Last news in Fakti

10 Февруари, 2018 07:00 5 991 0

Вашият хороскоп за днес, 10.02.2018 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • 2018

Овен

Оптимистичното ви настроение, съчетано с обаятелната ви личност ще направи деня ви незабравим. Обичате да се забавлявате и много добре знаете как. Не забравяйте за поет ангажимент, за да не нараните любим човек.

Телец

Днес се отдайте на емоциите и положителните чувства, които бликат от вашата душа. Посветете голяма част от времето си на любимите хора. Поглезете сетивата си с любима храна.

Близнаци

Днес отделете време само за себе си. За малко спрете да мислите за финансите и материалното, и се насладете на нещо, което ви доставя удоволствие и ви носи мир и хармония.

Рак

Днес е време за приятелите, но не само за тях, а и за най-близките ви. Ако отдавна се стремите към даден човек и имате чувства към него, в момента е подходящо да му ги разкриете. Не бъдете прекалено доверчиви.

Лъв

Днес ще се чудите как да разрешите стари проблеми, които дълго време са мъчили съзнанието ви. Като си починете решението само ще дойде и терзанията ви ще свършат. От прекаленото мисли не бъдете разсеяни, за да не ви измамят, поради моментната ви несъобразителност.

Дева

Денят ви ще бъде изпълнен с вълнуващи моменти и приятни емоции. Най-добрият и сигурен начин това да се случи е да не си останете вкъщи. Сега е момента да съберете с близките си и да си споделите, каквото ви е на душата.

Везни

Днес бъдете малко по-разпуснати. През седмицата сте поели много отрицателна енергия от работата, но не бива да е така, ето защо ще се стремите да се заредите с положителни емоции. Бъдете активни в това отношение. Не пренебрегвайте близките си и не се затваряйте в себе си.

Скорпион

Стремете се днес да се освободите от напрежението, което ви е тормозило през цялата седмица. Може да го направите като предприемете пътешествие на любимо място, при любими хора, да се отдадете на вашето хоби или просто да помързелувате.

Стрелец

Днес не се поддавайте на емоции, бъдете по-уравновесени и ще си спестите главоболията. Не пропускайте да отделите част от времето си на най-близките. Отдайте се на спорт, ще ви се отрази ободряващо.

Козирог

Днес отделете повече време за отдих. За да го направите пълноценно ще трябва да планирате много добре досадните ангажименти, които ви се налага да вършите. След всичко това релаксирайте и обърнете внимание на хората около вас.

Водолей

През този ден сте удовлетворени от свършеното през седмицата, затова се отдайте на почивка. Отдава ви се възможност за пътуване, ето защо не се чудете, а направо си хванете пътя. Заслужили сте си го. Изобщо не се скъпете да отделяте внимание на себе си. Бъдете физически активни.

Риби

Днес направете нещо различно, за да разчупите сивото ежедневие. Отдайте се на романтични емоции с половинката, което ще ви повдигне настроените за дни напред. Нуждаете се от повече положителни преживявания. Отделете време и за спорт, ще ви се отрази ободряващо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА