Last news in Fakti

17 Февруари, 2018 14:40 96 152 53

Рачков тотално съсипа Мария Игнатова

  • рачков-
  • игнатова-
  • раздяла-
  • драма

Господарката на ефира остана без участия заради бившия си

Мария Игнатова и Димитър Рачков са разделени от една година, но драмите в отношенията им продължават. След като скъса с комика, кариерата на 38-годишната блондинка сериозно зацикли. Обзет от ярост срещу нея, бургазлията се заканва, че ще я прати на дъното, пише "Блиц".

„Когато се събрах с нея, никой не знаеше коя е тя“, ядосва се комикът.

Мария остана без съвместните си ангажименти с Рачков по частни партита, сватби и рождени дни. Вече е невъзможно двамата в комплект да бъдат наети за снимки в тв реклама, макар че от тях печелеха тлъсти суми, пише в. „Уикенд“.

Доскоро Митко и Мария бяха като златна мина. Двамата бяха сред най-желаните водещи на партита, организирани по различни поводи. Преди връзката им да приключи, Рачков и Мария заработили сумата от 2 милиона лева, сочат справките в Търговския регистър. Точно толкова са отчели фирмите на двамата бивши партньори. Само през последната година фирмата, собственост на блондинката, е реализирала приходи в размер на половин милион лева. Лицата им грееха от билбордовете в страната .и ни подканваха да хапнем в определен ресторант или да пием определена марка кафе. Двамата бяха рекламни лица и на известна марка матраци. Но след раздялата им едва ли ще ги поканят отново да рекламират заедно каквото и да било. Продуцентите им Джуди и Магърдич Халваджиян, направили всичко възможно катаклизмите в отношенията на две от най-популярните им лица да не влияят върху работата им. Графикът на „Господари на ефира" се правел така, че двамата никога да не са заедно на екран като водещи.

След като дълго баламосваха медиите, че не са разделени, през лятото комикът разпрати отворено писмо, в което призна, че връзката им се изхабила и затова приключила. Че раздялата им не е била съвсем приятелска, издава фактът, че двамата Избягват да се засичат на едни и същи купони, дори и на служебните партита. Митко и Мария предварително се осведомявали за присъствието на другия.

Ако Рачков отидел, Игнатова предпочитала да не се вясва на същите партита и обратното. Последната драма между тях се развихрила по време на снимките на най-новия роден сериал.

Комедията „Полицаите от края на града" стартира през март по Нова телевизия и от началото на годината бе рекламирана с няколко от лицата на „Господарите". Сред тях бе и Мария. Снимките на забавния сериал вече са приключили, но част от тях били заснети с Игнатова. Не е ясно дали кадрите с блондинката изобщо ще бъдат излъчени, или тя е била заменена с друга актриса. Случайно или не, на афиша, рекламиращ полицейската комедия, липсва името на палавата блондинка. Затова пък името на Алекс Раева, с която водят музикалното риалити „X фактор", присъства, макар че бившата беквокалистка на Слави Трифонов е далеч от амплоато на комедийна актриса.

„Полицаите от края на града" се рекламира със специалното участие на емблематичния тандем Васил Василев - Зуека и Рачков. От името на доскорошната му половинка Мария няма и помен. Твърди се, че бургазлията изрично настоял тя да бъде премахната от проекта. Именно покрай връзката си с Митко Мария доби популярност и успя да пробие в родния шоубизнес. Дълги години преди това тя се опитвала да блесне с различни начинания, но уви, неуспешно. Малцина помнят, че преди десетилетие, още когато не бе добила такава популярност, бившата изгора на Рачков бе дебютирала като певица. Трите парчета, които Мария изпяла с артистичния псевдоним Мари, обаче останали незабелязани. След като първата й песен „Не ме търси" никого не впечатлила, амбициозната блондинка записала втората „Невъзможно" заедно с популярния тогава певец Стратия, но със спонсорството на друга музикална компания. Най-неуспешен се оказал третият й опит с песента „Искаш", която тотално я отказала от музикалното поприще.

След като се оттеглила от музикалната сцена, Игнатова направила собствена продуцентска къща и няколко предавания, които така и не видели бял свят. После станала водеща на предаването „Втори тото шанс", където съобщавала числата от тиражите на Тото 2 и за кратко събеседвала с популярни спортисти. Докато се изявявала по БНТ, Мария успяла случайно да се уреди и с две епизодични роли в киното - във филмите „Риба чук" и „Икона". Съвсем случайно Мария попаднала на работа и в „Спортал ТУ". От дете Мария била запалена спортистка и решила, че работата в спортна медия е точно за нея. Съвсем тривиално красавицата се залюбила със собственика на сайта Стилиян Шишков. Бизнесменът живее от години в САЩ, но се връща в България заради новата си възлюбена. Прави я водеща в интернет телевизията си. Влюбеният Стилиян дори прави планове за брак с Мария, но точно тогава тя получава предложение да се включи пробно като водеща на „Господари на ефира". Животът й отново се завърта на 180 градуса. В началото всичко е една шега. Флиртът между нея и екранната й половинка Димитър Рачков е само по сценарий. Постепенно обаче закачките се пренасят в реалния живот.

