3 Февруари, 2018 07:00 7 366 0

Вашият хороскоп за днес, 03.02.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Плановете, които имате за този ден, ще се объркат от проблеми със ваши близки. Не бъдете егоисти и помогнете с каквото можете. За накои от представителите на тази зодия - любовни трепети, за други - дълготрайно обвързване.

Телец

Днес ще имате възможност да съчетаете полезното с приятното. Ще решите неотложен проблем и спокойно ще можете да си отдъхнете и да се отдадете на почивка и любими занимания.

Близнаци

Спокоен ще бъде денят ви и ще можете да се отдадете на така жадувата от вас почивка. Натоварената ви седмица е причина да пренебрегнете интимната си половинка - покажете любовта си с мил жест или подарък.

Рак

Някои от представителите на Рак ще се радват на спокойствие и хармония у дома. Други ги очаква път и вълнуващи срещи с добри приятели. Не правете ненужни покупки.

Лъв

Забравете за проблеми и ангажименти и помислете как да се позабавлявате със семейството си. Не поемайте на дълъг път. Помогнете на ваш приятел, добротата ви ще бъде възнаградена.

Дева

Днес оставете грижите настрана. Забавлявайте се без да мислите какво ще кажат другите за вас. Поглезете се с любима храна, масаж или друго любимо занимание. Не се доверявайте на всеки.

Везни

Не всичко ще върви по план през този ден, но ще се справите със всички ангажименти и ще се почувствате удовлетворени. След това се отдайте на така бленуваната от вас почивка. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Скорпион

Мисълта за професионалните ви задачи ще е доминираща и днес, въпреки желанието ви за почивка и промяна на обстановката. Отложете даден ангажимент. Не тръгвайте на път.

Стрелец

Денят ви ще бъде изпълнен с много приятни емоции, ще ви зарадват с много хубава новина и най-накрая ще можете да си отдъхнете и да се позабавлявате. Предложение за брак ще ви завари неподготвени.

Козирог

Не се затваряйте в себе си и не се изолирайте от хората днес. Приемете предложение за приятелска среща, забравете за момент за грижи и ангажименти и се забавлявайте истински.

Водолей

Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения.

Риби

Денят е подходящ за активен спорт и отдих. Не мислете за проблеми и ангажименти, а се отдайте на почивка и забавление със своето семейство. Здравето ви е отлично, но не прекалявайте с пикантни храни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА