Last news in Fakti

13 Февруари, 2018 15:37 4 099 8

Гейове погнаха Мистър България

  • мистър българия-
  • йордан йорданов

Мъже правят неприлични предложения на Мистър България 2016

Мистър България 2016 година Йордан Йорданов се оплака, че го търсят мъже със секс молби към него. Той казва, че си направил еротична фотосесия за американското издание "Адон", след което офертите за секс зачестили, като предложенията идвали не само от България.

Списанието е модно издание, което често пуска еротични фотосесии на мъже и голяма част от аудиторията му са хомосексуалисти, пише "Телеграф". Към Йорданов неведнъж е имало предложения за секс от мъже.

"Това винаги ме е забавлявало. Нямам нищо против тези хора. Ако ми се случи мъж да ми предложи секс на живо, то със сигурност ще го ошамаря", твърди мистър България 2017, но отказва да каже какви пари са му предлагали. Единственото, което не отрича е слухът, че най-голямата оферта е 25 бона. Когато му предложили рекордната сума той си помислил, че се шегуват с него, но по късно разбира, че предложението е съвсем реално.

Във фотосесията за "Адон Йордан се е преобразил в милионера Крисчън Грей от поредицата "50 нюанса сиво".

"Обичам да се снимам, това е моята работа. Знам, че се справям. Имам самочувствието да го призна, както и фенки, които да го потвърдят. Да, в началото ми беше трудно да позирам гол, но аз съм професионалист, хвана ли се на хорото - го играя докрай", споделя моделът.

Йордан разкри, че е гадже на плеймейтката Анджелина. Нещата при тях са се случили много бързо. Той казва, че плеймейтката се е нанесла в дома му още след първата им среща.

"Двойка сме от 6 месеца. Заживяхме почти веднага заедно", разказва за връзката си Йорданов. Той добави, че я е откраднал от Гущеров, който излизал с нея след раздялата с фолк певица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    19 1 Отговор
    Еми той си жив джендър. Каво се оплаква
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Радо

    13 0 Отговор
    А той кво е очаквал? - да го поканят да играят шах ли?
  • 4 цък цък

    8 1 Отговор
    Да се оплаче на Бойко Борисов, той решава всички проблеми и на него няма да може да откаже ;)

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Не е тада

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "цък цък":

    Премиерът е зает с не леката задача да ви чисти л..ната и повърнята, не си мисли че му се занимава с ваште джендърии
  • 7 киР междупръстите

    3 0 Отговор
    ..страааашна профеция баце,то мн трудно да се дупеш пред камерата....а тая разпрана гайда Анджелинка,щом гущера я е мушкал...тя свестен човек ще да е.....:0
  • 8 Самотен Йге

    1 0 Отговор
    А аз си направих профил в сайт за запознанства, сложих снимка - сега ми излизат само реклами на фетбърнъри...