Last news in Fakti

30 Януари, 2018 17:48 4 790 3

Йоана Буковска страда неутешимо

  • йоана буковска-
  • откраднат живот-
  • актриса-
  • сериал

Актрисата приела много тежко загубата на героинята си Виолета Захариева

Йоана Буковска все още страда за героинята си Виолета Захариева от сериала „Откраднат живот”, която почина от рак в четвъртия сезон на поредицата, пише "Уикенд".

„Обичах я сякаш не е измислен образ, а реален човек. Вложих много от себе си в тази роля. Няма да лъжа - истината е, че сериалът и колегите много ми липсват”, твърди красивата актриса.

Йоана е категорична, че е преодоляла много трудно смъртта на героинята си и даже плакала, когато прочела сценария за последните три епизода. Със смъртта на героинята си се върнала назад във времето, понеже майка ѝ – журналистката Велина Милчева също почина от рак преди 8 години и тежките последствия от коварната болест са добре познати на актрисата.

„Съпругът ми доста се притесни, когато разбра какво ще трябва да играя. Той беше наясно, че ще се върна в историята с майка ми. Това бе много силен автобиографичен момент за мен. Мисля, че ролята бе най-добрият начин да споделя опита си и да се излекувам от собствените си страхове. Когато ми рязаха косата, мама ми беше в главата през цялото време и си спомням как режеха нейната коса след лъчетерапията", споделя Буковска.

В началото на болестта майка ѝ Велина имала оплаквания, но в продължения на 4-5 месеца диагнозата не била уточнена. Когато най-сетне попаднала на добър специалист, последвала операция и били отстранени почти 20 лимфни възела.

„Ако бяха хванали рака веднага, може би нямаше да има толкова разсейки, може би имаше някакъв шанс за нея…”, спомня си за случилото се Йоана.

След тежката операция назначили на възрастната жена 2 курса тежка химиотерапия и 25 двойни курса лъчетерапия. Процедурите обаче толкова увредили органите ѝ и майката на Буковска издъхнала в страшни болки, стопена до критичните 35 килограма.

„Безкрайно съжалявам, че тогава изхарчихме всичките си спестявания и даже взехме заем, за да свършим накрая с гробища, карамфили и паметник. Не трябваше да слушам некадърните лекари, а да заведа мама в Париж и да прекара последните си дни на хубаво място – това бе нейната голяма мечта, да види Париж и Айфеловата кула която така и не се сбъдна”, споделя натъжена Буковска.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 1 Отговор
    Много я харесвам.... много як милф е.
  • 2 Радо

    12 0 Отговор
    Доста е перверзна според мен, затова я харесвам и аз.
  • 3 ПЕЕВ

    2 0 Отговор
    ТАЗИ РОЛЯ МНОГО И ПРИЛЯГА-ДОБРА АКТРИСА.