Last news in Fakti

19 Януари, 2018 11:05 5 833 13

”Мис България” 2017 заплаши със съд

  • мис българия-
  • 2017-
  • съд-
  • заплаши-
  • тамара георгиева

Конкурсът за красота й донесъл твърде много негативи

Тамара Георгиева се възмути от публикации за нея в жълтите медии и съобщи, че ще сезира компетентните органи, за да се защити от неверните твърдения, пише dir.bg.

Изборът на Тамара за носителка на титлата "Мис България" 2017 г. породи сериозна полемика в обществото, а социалните мрежи се занимаваха надълго и нашироко с чертите на лицето ѝ и по-конкретно с носа.

Жени Калканджиева дори препоръча на Георгиева да се подложи на корекция.

Самата Тамара нееднократно е казвала, че всичко по нея е абсолютно естествено и тя не планира да се подлага на операции за разкрасяване.

Във връзка с публикации, появили се в жълтите медии, че Георгиева е коригирала носа си, тя реагира и заплаши медиите със съд.

"Знаете, че от деня на избора ми за Мис България до днешна дата, аз нямам направени никакви операции,(да не говорим за интервенции в областта на лицето), както твърдят някои медии", обърна се Тамара към приятели и фенове в социалната мрежа.

"Явяването ми в един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, той се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации за мен", възмути се Георгиева.

"И за да защитя името, достойнството и авторитета си пред всички вас, аз няма да мълча. Ще сезирам компетентните органи в страната за всички неверни твърдения, написани срещу мен", пише Тамара в профила си във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 съвременните предизвикателства

    38 5 Отговор
    Аааааааааааа!!!! Мислех си че съм видял най-грозните и снимки! Тая снимка откъде я намерихте бА???!! Тва чудо на триполовата инвазия ме кара да се съглася с обръщението "ТО" (както е в Австралия) - не искам да обиждам ама изразявам личното си мнение с което не ангажирам никой - та тва е ТРАВЕСТИТ!!! МОже ли да ни ударите още по-болно по националното самочувствие, като ни показвате безсилието на обществото, което е заложник на мнението на съдиите... Това наистина ли е най-хубавата българка? Не бе хора осъзнайте се! Какво се оплаква сега - като не си готова да носиш короната - хвърляй я на следващата! Ама така е - като не си доволна и не се справяш - поеми си последствията! Мис България била недоволна - ми дайте ни я, че да я задоволим бе...
  • 2 Ььььььь

    23 4 Отговор
    Тук май си имаме траверс. Нищо лично и не искам да обиждам-ама май вкусовете ни не съвпадат с тази на комисията която я е избирала. Или викате-трябва да сме в крак с модата-да си избираме третополови....
  • 3 аман вече

    19 3 Отговор
    и баба гошка,която мете пред блока,ако тръшне на оня дето организира тия извратени конкурси,и тя ще стане мис.
  • 4 Плашило

    17 4 Отговор
    ТОВА, където и да се появи - ПЛАШИ!!!
  • 5 Горгона

    16 4 Отговор
    Никой да не я гледа, че ще го прати на съд !

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 onlyhonda

    10 3 Отговор
    и кого ще пратиш на съд? прати и мен, защото мнението ми съвпада с това на народа, а то е че: въпреки неимоверните усилия на специалистите по гримиране да те разкрасят приличаш на маймунски задник и нацапал се набързо травестит. само днес видях поне 10 жени без никакъв грим които са 100 пъти по-хубави от теб. които имат излъчване, естествени и с много красиви носленца, а не гаячни ключове по лицето!!!
  • 9 Хахахаааа

    4 3 Отговор
    От деня на избирането й до днешна дата нямала операции. А преди да я изберат? Но то не е нужно да има, за да е грозна.
  • 10 Нокаут

    7 2 Отговор
    Когато я видях за първи път не съм сптял да хълцам.
    .
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Бате СЕР ГЕИ

    5 2 Отговор
    Мацо, вземи по добре се скрий, и не дразни хората повече ,ти не си толкова виновна,виновен е тоя,който е платил да си повярваш че си нещо, но за съжаление те направи за смях.
  • 13 гощо

    2 4 Отговор
    Мцката си е секси и си е готина!!! Мен си ме кефи!!! Вие си седете при кощтрамбите у вас!