27 Януари, 2018 18:44 11 170 9

Синът на Стефан Данаилов се ожени за милионерка, но без баща си

  • стефан данаилов-
  • сватба-
  • ожени-
  • милионерка-
  • виктория-
  • сарасота-
  • сватба-
  • гръцка православна църква-
  • владимир данаилов

Той обаче не покани баща си на сватбата

Владимир Данаилов се е оженил за гаджето си — милионерката Виктория, с която са заедно от 2009 г. Церемонията била изключително скромна и семпла, както самият Владо бил поискал - без финтифлюшки и излишна показност, пише в. „Таблоид”.

Венчавката се е състояла отвъд океана - в американския град Сарасота, щата Флорида, на брега на Мексиканския залив.

Церемонията преминала с църковен брак в гръцката православна църква „Света Барбара” в Сарасота, където силно вярващият Влади пее в църковния хор. Кумът на Владо е грък и се казва Николай. Родом е от Серес, но живее в САЩ и се познава с Владо и Виктория от църквата, която посещават заедно.

Партито е струвало на младоженците всичко на всичко малко над 1000 долара.

Сватбата се е състояла навръх 9 декември, когато Стефан Данаилов отбеляза грандиозно своя 75-и рожден ден с пищна церемония в Народния театър. Ирен Кривошиева сама призна, че сватбата на сина ѝ в САЩ е преминала кротко и без никакви разточителства. Щастливата актриса сподели, че младата снаха е дъщеря на главния прокурор на щата Джорджия.

По време на церемонията са били спазени всички американски ритуали и Ирен завела сина си до брачния олтар. Тя подарила на младото семейство покривка за легло, ръчно плетена на една кука, както и изрисувана от нея икона на Исус Христос.

Младоженецът пък смутено признава, че вече работи за бебе. „Досега това не се случваше, защото и двамата с Вики сме вярващи и искахме да се венчаем в църква, преди да консумираме любовта си”, обясни синът на Ламбо.

По думите му още през пролетта двамата със съпругата му ще гостуват на Ламбо в София. „Много ще се радвам, ако ми родят внуче. А и това е естествено продължение на всяко семейство. Всичко бих дал за сина си и въобще за хората около мен. Вещите не са от значение, когато искаш да зарадваш някого. Цял живот съм се раздавал и така ще е винаги”, не скри радостта си и професорът от НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”.

Щастливият Стефан Данаилов подарил на американската си снаха диамантено кръстче, а на сина си костюми, дрехи, картина и български вина. Ирен Кривошиева пък дарила Владо със собственоръчно нарисувана икона, която правила повече от три месеца. Актрисата и мъжът й Николай се отчели и с ръчно везани покривки за легло, сервизи и бижута за младоженката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    9 6 Отговор
    Може да е зъбата ама лудия я харесва.Големи зъби голяма кесия.
  • 2 Бесен Язовец

    6 11 Отговор
    Ааааа тоз омъжи ли са вече ?
  • 3 БАЙ МИЛЕ

    22 0 Отговор
    ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МЛАДИТЕ.....
  • 4 страшни ръбове

    2 7 Отговор
    не ме кефат
  • 5 Пффф

    7 7 Отговор
    Тази мома хич не ми прилича на милионерка. Да не говорим че в САЩ са по показността. Ще е тотален срам ако е щерка на толкова високопоставен мъж и той не вдигне сватба до небесата. Такива сватби са повод за затвърдяване на социални контакти и създаване на нови. Чакат се с нетърпение и се изпипват до последния детайл. Така че не вярвам на историята че момата е заможна и от хай лайфа. Просто от снимката изглежда по бедна и от нас българите. То бива скромна церемония ама това е по скромно и от най-скромното което съм виждала. Просто споделям мнение.
    Дано да са живи и здрави и щастливи. :)
  • 6 Пффф

    5 6 Отговор
    Да не говорим че момичето с очилата въобще не прилича на на жената с булчинската рокля. Плюс това американците са католици, а се женят в християнска църква. Абе нещо е измислено тука, ама дали от журналистите, дали от друг. Не ми се връзва нищо от тази статия.

    Коментиран от #7

  • 7 Асол

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "Пффф":

    Извинете, а католиците да не би да не са християни?
  • 8 Милионерката

    6 0 Отговор
    Ръбата,зъбата,ъгловата и очилата.Последно милионерка ли е?Ако е -приема се.
  • 9 О'Пепи

    3 0 Отговор
    Важното е младите да се обичат! Ние каквото можем, ще помагаме...