Last news in Fakti

15 Февруари, 2018 15:17 3 518 4

Деси Фотосесията скочи на Джулиана Гани

Актуалната плеймейтка Деси Димитрова и силиконката Джулиана Гани вече не са приятелки. Това признание направи Деси в предаването "Един прекрасен ден" на BIT.

"Аз съм много искрен човек, ние бяхме много близки приятелки. Когато имам проблем с някой по-близък, се чуваме и го разрешаваме. Това, което тя направи, не беше достойно. Винаги съм я подкрепяла и съм казвала, че тя е моят фаворит. Явно нашето приятелство приключи, когато тя влезе във "ВИП Брадър", сподели Димитрова.

Повод за скандала беше реакцията на Джулиана Гани след пост на Деси във фейсбук. В него плеймейтката скочи на кръчмарските миски, които се роят с всеки изминал ден. Гани припозна себе си, тъй като е организирала и е печелила такива конкурси.

"През последната година доказах, че съм единствената плеймейтка от нашия сезон, която успя и се наложи като модел. Аз не правя всичко на всяка цена. Отказах да вляза в Къщата, отказах и други проекти, защото мога да си го позволя. Аз съм от малкото модели, които безплатно не се снимат", сподели още Деси в предаването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Японеца

    11 0 Отговор
    Ужас, какви красавици!
  • 2 Боцман

    7 1 Отговор
    По полека бе много на сериозно се взимате фъфлящо подобие на човек
  • 3 Г.З.

    1 1 Отговор
    Днес е модерно,цици силикони татуировки бива.А утре минава модадта,ставаш дърта на 40 години,махаш силикони,цици и акъл и образование нямаш,тогава вече си абсолютна нула,щото вече няма на къде.
  • 4 Валчо

    2 0 Отговор
    Жалко за топлото приятелство на две красиви момичета.
    Но когато станеш звезда от такъв висок ранг е трудно да имаш истински приятели до себе си. Мъка ми е за тях , неземната им красота поражда завист и прави живота им много труден.
    И хората гледат само изящната обвивка не не виждат интелекта им.
    МЪКАААА