Last news in Fakti

30 Януари, 2018 14:47 5 812 6

Руско чудо отказва от цигарите

  • руско-
  • чудо-
  • отказва-
  • цигарите-
  • тютюнопушене

След пречистване на белия дроб с отварата много пушачи се отказват от тютюнопушенето

Руско чудо отказва от цигарите - 1
Снимка: Shutterstock

Наричат тази отвара руското чудо за пушачи. Ефектът от отварата е необясним за официалната медицина, но след три месеца употреба се получава цялостното пречистване на белите дробове, пише zdrave.to. Нерядко води и до отказване от тютюнопушенето.

За да си приготвите отварата, са нужни една шепа ситно начукани листа от живовляк. Те се слагат в стъклен буркан и се заливат с половин литър вряща вода. Оставя се да престои два часа на стайна температура. После се прецежда и е готова за употреба. Това е количеството за един ден. Разпределя се на няколко дози и се изпива до края на деня.

На следващия ден се прави нова отвара и така в продължение на три месеца. Тогава си направете изследване, за да се убедите в положителната промяна за дробовете си.

Но най-важното е, че след това очистване на белия дроб много пушачи се отказват от вредния си навик - изпитват непоносимост към никотина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 John Player Special

    12 6 Отговор
    Проблема на пушачите НЕ е толкова в никотиновата нужда да пуши за да си го набави ,колкото в НАВИКА ,че трябва да запали цигара за нещо си ...ЗАПОМНЕТЕ ГО ! За да се откажат цигарите трябва само и единствено да се излъже мозъкът ,който подава сигнала за цигара след определен интервал от време ! Това отвари - мотвари та.ак работа - това може да ти изчисти дроба до някъде наистина ,но не може да ти спре НАВИКА ! Думите ИЗЧИСТВАНЕ и ЗАВИСИМОСТ които се опитвате да слеете в тази статия (думата зависимост при тютюнопушенето по скоро е навик - зависимост има при наркотиците ,при цигарите НЕ Е ТАКАВА ЗАВИСИМОСТТА там няма наркотичен глад ,гърчове ,спазми изпотяване ,конвулсий ,халюцинаций и др.) са коренно противоположни

    Коментиран от #6

  • 2 Гост

    17 1 Отговор
    който иска ги отказва. Който не иска си търси причини.
  • 3 Лошо

    13 3 Отговор
    Ти пушач ли си, че знаеш? Напротив има силна физическа и психическа зависимост при тютюнопушенето и отделно някои хора са генетично предразположени към вредния навик. Ако нямаше зависимост щеше да е много лесно да се отказваш да спираш да пушиш когато пожелаеш. Същите симптоми ги има и при пушачите като при наркоманите, но са по слабо изразени.

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ооооо

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "John Player Special":

    ДА БЕ, МНОГО РАЗБИРАШ..