Last news in Fakti

25 Януари, 2018 12:04 1 734 4

Юлияна Дончева и Ива Екимова се връщат на екран

  • юлияна дончева-
  • ива екимова-
  • предаване-
  • водещи-
  • телевизия

Двете водещи се завръщат със собствено предаване

Вчера Юлияна Дончева и Ива Екимова гостуваха на едно от най-гледаните кулинарни предавания в родния ефир.

Двете дами се развихрят в кухнята на Петя Раева и приготвиха две от най-любимите на всички българи блюда. Освен че споделиха много за начина си на живот и приготвянето на храна вкъщи, Ива и Юлияна разкриха нещо ново за бъдещите си планове.

Юлияна и Ива споделиха пред Петя Раева, че съвсем скоро се присъединяват към големия екип на CodeFashionTV, стартирайки ударно втория сезон на едно от най-обичаните предавания в ефира на медията – „Дами канят”.

Дамското шоу ще се излъчва всяка неделя сутрин от 10.00 часа по CodeFashionTV. То ще изобилства от любопитни теми и гости.

„Здравословно със Силвия”, „Намигване по женски с Пария”, „Моден подиум” и „Актуално” са само част от рубриките, които ще зареждат неделната утрин с полезна и актуална информация.

В „На високи токчета” и „Без вратовръзка” Юлияна и Ива ще срещат публиката с любими звезди, представители на музиката, театъра, киното и изкуството, а първият епизод на „Дами канят” ще се излъчи на 28-и януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ФатмакЪ

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "АБОНАТ НА МОДЕРАТОРА":

    Качвай го в Торентите...Ще стане светлата звезда на половото съзряване на билюк петокласници там!
  • 3 Твоя абонатка

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "АБОНАТ НА МОДЕРАТОРА":

    Ейййй....така го споделяш ,че все едно си Я видял от НЛО да слиза...
  • 4 УМЕРЕНИЯТ МОДЕРАТОР

    3 0 Отговор
    Е че тъз Дончева е женена за онзи темерут Стъки - мма "боец" , този статус на Дончева би трябвало да я изключи от всякакви социални събития, камо ли по ТВ, тя и с годините е показала че освен освен темерутският си инат няма НИКАКВИ ДОБРОДЕТЕЛИ