Last news in Fakti

9 Февруари, 2018 15:45 9 906 3

Лекари: Алла Пугачова сама се обрече на мъчения

  • алла пугачова-
  • операция-
  • стомах-
  • младост-
  • певица-
  • руска певица

Според двама специалисти по хирургия и психология, певицата ще страда до края на живота си, заради своята суета

Лекари: Алла Пугачова сама се обрече на мъчения - 1
Снимка: shutterstock

Тайната около рязкото отслабване на Алла Пугачова е разкрита. Певицата решила да предприеме кардинални мерки и се подложила на сериозна операция, при която хирурзи отстранили част от стомаха ѝ.

Лекарите уверяват, че тази интервенция няма доведе до нищо добро и предупреждават - ако действително си е отрязала част от стомаха, няма да изживее спокойно старините си.

Промените във външността на Пугачова бяха забелязани още преди няколко години. Именно тогава Алла започна рязко да слабее. Дори отдавнашния фен на примадоната - критикът Сергей Соседов не можа да разбере на какво се дължи това.

"Какво е направила с краката си? Защо са станали толкова слаби", чудил се Сергей. Явно обяснението наистина се крие в сложната хирургична интервенция, информацията, за която вече се появи в няколко руски медии, пише Блиц.

Новината обаче, не е изненадала никого, защото всички знаят, че Алла е готова на всичко, за да изглежда прекрасна.

Лекари: Алла Пугачова сама се обрече на мъчения

Мнението на лекарите за тази процедурата е доста негативно.

"Днес съществуват редица операции на стомаха, с чиято помощ пациентът отслабва. Една от тях е т. нар. бандажиране или поставяне на балон в стомаха. Те се правят под обща анестезия с помощта на лапароскопия. На стомаха се поставя нещо като пръстен, за да може по този начин да се намали обема му и съответно количеството храна. Резекцията - отстраняването на част от стомаха е най-сложната операция. За да се стигне до нея, трябва да има препоръки и здравна причина - това са златните правила на хирургията", твърди специалистът Тимур Хайдаров.

По думите му - обикновено подобна резекция се прави при сериозни и неизлечими заболявания. И ако Алла Пугачова се е решила на това, значи е имала всички основания. Защото се обрича на постоянни мъчения. Навярно Ала все пак е била предупредена за рисковете и ако се е решила на това, значи е пресметнала всичко предварително.

Между другото, психолозите също не поддържат желанието на Пугачова да остане вечно млада и смятат, че тя трябва да се спре и да приеме възрастта си с достойнство.

Клиничният психолог Мариана Абравитова твърди, че последните скандали около Пугачова са свързани именно с вечната й гонитба за младост. Феновете й са свикнали да я виждат пухкава. Сега, когато Алла Пугачова прилича на топ модел, не могат да я възприемат. Затова и постоянно я бойкотират и настояват тя да се махне от телевизионните екрани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    5 2 Отговор
    Боли ме к......а за Алла пугачова
  • 2 СЕДНИМИ НАКУРА

    6 3 Отговор
    СТЕСНИХТЕ ЛИ ВОИНИШКОТО КЕПЕ
  • 3 Пффф

    4 2 Отговор
    Какъв топ модел, какви 5 лева ?