20 Януари, 2018 14:48 5 813 3

Маги Вълчанова се разведе тайно

  • вълчанова-
  • развод-
  • съпруг-
  • предаване-
  • тайно

Мис България 2000 се развела без излишни драми

"Мис България" 2000 Магдалина Вълчанова, която къса нервите на зрителите и останалите участници в "Черешката на тортата" по Нова телевизия с претенциите си, се е развела тайно, съобщи HotArena.

Красавицата от Благоевград тихомълком е разтрогнала брака си със съпруга си Румен Георгиев в края на миналата година. Тъй като снимките на кулинарното предаване били през октомври, миската изпаднала в нелепата ситуация да обяснява на най-близките си приятели защо говори за мъжа си, без да уточнява, че са разведени.

След 10-годишно съжителство, от които 6 преминали в граждански брак, Магдалина и Румен решили да сложат край на брака си. Тъй като, за разлика от сватбата им, разводът им преминал без излишни драми, дори най-близките приятели на миската били изненадани от разпада на семейството й.

Вълчанова и Георгиев се ожениха на пищна церемония на 3 юли 2011 г. и се врекоха във вечна вярност в църквата "Св. София”.

Сватбения купон продължи в съседна Гърция. Двамата живееха под един покрив от 2007 г., година преди да се роди първородният им син Румен. По-малкият им наследник Андрей се появи преди 4 години.

Миналата година бе доста трудна за бизнесмена. Той бе освободен като шеф на застрахователното дружество, което ръководеше години наред. Слуховете гласяха, че са регистрирани гигантски злоупотреби, но така или иначе нищо не бе доказано и всичко остана в графата "градска мълва". Покрай проблемите в работата, Георгиев обтегнал и взаимоотношенията със съпругата си и двамата взели решение да се разделят.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 OPEL OPC

    14 2 Отговор
    Ами може да я взема за едно кръкче

    Коментиран от #3

  • 2 Адриянов

    12 2 Отговор
    За пореден път глупости !
    Какво означава "разведе се тайно" ?
    А ако се изтропа без да сте уведомени, пак ли е тайно ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.