Last news in Fakti

18 Януари, 2018 16:20 5 278 6

Красива писателка разказва за пристрастеността си към порното

  • писател-
  • поет-
  • пристрастеност

Мемоарите на американската писателка Ерика Гарза станаха ужасно популярни в интернет напоследък. В тях тя говори за борбата си със зависимостта от порнографски филми.

По думите на 35-годишната Гарза, нейните първи срещи с филмите за възрастни се случват на 12-годишна възраст. В училище нейните съученици често я подиграват и момичето намира утеха в гледането на порнографски филми. "Тогава почувствах нещо средно между срам и възбуда", цитира думите на писателката "Индипендънт".

Гарза отбелязва, че с течение на времето страстта ѝ към филмите се е засилила: прекарвала цялото си свободно време в гледането на порнография. Едва на 30-годишна възраст жената осъзнала, че пристрастяването ѝ е голям проблем: то не ѝ позволява да изгради здравословна връзка с противоположния пол.

Сега тя е спасена от лошия навик с помощта на съпруга си, йогата и специална терапия като само от време на време прибягва до гледане на филми за възрастни. Интернет потребителите се възхитиха от искреността на писателката.

Те започнаха масово да се обясняват в любов на Гарза и да хвалят жената за нейния дух.

"Аз се вкамених. Това е възхитително. Обичам те" - пише един от тях. "Влюбих се в корицата на книгата. А сега и в автора ", признава друг. Независимо от това, някои от откровенията на Гарза не бяха харесани пък от друга част от потребителите в мрежата. Според коментарите, на тях им се е сторило, че мемоарите на жената са като спомени на един нездрав човек, а самата писателка страда от психическо разстройство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мамо аз съм пилот

    39 0 Отговор
    Сродна душа. Ще лъсна една сабичка в чест на нейния успех
  • 2 Камагра

    13 1 Отговор
    Аз бих казал че е лесбийка, и както повечето от тях е бисексуална
  • 3 Философия

    20 0 Отговор
    Пристрастена към нормалното! Написала книга(за да изкара някой долар) признавайки си че е нормална! Най-голямата гадост е че сключваме брак, човек по природа е любопитен, затова винаги търси и така е отишъл напред, и най-красивата, и най-красивия омръзват, партньорите им даже не ги диокосват, а цяла армия от обожатели мечтае да е на мястото им!
  • 4 А дано ама надали

    18 5 Отговор
    Абсолютна измамница - пише това, което мъжете смятат за невероятно, за да й четат лъжите. Вижте я само как се ухилила да им се смее, че се връзват.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Алфа Ромео

    7 0 Отговор
    И аз съм пристрастен, ела тука да го лъскаме заедно.