Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 12:22 5 676 12

Братът на Мис Плеймейт потъна от срам

  • нора недкова-
  • мис плеймейт-
  • черешката на тортата-
  • брат-
  • срам-
  • валентин кулагин

Младото момче не може да повярва какви ги надроби сестра му

Малкият брат на Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, която се изложи жестоко в „Черешката на тортата“, потъна от срам заради сестра си.

Пред свои приятели в България 17-годишният Михаил Недков споделил разочарованието от кака си, пише "Галерия".

„За пореден път ги излага. Мишо научи от бившите си съученици за поведението на Нора в „Черешката на тортата“ и му стана много тъпо. Най-много се притеснява за родителите си, които през последните няколко години голямо тегло теглят с дъщеря си“, разказват приятели на Мишо.

Момчето учи във Франция, спортист е и има десетки медали за постиженията си в леката атлетика. Той е пълна противоположност на сестра си и родителите им Николай и Юлиана Недкови се гордеят със сина си.

Мис Плеймейт участва в "Черешката на тортата" заедно с гримьора Валентин Кулагин, режисьора Люси Иларионов, танцьора Алфредо Торес и актрисата Борислава Стратиева. В продължение на цяла седмица зрителите ставаха свидетели на грозни скандали между Кулагин и Недкова, като след солидно количество алкохол плеймейтката прекаляваше с грозните издънки.

Изцепки като „макароните и бобът са храни за простолюдието“, неприлични жестове, пиянско фъфлене и груби обиди скандализираха цяла България и зрителите не скриха възмущението си от Недкова и Кулагин. Най-остро критикувана бе плеймейтката, която под въздействието на алкохола, показа най-лошите черти от характера си и посрами не само себе си, но и семейството си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАСС

    33 2 Отговор
    Няма лоша реклама.
    Вчера кой я знаеше тая кифла.

    Коментиран от #3, #11

  • 2 Slavic Vibes

    18 3 Отговор
    Като напиша "Нора Недкова" и отворя Гугъл снимки, нещо...не ми идва да си сложа кондом, а по-скоро ми идва да си сложа кецките и да почна да бягам, колкото се може -- по-надалеч от това "нещо."

    Коментиран от #8

  • 3 мнение

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТАСС":

    Вчера никой не я знаеше, днес някои хора я знаят по една случайност, утре пак никой няма да я знае, макар че ще му я навират в очите. Това, което зрителите виждат по време на разните предавания, е липса на всякакво възпитание, липса на чувство за приличие, простащина и тъпотия, Кулагин демонстрира това със същия успех . Това, което не се вижда в предаванията, са снимките в разни списания, където добре обработени и изтипосани, разните простачки добиват самочувствие. Основата е много важна, а това са първите седем години от живота на всеки човек. И са много показателни за произхода на човека, за средата, в която е израсъл. Никой не може да ме убеди, че братът бил идеален, а сестрата се излагала многократно. Възпитавали са ги едни и същи хора.
  • 4 Модев

    6 1 Отговор
    НЕ СЕ Е ИЗЛОЖИЛА ЧАК ТОЛКОВО, АЙДЕ СЕГА. ЧОВЕК КОЙТО Е ХОДИЛ ПО СВЕТА Е ВИЖДАЛ ТАКИВА РАБОТИ И ЗНАЕ ЧЕ ЕОНРМАЛНО, А КАТО СЕ ВЪРНЕ ОТ ЧУЖБИНА И ВИДИ МАТЕРИАЛА - ДЕБЕЛИТЕ БАКШИШИ НА ЛЕТИЩЕТО И ВСЯКАКВИ БАБАИТИ - ЕТО ТОВА Е ИЗЛАГАЦИЯТА
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ujas

    3 2 Отговор
    Горкото момче! Голям симпатяга изглежда. Тва сестра му такава помия да излезе-как ще го очаква!?!?! Момко,взимай я при теб у Франция да не береш повече срам с нея в БГ-то. И я скрий там...
  • 8 Хахах

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Slavic Vibes":

    Хахххахххх точно така!!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ПИЩОВА

    2 0 Отговор
    Каква плеимеитка е тази бе хора,това е като да си купиш кренвирши за 100лв килото(БОКЛУК В СКЪПА ХАРТИЯ)
  • 11 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ТАСС":

    Това изобщо не е реклама. Това е резултата от демокрацията и чалгата! Това в момента се "котира", но тя го преекспонира. Защо на това семейство синът учи във Франция е друг въпрос ! А ето и случай да чуем за този атлет !!!
  • 12 попо

    0 0 Отговор
    защо да е посрамила семейството си питам аз?
    това че тя си е долен миндил и такъв иска да бъде си е нейн избор.
    ето че брат и е станал човек. Това не ги прави лоши всичките.