1 Февруари, 2018 12:32 8 068 9

Преслава умили феновете си със снимка от детството

  • преслава-
  • фолк-
  • певица-
  • снимка-
  • детство-
  • инстаграм-
  • пайнер

Други сметнаха поста и за лицемерен

Макар че Денят на детето, 1 юни, е още далеч, фолк певицата Преслава с носталгия насочи поглед към младините си.

Любимата на мнозина певица публикува снимка от своето детство, с която успя да умили своите фенове.

„Спомняте ли си безгрижното детство, когато по цял ден скитахме с другарчетата, когато нямахме мобилни телефони, а само топки и тебешири, с които играехме на народна топка и дама. Когато се гледахме по детски влюбено и нямаше за какво да се съревноваваме и завиждаме. Онова безгрижно детство...“, написа тя в Instagram.

Критиците сметнаха жеста й за лицемерен, тъй като в момента изпълнителката хич не се оплаква от живота си, прибирайки най-високия хонорар в „Пайнер“, пише novini.bg. А от новото си гадже – Павел Лазаров, както и от аферите й с други богаташи, е получила доста скъпи подаръци през годините. А и по широката усмивка на Преслава на всичките й снимки, не изглежда да е чак толкова нещастна, че „безгрижното детство“, в което не е имала всички придобивки, толкова да й липсва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПАРАТА АКБАР

    9 2 Отговор
    Започнат ли да те интересуват само ПАРИТЕ , Нищо не става от теб
    Народна мъдрост

    Коментиран от #2, #3

  • 2 880

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПАРАТА АКБАР":

    Когато започнат да те интересуват много парите е "етап" от живота, сред него иде много дълъг етап нещастни години, след това човек се завръща към предишните си ценности
  • 3 880

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПАРАТА АКБАР":

    При Преслава има "преди" и "след" коката, в момента тя не е себе си , откак започна да излиза с онзи келеш "Главата" който я превърна в зомби, изглежда добре но не е на себе си, а едва ли ще успее да бъде отново жизнерадостната и симпатична Преслава, падна и се много тежък урок
  • 4 Аз Варна

    4 4 Отговор
    Гледах снимката й,не знам защо Петя от Добрич(защото Преслава се казва Петя и е от Добрич),първо,че изобщо не ме умили,а по скоро ми заприлича на добричко ци.гане.Разбираемо на този етап защо си показва детските снимки-нали чака дете и нещо в повече й идват хормоните.То пък и там беше лъгане,че не е бременна,защото се страхувала от лоши помисли и лош поглед.Ама му и на бабините деветини и на суеверията.Бъгна и тя на 36 години да ражда,не,че на някой му дреме за нея или за отрочето й.

    Коментиран от #6

  • 5 гост

    2 4 Отговор
    ЕЙ, 880, Я ПО-ЛЕКО, ДА НЕ СИ И ПРОДАВАЛ КОКА. ПРЕСЛАВА Е СТРАХОТНА И ЗА НИКОГО НЕ Е ТАЙНА - КОГАТО СИ ИЗВЕСТЕН СЕ ПИШЕ КАКВО ЛИ НЕ ЗА НЕГО. ИМА ГЛАС, ХАРИЗМА И Е МНОГО ПО-ИНТЕРЕСНА ОТ МНОГО НЕЙНИ КОЛЕЖКИ, КОИТО СЕ ИМАТ ЗА ГОЛЕМИ. И САМА Е СТИГНАЛА ДО ТУК
  • 6 Гацо

    0 2 Отговор

    До коментар #4 от "Аз Варна":

    Преслава не може да забременее, защото е ялова.
  • 7 Поредния балък от народа

    3 0 Отговор
    Ами да беше безгрижно и щастливо...имаше власт стабилна нямаше педафили..ало измамници и други по цял ден играехме навън а родителите ни спокойно работеха...дори не се заключваха жилища или всички знаеха къде се оставя под изтривалката...с 0.50 ст ядяхме и на кино ходехме...ще има да го търсим това и лагери на балкан и море...карахме кънки по асфалта ..защото почти коли нямаше...Хубаво време ...имаше страх от власта и милицията.а сега ако това е живот ..?страх от бъдещето...болести..глад...няма я половин България..на гурбет за оцеляване ..педофили ..крадци...убийци..Ужас!!
  • 8 Поредния балък от народа

    3 0 Отговор
    И отгоре на това пребиват децата ни в детските градини!!!
  • 9 ОЩЕ ЕДИН ГОСТ

    3 0 Отговор
    ГАЦО, НА ТЕБ ТИ Е ЯЛОВА ГЛАВАТА