Самата водеща е разказвала как една сутрин се събудила и осъзнала, че иска да прекара живота си с Митко. Не след дълго двамата заживели заедно.

И до днес колегите им си спомнят как един ден Рачков получил странен подарък от бившия приятел на Игнатова. Щом разбрал за връзката им, бизнесменът събрал дрехите на доскорошната си любима в един куфар и ги изпратил по куриер в офиса на ул. „Шипка". Към пратката добавил статуетка на гипсово джудже, намек за ниския ръст на Митко, бутилка шампанско и писмо. В прилежно сгънатата бележка пишело: „Честито! Сега ти ще трябва да плащаш по 20 000 лв. месечно за издръжката й".

Днес Рачков горчиво съжалява за връзката си с блондинката и не може да преглътне публичното унижение, което тя му нанесе. Обзет от ярост и гняв, той се е зарекъл всячески да саботира кариерата й, тъй като осъзнава, че единствено успешната професионална реализация гарантира високата й котировка като жена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Учителя

    261 13 Отговор
    Toзи филм сме го гледали вече доста пъти . От шаврантия като Марчето какво друго може да се очаква?
  • 2 Тръмп

    250 16 Отговор
    Поредната Българска Жена-Златотърсачка за която Мъжете са просто касичка!:):):)Евала на Шишков за писмото и жалко за Влюбения Радков,че късно се усетил,чак след Втория Милион!!!!!!!!:):):)
  • 3 Тръмп

    228 20 Отговор
    Гнусното и Нечовешкото в цялата трагична любов е,че ТЯ е направила Аборт без да му каже!!!!!!!!!!!!По-голяма Жестокост и Подигравка с един Мъж не е възможна!!!!!Пълен деградиращ Ужас!

    Коментиран от #36

  • 4 тия са биомаса

    100 26 Отговор
    Ако ще и да се избият,не ми пука.ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 митко

    144 12 Отговор
    МИТЕ = знаеш ли как една жена може да те направи милионер Само ако си Милиардер!
  • 7 Противник на абортите

    73 14 Отговор
    Убийца !
  • 8 В е л и к и я

    134 17 Отговор
    Много противно русо животно..
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Хасан

    103 26 Отговор
    Ами жената гони 40 и скоро ще се пенсионира и е добре в скута на милионер ...ако хване нещо хване ,ако ли не ..баничка с боза
  • 11 златки всякакви

    118 13 Отговор
    Ако добре си спомням освен всичко друго, когато Марийка оплете Рачков за да се намести в телевизора същият остави жена си, която тъкмо беше родила и т.н. и т.н.
    Тази женица винаги е използвала мъжете единствено и само за лични цели, впрочем пропуснали са Петко кръчмаря и кой знае, колко знайни и незнайни господа, но явно е дошло времето да плаща сметката .... или не, кой знае, ще видим !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Хасан

    77 15 Отговор
    Тя ако успее да си намери някакъв арабин или турчин за пенсия е добре...иначе ще залезе..
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Стефан

    38 11 Отговор
    Ъъъ... малко жълтини за разпускане, ли, що ли? "Факти", ако ще пишете такива неща, не е лошо да си смените името на "Клюки" или "Жълтини"... :)

    Коментиран от #16

  • 16 20 000 лв. месечно за издръжката й

    49 6 Отговор

    До коментар #15 от "Стефан":

    Ами статията си е в рубрика "Любопитно" - тук си е мястото за клюки )) А и За Марчето винаги ще се намери място за продавачка на мартеници - тъкмо сега им е сезона, може и да послужи за урок на другите въртиопашки без бандерол, дето си търсят Купувач...
  • 17 Шиваки

    63 12 Отговор
    Дала е дупката на друг и този сега се дразни. Ку4ките това им е работата, Рачков трябва да избиеш тая Руспия окихавена от главата и да се оправя.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 дядо поп

    39 14 Отговор
    Русо,гладно нема!
  • 20 Баба Яга

    51 10 Отговор
    Рачков, бъди мъж и не гони карез. Мичето, завалийката, е така ощетена от природата, че няма нужда да ѝ се отмъщава. То нейното си седи. Вземи се в ръце и не падай на нивото ѝ.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Тръмп

