19 Февруари, 2018 11:09 9 478 8

29-годишна бременна девственица няма да прави секс и след раждането

  • бременна-
  • секс-
  • девственица-
  • раждане-
  • бременна

Вродено заболяване принудило момичето да се подложи на ин витро процедура

29-годишната Лорен е израснала в ортодоксална религиозна комуна и никога не е правила секс. При това в най-скоро време младата жена ще роди първото си дете, което е заченато ин витро, пише Mirror.

Решението Лорън да роди дете е необичайно по две причини: първо, против това се обявили както лекарите, така и нейните роднини; второ, тя никога не е правила секс и не възнамерява да прави и в бъдеще.

Липсата на желание Лорън свързва с вродения хипопитуитаризъм - заболяване, при което хипофизната жлеза не изработва хормони. Заради него момичето е било принудено да се подложи на терапия, а половото ѝ съзряване настъпило по-късно, отколкото у връстничките ѝ. Лорън твърди, че в тийнейджърска възраст съученичките ѝ я тормозели, защото гърдите ѝ не били пораснали, прекомерното тегло и проблеми със зъбите. Всичко това накарало момичето да се затвори в себе си - тя и сега предпочита да избягва контактите с противоположния пол.

Впрочем, бъдещата майка казва, че е щастлива, че е запасила девствеността си, все пак дори и целувките я карат да се чувства неловко. След раждането момичето също не планира да започва полов живот.

"Целували са ме и беше много неловко. Не бих искал да преживявам това отново", споделя тя.

Решението да роди дете не било лесно за Лорън. Лекарите настоявали момичето да прибегне до донор на яйцеклетки, а и дори в този случай работата не била сигурна. Но след година лечение в клиника за фертилност Лорън се подложила успешно на ин витро със своя собствена яйцеклетка. Сега тя се готви да стане майка, въпреки неодобрението от страна на семейството ѝ и членовете на нейната комуна.

"Не ми пука за мнението им. Кой казва, че самотно момиче не може да има дете? Дори и да ми казвате, че няма да мога да се справя, аз пак ще го направя", категорична е обаче Лорън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жарко патронааа

    39 5 Отговор
    Поредната луда
  • 2 Русенец

    19 9 Отговор
    Новата Дева Мария. Ами ако се е родил новият Месия ?
  • 3 МАНАФА

    24 4 Отговор
    ВЕДНЪЖ КАТО СЕ КАЧИ НА ТРЪБАТА НА ЩАСТИЕТО ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕ И ЩЕ ИСКА ДА НАВАКСА ПРОПУСНАТИТЕ ГОДИНИ БЕЗ СЕКС.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ИВАН

    6 1 Отговор
    Нарочно ги пускат тия дрънканици и занимават хората - подготвят ги за нещо, обработват ни ..
  • 6 ИВАН

    6 1 Отговор
    Особено "журналистки" като тази
  • 7 Йоанна

    1 3 Отговор
    Юбраво на момичето, явно не съм единствена, аз също родих детето си по този начин преди три години и съм много щастлива.
  • 8 лимонад

    2 1 Отговор
    мале, тая със забавения хормон, ако я настигне след 50 и я засърби тогава - на колко народ ще обърка живота не е истина :)