2 Февруари, 2018 16:19 3 631 6

Шотландка роди след две смени на работа, без да знае, че е бременна

  • бременна-
  • бебе-
  • раждане-
  • дете

Тя отишла в болница с болки в корема, но се оказало, че ражда

23-годишната Адел Дънкан от Абърдийн, Шотландия, отишла в болница с оплакване, че я боли корема след двойна смяна на работа. 20 минути по-късно момичето родило, пише „Daily Mirror".

Вечерта на 23 декември миналата година тя си легнала, но внезапно Адел почувствала болки в корема. След като започнала да кърви, майка ѝ се обадила на спешна помощ, които веднага дошли и я откарали в болница.

Минути след като постъпила в болницата, Дънкан родила момиченце. Адел, която не знаела, че е бременна, се прибрала с бебето вкъщи и съобщила новината за изненадващия коледен подарък във Facebook.

В социалната мрежа тя написа: „Искам да ви уведомя за това, което Дядо Коледа реши да ми подари два дни преди Коледа. Може би ще бъдете шокирани – и аз все още съм. Искам да ви представя бебе Мейси. Тя беше изненада, роди се на 23 декември в 23.43 ч. след бързи 20-минутни родилни мъки. Аз и бебето сме много добре и всичко е наред”.

Адел смята, че е заченала дъщеричката си през март или април 2016 г., след като имала кратка афера с мъж, с когото останали приятели. Тя обаче не разкри името му. Адел признава, че не е използвала предпазни средства, но никога не е очаквала да ѝ се случи подобно нещо.

Понеже не знаела, че е бременна, тя продължавала да пуши по кутия цигари на ден, освен това отпразнувала рождение си ден, който бил през септември, с много алкохол. Случайно или не, след това решила да спре да пие, за да се опита да спести пари.

Освен леките болки в гърба, които имала от време на време, нямала никакви други признаци на бременност. Напълняването си отдала на лош период, тъй като и друг път ѝ се случвало. Въпреки че Адел е пиела и пушела, момиченцето е напълно здраво, обясниха учудени лекарите.

Младата майка споделя, че е заобичала дъщеричката си веднага, а майчинството ѝ носи голямо удоволствие. „Тя е моят ангел, моето чудо. Нямам търпение да отпразнувам първия ѝ рожден ден заедно с Коледа тази година”, каза Адел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ама па е с татуси

    10 0 Отговор
    От дюнерите е проблема !

    Коментиран от #5

  • 2 Османчо

    11 0 Отговор
    Заченала март,април 2016 пък родила декември 2017 , егати слона тая
  • 3 no name no face no number

    6 0 Отговор
    Е как не е разбрала......нещо месечно не и ли е липсвало

    Коментиран от #4

  • 4 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "no name no face no number":

    За цветна бременност да сте чували? :)
  • 5 Vulpes

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ама па е с татуси":

    Остави татусите! Виж к'ва рЪка вади.....конкуренция на Тошо куката :-D
  • 6 Анонимен

    5 0 Отговор
    Тая е заспала отвсякъде. Нали бебето рита. И други признаци колкото щеш