес, 21.01.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Днес можете да се радвате на отлични резултати от всяка инициатива, с която се захванете, ако се опитате да използвате фантазията си оригиналните си хрумвания в тази посока. С лекота ще печелите възхищението на любим човек.

Телец

Денят не е особено благоприятен за нововъведения и промени в домашната обстановка. Стремете се да не задълбочавате вече съществуващите проблеми в материалната област, като се впуснете в нови инвестиционни проекти.

Близнаци

Днес проявете повече търпение към прищявките на ваши близки. Не изпускайте нервите си. Опитайте се на този етап от време да не взимате пари назаем, тъй като едва ли ще успеете да го върнете навреме.

Рак

Спокоен ден за повечето от представителите на Рак. Непредвидени разходи могат да ви изнервят и притеснят, но всичко ще се нареди както го желаете. Нова любовна връзка.

Лъв

Днес вземете всички необходими мерки срещу посегателство върху имуществото ви или спестените от вас финансови средства. Не се доверявайте на хора, с които се познавате отскоро. Обърнете внимание на стари болежки.

Дева

Днес посветете деня си на дейности, свързани с подобряване уюта на дома ви - купете си нови мебели или изхвърлете ненужни вещи, които пазите от носталгия. Вечерта излезте с приятели и се забавлявайте, имате нужда от заслужена почивка.

Везни

Днес с лекота може да загърбите всички проблеми и ангажименти и да се посветите на любимо хоби или релакс. Направете точен разчет на приходите и разходите си. Ще се радвате на вниманието на любим човек.

Скорпион

Днес не си правете планове, които физически няма да можете да изпълните и ще се изнервите. Помислете как да зарадвате интимната си половинка, която се чувства малко изолирана от вашия свят.

Стрелец

Днес си наложете стриктен контрол върху чувства, думи и действия, ако искате да не загубите дългогодишен приятел, който може да обидите без да искате, само защото сте преуморени и изнервени. Обърнете внимание и на свои близки.

Козирог

Днес ще сте обсебени от една идея, която искате да осъществите от доста време. Вашето мислене ще ви отведе в положителна насока. Опитайте се малко повече да обърнете внимание на приятелите си, като се позабавлявате заедно.

Водолей

През този ден обичайния ви ритъм на живот ще бъде нарушен от многобройни събития. Ще ви изненадат неканени гости, но това само ще ви разсее от грижите и ще ви зареди с положителни емоции. За някои се очертава дълъг път.

Риби

Денят ви ще премине спокойно и ще се радвате на семеен уют и релакс. За необвързаните се очертават нови любовни вълнения. Телефонно обаждане ще ви напомни за дадено обещание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА