Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 12:07 5 458 0

Чудодейна рецепта за "нов" черен дроб

  • рецепта-
  • черен дроб-
  • напитка-
  • детокс-
  • здраве

С тази напитка ще повишите цялостното си здраве

Чудодейна рецепта за "нов" черен дроб - 1

Повечето хора не се грижат правилно за черния си дроб, но всъщност той е един от най-важните органи в нашето тяло. Той отговаря за очистването на кръвта от токсините и поддържа процеса на изгаряне на мазнините.

Лисата на разнообразна храна и нездравословният начин на живот могат бързо да доведат до много увреждания на черния дроб и да влошат здравето му, пише Zdrave.to.

От изключително голямо значение е фактът, че не можете да детоксикирате тялото си с болен черен дроб. За да се справите с този проблем, ви предлагаме рецепта за една проста домашна напитка, която ще детоксикира черния дроб и ще запази здравето ви.

Това природно лекарство съдържа само няколко напълно естествени съставки и има способността да прочисти от токсини черния дроб и да подобри функциите му.

Също така, тази напитка ще осигури на тялото ви много антиоксиданти, ще регулира нивата на холестерола, ще подобри нивата на кръвната ви захар, ще подобри храносмилането и ще засили имунната ви система. Ето я и рецептата:

Съставки:

200 мл вода

2 лимона

1 краставица

1 връзка магданоз

Чудодейна рецепта за "нов" черен дроб

Приготвяне:

Процесът е много прост, просто трябва да смесите всички съставки в блендер и след това да ги изпиете по няколко пъти на ден за един месец. Благодарение на тази напитка, ще се чувствате все по-добре с всеки изминал ден. Така след един месец черният ви дроб ще бъде 100% без токсини и мазнини. А и с тази процедура ще подобрите и повишите цялостното си здраве.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА