Last news in Fakti

17 Февруари, 2018 13:12 31 317 22

Драма в живота на Георги Христов

  • христов-
  • раденков-
  • раздяла-
  • ревност

Певецът се е разделил с интимния си партньор

Популярният певец Георги Христов се е разделил с интимния си партньор Йордан Раденков малко преди рождения си ден на 28 януари, пише "Уикенд".

Според запознати с историята, инициатор на раздялата бил Раденков, който се сдоби с печална слава преди година, когато бе арестуван и обвинен в корупция и пране на пари. 50-годишният интимен другар на Георги Христов, който е съдия в Агенцията по вписванията, бе заловен в акция на ГДБОП в момент, в който прибираше рушвет от 4000 лева, а по-късно при обиск в просторния му апартамент на централния столичен булевард „Патриарх Евтимий” ченгетата откриха още 35 000 лева в пликове за писма, усвоени от подкупи.

Йордан Раденков прекара няколко седмици в ареста, но след това излезе на свобода след внесена парична гаранция от 8000 лева, а делото за подкуп и пране на пари срещу него все още не е стартирало.

Георги Христов и Раденков бяха двойка от близо 10 години, като само най-близките им знаеха за тяхното гей съжителство.

„Георги бе сполетян и от друга лична трагедия – малко след като Йордан Раденков беше арестуван, майка му Павлина издъхна във Военна болница. Това още повече го отчужди от партньора му”, споделят от обкръжението на певеца. Според тях Георги Христов обвинявал, макар и негласно, Йордан Раденков като отговорен за кончината на майка си. От стреса и унижението покрай ареста на съдията по вписванията и осветяването на връзката му с нейния син, Павлина развила скоротечен рак и се споминала.

Според друга версия за раздялата между Георги Христов и Йордан Раденков, двамата преустановили отношенията си заради нова сърдечна тръпка на съдията от Агенцията по вписвания. Той залюбил млад спортист от Кюстендил, но красавецът имал голяма уста и навсякъде се хвалел с щедростта на заможния си любовник. Така секс авантюрата на Раденков бързо достигнала до ушите на ревнивия му партньор Георги Христов, който му устроил скандал, завършил с шумна раздяла.

Съдията от Агенцията по вписванията Йордан Раденков дълги години отрупваше любимия си Георги Христов със скъпи подаръци. Казват, че той е налял над 300 000 лева в ремонта на къщата на певеца във Волуяк, освен това дарил изпълнителят на „Черно и бяло” с апартамент в Гърция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    42 6 Отговор
    Платената любов е нетрайна!:):):)
  • 2 Тръмп Втори

    29 26 Отговор
    За автора на статията не знам, може би да има такава тайна, за която знаят само най-близките от семейството му. Георги Христов обаче не мисля, че е гей. Камо ли партньор на някакъв съдия от агенция по вписванията. Имайте малко по-качествено въображение, моля.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гала

    21 6 Отговор
    Георги Христов има труден характер и не е чудно. Всъщност ми е все тая.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    8 2 Отговор
    Е това вече е драма
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Лора

    19 1 Отговор
    Това ми идва в повече. Не вярвам Георги Христов да има подобна връзка с толкова противен тип като Раденков. Ако все пак е вярно, е добре, че са се разделили. Не влияе добре на имиджа му. Не защото е мъж, а заради лошата му слава. Нямам нищо против гей връзките, но като жена се надявам Г. Христов да не е гей. Би било жалко за дамите.
  • 12 Петков

    16 1 Отговор
    Щом е преписано от Уикенд ми е ясно колко е вярно
  • 13 Таня

    14 5 Отговор
    Дори не знаех, че е гей. Може би защото не го е натрапвал и афиширал. Харесвам Христов като певец. Желая му успех.

    Коментиран от #22

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кристина

    18 3 Отговор
    Какво значение има какъв е Георги Христов и с кого има връзка. Важното е, че е велик певец. Всички талантливи хора си имат своите странности. Много го обичам. Желая му да бъде щастлив и да живее в мир със себе си. Тогава няма да има никакво значение кой какво пише за него.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 някоя

    14 3 Отговор
    Как може постоянно да се измислят глупости!? За Георги Христов се знае, че колкото е талантлив, толкова и труден характер има. Това е. Не може току така да се приписва гей истории..........и то точно с този противен тип!!!!!!
  • 18 Гери

    18 3 Отговор
    Аз съм "тайно" влюбена в него от 20 години. Явно в този живот ще го обичам така - от разстояние :). Затова няма никакво значение какъв е. Важното е, че е прекрасен и ми носи радост. Мисля обаче, че е некоректно и непрофесионално да се публикуват непроверени или направо измислени неща. Докога някои хора ще си правят реклама на негов гръб?
  • 19 Гост

    7 0 Отговор
    Интересно, все оке има някой, който не може да разпознае гей като го види. Човекът е дискретен. Но си е гей. Не виждам защо трябваше да се крие толкова. Но като знам колко е неприятно да те разнасят по вестниците нищо чудно.
  • 20 Анонимен

    2 0 Отговор
    Много харесвам Георги Христов и знам, че всеки има право на личен избор, но не мога да възприема него и песните му по същия начин като знам, че е гей (ако е такъв). Нали все пак пее основно за любовта между мъжа и жената и влага толкова чувство. Това не променя факта, че е много талантлив. Наистина има голяма разлика във вида и облеклото му през годините, което също навява на мисълта, че може да е гей. Бих възприела по-добре факта, ако винаги е имал такава ориентация, отколкото ако славата и начинът на живот са го променили.

    Коментиран от #21

  • 21 Анонимен 2

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Анонимен":

    А защо мислите, че не е обичал и няма връзка с жени? Бисексуалността не е патология, нито избор. Просто факт - определен % от хората имат такава сексуална ориентация. Това не е повод нито за срам, нито за гордост. Просто трябва да бъдем по-толерантни към различните от нас. Разбира се, не приемам показността и натрапването на каквото и да е. А иначе, Георги Христов оттавна е отговорил на всички с песен - "Какъвто съм, такъв съм".
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.