26 Януари, 2018 10:38 5 741 13

Майка се опита да продаде девствеността на 13-годишната си дъщеря (ВИДЕО)

  • майка-
  • дъщеря-
  • девственост-
  • продава-
  • русия

Арестувана е заедно със съмишленичката й

Ако мислите, че продажбите на невръстни момичета и тяхната девственост са характерни само за мургавите ни събратя, то грешите. Оказа се, че и в огромна и успешна държава като Русия се наблюдават шокиращи случаи с търговия на плът, a следващият просто ще ви накара да настръхнете.

35-годишна майка от Челябинск обяви за продан девствеността на 13-годишната си дъщеря в интернет. Съвсем неизненадващ е фактът, че дамата работи като жрица на любовта и определено има опит в подобен вид пазарене. Явно майката държи дъщеря й да наследи професията й и то от съвсем рано.

„Бизнес дамата“ имала и съмишленица, нейна приятелка, която й помогнала да намери купувач и да осъществи „продажбата“. 35-годишната рускиня спазарила девствеността на дъщеря си за 1.5 милиона рубли. Не след дълго майката и приятелката й намират желаещ да обезчести 13-годишната дъщеря срещу зададената сума и си уговарят среща в ресторант в центъра на Москва, където тя да получи парите, а той – девственото момиче.

За щастие, органите на реда реагират адекватно, след като са уведомени за случая и арестуват майката и съмишленичката й. В момента 13-годишното момиче е настанено в медицинско заведение. Предполага се, че рускините, извършили жестокото престъпление, ще бъдат лишени от свобода за 10 години. Жените не отричат вината си и дори я съобщават във видео, разпространено от Министерството на външните работи на Русия.

Цинизмът все повече превзема интернет, респективно и реалния свят. Особено обезпокоителен е фактът, че това съвсем не е изолиран случай. След кратка проверка в мрежата установяваме, че има много подобни на него, пише woman.bg. През последните години безброй момичета са се ориентирали към лесно спечелване на високи приходи, предлагайки девствеността си за продан. Преди 7 години американка опита да продаде невинността на дъщеря си срещу скромната сума от 10 хиляди долара. През 2013 г. пък майка продавала редовно дъщеря си като секс робиня, за да изплаща семейни дългове. Тези родители буквално карат децата си да плащат за грешките им. Една от тези дами е майка на 7 деца.

Любопитен факт е, че пазарът на девственост в интернет е широк и разнообразен откъм цени. Някои се продават за милиони, други за 200 долара. Но при повечето си личи известен опит в тази сфера, както при майката от Челябинск, за която се говори в медиите от няколко дни насам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин е бил прав

    18 2 Отговор
    Разстрел...
  • 2 Баче мито

    18 0 Отговор
    Като не може да продаде неината или никои не
    я иска тая маика е пьлен бок..к
  • 3 НямамДуми

    22 12 Отговор
    Миналата година прекарах 15 дни в няколко руски града.Никога не искам да се връщам там,ако си мислите че България е зле емигрирайте в Русия.Няма толкова мръсно,лошо,меркантилно и долно племе.

    Коментиран от #4, #6, #13

  • 4 Тццццц

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "НямамДуми":

    И аз съм бил в Русия, нищо лошо не съм видял от тях. Хора като хора, с добри и лоши черти. С нищо по различни от който и да е било. Явно не си виждал туристите в слънчев бряг какви говеда са, а идват от уж "цивилизованите" страни.
  • 5 Путкин

    5 11 Отговор
    Ми кво да очаквате от рускини, тея са толкова прости и комплексирани селски пу. ки, че нямам думи...! Бях в русия и ги видях и е. ах...., тея живеят в друг свят.
  • 6 СССР

    14 10 Отговор

    До коментар #3 от "НямамДуми":

    Пълни глупости говориш , никога не си бил в Русия. Всяка година ходя и прекарвам по 3 месеца, в момента ми се разглеждат документите за гражданство , купих си и малък апартамент в приличен град . Много по добре са от нас във всички аспекти , имам много приятели вече , много гостоприемни хора и винаги са готови да ти съдействат. Взема ли гражданстовото продавам всичко в България и се местя в Росия понеже са много зле. А ти си стой в кочината България и се надявай ,че нещо ще се промени.

    Коментиран от #8

  • 7 MMM

    6 5 Отговор
    :)))))
    От кога Русия е успешна държава?:)))
  • 8 filo

    7 5 Отговор

    До коментар #6 от "СССР":

    Не съм чул друг да бяга в тая кочина. Явно имаш нужда от специализирана помощ. Осен това се пише Русия, а не Росия.
  • 9 гост

    5 0 Отговор
    Според мен Традицийте в този бизнес се намират в Япония ...
    Така, че руснаците не са измислили нищо невиждано ... припомнете си култовия филм 'Мемоарите на една гейша'! така, че 'чем мьи разговариваем'?
  • 10 гост

    4 0 Отговор
    Може би скоро майка ще се опита да продаде девствеността на 13-годишния си син ... не е ясно само от коя държава ще бъде?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 dsadsa

    0 1 Отговор
    И аз съм девствен, на 26 години - двайсе и четири хиляди лева!
  • 13 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "НямамДуми":

    да ни си ходил в някоя циганска махала, и там има такива като теб, какво по дяволите търсиш в тези няколко града и все ти е зле. Много си зле ...Аз пък познавам стотици ,които бяха в Русия и пак ще ходят там,тъпако..