1 Февруари, 2018 17:14 6 814 8

Американка разказа как рапърът Тупак и още трима я изнасили и обиждали

  • тупак-
  • изнасилване

Инцидентът се случил преди близо 25 години

44-годишната американка Аяна Джаксън разказа как през 1993 година е станала жертва на групово изнасилване. Четирима мъже, сред които и знаменития рапър Тупак Шакур, са се възползвали от нея, когато е била на 19 години, пише „Дейли мейл”.

Джаксън се запознала с рапъра в един от нощните клубове на Ню Йорк. Двамата започнали да флиртуват невинно, но не след дълго Тупак директно ѝ предложил да правят секс. 19-годишната Аяна отказала. След няколко дни двамата отново се срещнали. Рапърът изпратил кола, която да я вземе и да я закара до хотел, в който той бил отседнал.

Аяна и Тупак отишли в спалнята и тя започнала да му прави масаж. В този момент в стаята нахлули още няколко души. Джаксън искала да види кои са те, но рапърът не ѝ позволил да се обърне, целунал я, след което казал, че „ще отпрати приятелите си”.

„Отпусни се, малката!”, добави рапърът. Непознатите свалили роклята на момичето и го изнасилили, подмятайки коментари от сорта на: „О, само я погледни” и „Какво дебело дупе” . Още тогава съдът призна Тупак за виновен и го наказа с 4 години „лишаване от свобода”, но той остана в затвора само 9 месеца от присъдата си. Докато беше жив той не спираше да отрича вината си до фаталната 1996 година, когато бе убит при неизвестни обстоятелства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    15 7 Отговор
    Чакала е рапъра да се замогне "евентуално" и като е станало това казва за изнасилване, което не може да се потвърди, защото е преди 25 години !!!
  • 2 Дони

    17 0 Отговор
    Човрче от 20 години е мъртъв, но имаше такава история.Той е имал вземаме даване с нея и твърдрше , че след като заспал приятелите му са я изнасилили.Много стара история.Какво се е сетила.
  • 3 Pac

    11 1 Отговор
    Все повече продължават да му петнят паметта. Случката е от 1994, а Тупак на практика е вкаран в затвора за "опопване". Осъден е на 5 години затвор, а точно преди да започне самото дело, е прострелян 5 пъти. Оцелява и на другия ден отива в съда. Хората трябва да се запознат с историята и личността на тоя човек. Достатъчно е да изслушаш Keep ya Head Up и Brenda's Got a Baby и ще разбереш, че това " изнасилване" е глупост.
  • 4 митко

    11 1 Отговор
    Личност която безкрайно уважавам.Един истински човек издигнал се от мизерията и помнен много години след смърта си.Дали е извършил това или не в крайна сметка е лежал,след което пуснат под гаранция.За феновете той е вечен,а повечето хора от жанра също са му фенове.Легенда!!!
  • 5 Pffff

    8 0 Отговор
    Уважавайте легендата! Тупак за 25 години живот е направил повече, отколкото много хора правят за един цял живот. Разбирането му към хората, влиянието му върху обществото, всичките му битки с правосъдието и т.н. Хора като него се виждат веднъж в живота. А всеки, който иска да разбере за въпросната случка, може да се разрови, а не да вярва на медиите.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 2pac

    0 0 Отговор
    Той разказа в един клип за случея😁и не е точно така както го пише с малко ОГРОМНИ подробности
  • 8 аладим

    0 0 Отговор
    Няма ли да се спре с тия сексуални историй от преди 4000000 години?Когато са ви го подавали през пачавика убаво е било ,сега като са закъсали за пари дай да прайм сензация и мизерия на чужд гръб..Айде стига толкоз..