21 Януари, 2018 10:15 2 836 4

Детето на Ким Кардашиян е на сестра й?

  • кардашиян-
  • сестра-
  • сурогатна майка-
  • бебе-
  • уест-
  • конспирация

Феновете с теория, че Кайли Дженът е майка на бебето

Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за трети път. Но самоличността на жената, износила детето за звездната двойка, продължава да вълнува почитателите на Ким. Щастливите родители засега само съобщиха за появата на детето на бял свят в мрежата и не разгласяват никакви други подробности около малчугана, дори и неговото име.

Но феновете на семейство Кардашиян не могат да се успокоят и не престават да гадаят, кой е износил момиченцето за светската лъвица.

Потребителите са единодушни, че сурогатната майка е не коя да е, а самата сестра на Ким - Кайли Дженър. По-рано в медиите се появи информация, че момичето е бременно. Но така и никой не успя да спипа момичето с порасналия корем.

Провокативно бе и изявлението на потребител в Туитър, който публикува скрийншот от кореспонденция с познат, който работи в болницата, където е родила загадъчната сурогатна майка. "Ким и Кайли са в болницата в един и същи ден. Съвпадение?", пише KylieEricaMar. "Пишат, че Кайли ще роди тези дни. И Ким скоро трябва да има дете. Всичко е много странно", казва на свой ред TyeTCH.

"Струва ми се, че Кайли тихичко е износила детето и го е дала на Ким. Вероятно сега ще се крие още известно време. Във всеки случай, радвам се за тях, че семейството им стана с един член по-голямо. Поздравявам ги", пише на свой ред 412_steph.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Унуфри

    15 2 Отговор
    Медуза в дантела,абе какво му харесват на това добиче ,та само ни го набутват в очите.
  • 2 Брат ми

    15 3 Отговор
    Сиганска им работа.
  • 3 Гост

    14 1 Отговор
    Пълни роми. И тая с голямия тезгях и оня снежинката.
  • 4 Патето Яки

    1 0 Отговор
    Как кой го е износил, то се знае бащата Кание.
    Според истамбулската конвенция мъжете ще са нов пол и ще раждат.