22 Януари, 2018 11:21 9 116 7

Крисия с шокираща промяна (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • крисия-
  • евровизия-
  • дарение-
  • благотворителност-
  • промяна

Крисия направи промяна във външния си вид за добро

Крисия промени визията си, за да направи добро на някой друг. Талантливата певица отряза косата си, за да я дари за благотворителност.

Тя бе пуснала анкета сред почитателите си в социалните мрежи дали да го стори. Всеки гласувал обаче разбираше само секунда по-късно, че промяната вече е факт.

"Не се притеснявайте, хора, режа я за нещо добро!" , написа малката Крисия под снимката с отрязаните кичури. Под написаното от нея моментално заваляха одобрителни коментари на почитатели и приятели на момичето. Те смятат, че новата прическа ѝ отива много, а някои дори казват, че ще последват прекрасния ѝ пример.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Попа

    4 20 Отговор
    ....МАЛКА ЛИИ....

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Бесен Язовец

    25 9 Отговор
    Не знам ама ми се струва че Слави я превърна идиотка, такова медийно внимание не е хубаво за подрастващо момиче, но това ще го покаже времето
  • 3 За тебе не е малка

    11 4 Отговор

    До коментар #1 от "Попа":

    За материала не е малка, той е леко педофил, обича децата които са на неговия акъл

    Коментиран от #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 до Бесния язовец

    24 6 Отговор
    Първо защо да е превърната в идиотка ? По какъв начин точно и е попречило участието при Слави ? Пее чудесни лесни , развива се много добре и очевидно е с добро сърце.Косата си я дарява за деца болни от рак.Къде виждаш идиотско поведение тук ? Доста възпитано момиче , което всеки път иска прошка от феновете си при условие , че не е казала на никой лошо или пък да е направила.Слави и даде път така както даде и на други деца , които пеят да бъдат забелязани.Навсякъде по света се радват на малките си таланти и се чудят как да ги поощрят само тук в България се вадят от девет кладенеца вода да бъдат натискани и да не им се дава изява.На всеки певец или артист му трябва точно това , което тя получи-редовна изява.
  • 6 Гост

    10 1 Отговор

    До коментар #3 от "За тебе не е малка":

    А какво е " материала" ?

    Коментиран от #7

  • 7 Моамар

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Материала е простолюдието, утайката на обществото, термин използван за пръв път от Бате Б, което опровергава напълно слуховете за простотията му, щото терминът е Гениален, друг - професор Иво Христов използва не-дотолкова точният термин Дебили, а и изчисленията му за 80% от населението са преувеличени, материалът не е повече от 50%