    49 6 Отговор
    Рачков да избичи една Софийска Конвенция за защита на мъжете от женско робство и злоупотреба с финансови средства!:):):)
  • 24 Тръмп

    39 7 Отговор
    Женската ревност и изневери да се криминализират,смученето на пари също,да се легализира златотърсачеството и проституцията!:):):)Забрана на силикони, екстеншъни и руси коси!:):)Френската любов да се изучава още в училище......Забрана на изкуствени жени от надуваема материя и 320пола!!:)

    Коментиран от #27

  • 25 Гост

    65 2 Отговор
    Като я взе от друг,какво си мислеше че,вече и е умръзнало да изневерява
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Диди

    19 49 Отговор

    До коментар #24 от "Тръмп":

    Вие мъжете,да не би да сте по добри?

    Коментиран от #33, #41, #44

  • 28 Този

    45 2 Отговор
    Ех мите мите кво ти трябваше на баир лозе
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 гощо

    46 5 Отговор
    Таз па Марчето кой ли не я плющя!
  • 32 Пича

    38 10 Отговор
    Умна жена знае как да се възползва от слабите ангели на мъжете с парички,не я мислете има си парички гледайте си вас за едната заплатка
  • 33 Д.Р....

    23 2 Отговор

    До коментар #27 от "Диди":

    По добри че не го правим за пари.

    Коментиран от #34

  • 34 Зара

    24 35 Отговор

    До коментар #33 от "Д.Р....":

    Българките търпим от благотворителност посредствените си мъже, Марчето и златните моми поне си знаят цената.

    Коментиран от #42, #43

  • 35 Kurti

    12 7 Отговор
    Ave mimeto e pi4.

    Коментиран от #39

  • 36 111

    27 5 Отговор

    До коментар #3 от "Тръмп":

    Вероятно е абортирала защото детето не е от Рачков
  • 37 Казанова

    38 5 Отговор
    Просто пачаврата е искала да я изпердаши по расов жребец като Киряза. Рачката кво се цупи, да иде да тренира, да влезе във форма малко. То само с лиготии не става. Е виж мастията кви роги му сложи
  • 38 ,гост

    15 4 Отговор
    Нищо лично просто бизнес)))
  • 39 Гост

    7 8 Отговор

    До коментар #35 от "Kurti":

    Изразяването така "Тая е голям пич " да не ти е останало Тайланд?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Д'мин

    3 2 Отговор

    До коментар #27 от "Диди":

    Естествено
  • 42 ШЕФЪТ

    5 2 Отговор

    До коментар #34 от "Зара":

    Ха ха - комплексите удомЪ...не тукЪ... :-) ;-) :-)
  • 43 ШЕФЪТ

    8 0 Отговор

    До коментар #34 от "Зара":

    Ха ха - комплексите удомЪ...не тукЪ... :-) ;-) :-)
  • 44 Патриот

    20 4 Отговор

    До коментар #27 от "Диди":

    За разлика от жените не даваме телата си за пари(независимо дали официално проституира или не).

    Това е жена, типичен пример (Мара) постигала всичко с .утката си. Златотърсачка.
  • 45 Чичи

    15 4 Отговор
    Ей, форума от сутрин до вечер пълен с нещастни пъпчиви неначесани мераклии с течащи лиги5954
  • 46 Ива

    6 6 Отговор
    Оставете жената стига сте плюли, срамота!!!!!!
  • 47 Али Баба

    9 0 Отговор
    Жената неее човек. Тяе Хишник Ловец
  • 48 Транкиля

    4 1 Отговор
    Тъпа руса бургаска скумрия.
  • 49 мечоооу

    2 1 Отговор
    закъсня с това решение!ярост и гняв ,голямо мъчение за човек .безсилието е още по мъчително!
  • 50 stupid dog

    1 1 Отговор
    върви след баща си и майка си! егати и нахалния и непознат пришълец!
  • 51 Коментираща

    4 0 Отговор
    Нищо ново под слънцето ...
  • 52 Истината

    3 1 Отговор
    И двамата не заслужават толкова внимание, колкото им се отделя. И Рачков е станал един досаден комик, който непрекъснато гледа да се изтъкне. Понякога става много дразнещ. И Мария е една посредствена мома, която яено се мъчи пред екрана.
  • 53 Townboy

    1 0 Отговор
    Рачков изглежда пич на екрана и сцената и не бива да допуска една кифла да го вади от равновесие. Направил я известна за което е клатил "безплатно". Значи са квит.