Last news in Fakti

11 Февруари, 2018 12:01 4 108 2

Днес е един от най-опасните и критични лунни дни

  • луна-
  • астрология-
  • лунен ден-
  • критичен-
  • фази на луната

Възможно е по-чувствителните хора да се натъжават през днешния ден

Днес е един от най-опасните и критични лунни дни - 1
Снимка: shutterstock

Луната е в земния знак Козирог от 04:22, където ще остане до 17:13ч на 13 февруари. Спада емоционалният тонус. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Намалява способността от състрадание, по-малко ни вълнуват проблемите, особено чуждите. Някои хора ще бъдат обхванати от страховете си, засилва се чувството за самотност. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават заеми, да се правят дългове. Това предупреждава астроложката Ивелина Пенчева.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Костите като цяло също са уязвими и се увеличава опасността от травми. Да не се правят козметични операции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са много ефективни в това време. Да не се посещават чекръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество — стомаха без труд ще се справи с него.

26 лунен ден започна в 04:19ч — Първият човек, когото срещнете днес, ако е с пълна чанта, това е на хубаво. Може да считате, че вървите по правилен път. В този ден сме тествани от висшите сили за степента ни на егоизъм.

Един от най-опасните и критични лунни дни. Сложно и отговорно време. Възможно е по-чувствителните хора да се натъжават през днешния ден. Необходимо е да проявите избирателност в общуването си и да прекъснете фалшиви връзки, лъжливи отношения. Отсейте всичко ненужно и случайно. В този ден лесно се стига до преразход на енергия. Въздържайте се от активна дейност, повече наблягайте на почивката. Да се избягва празното дърдорене. При спорове не се стига до добри резултати. Всичко това води до преразход на ценна енергия. След това може да се чувствате изтощени, като огромно поле, изгорено по време на пожар. Характерно е промяна в настроенията, емоционалното състояние е нестабилно. Необходимо е да се контролират емоциите и да се избягват крайности в проявленията им. Емоциите в този лунен ден носят голяма разрушителна сила. Приемайте всичко случващо се по-философски.

26-ти лунен ден е пряко свързан с измененията в ценностната система на човека, когато той се вижда отстрани. Вътрешната му трансформация може да доведе до сериозно недоволство у другите. Стремете се към познанието за живота, към това да виждате доброто в другите, да проявявате трезва оценка на действителността. Нужно е да бъдете внимателни към хората, с които контактувате. Не трябва да се осъждат, обиждат и оценяват хората. На духовно равнище това е ден на обединението и сътрудничеството на близки по душа хора. През този ден е необходимо всичко да бъде мирно и спокойно.

Пазете се от кражби. Нищо ново не започвайте. Не е добре да се правят покупки. Можете да станете жертви на измами и мошеничество.

Уязвимо е гърлото. Да се пази от студено, да не се напряга гласа, да не се вика. Повишена е чувствителността към храната. Няма да е зле, ако в този ден се ограничите от храна и секс, тъй като лесно се изразходва ценна енергия за ненужни цели. Трябва да се избягват физическо натоварване, димът и задимените помещения.

Секс — По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение и по-вероятно ще останете разочаровани.

Фитнес — На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

Подстрижка — Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънища — Днес сънищата имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари — прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Благоприятно за посещение на църква или храм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 китайче

    1 2 Отговор
    Шльокавици
  • 2 Камагра

    2 0 Отговор
    Тоест хубаво е да го приемем като материалски ден - малко и лека работа, прости удоволствия, ден за физиологическите нужди без много психика