Last news in Fakti

25 Февруари, 2018 18:43 4 782 3

Лепа Брена: Приемам България за свой втори дом

  • лепа брена-
  • певица-
  • балкани-
  • душа-
  • красота-
  • музика-
  • семейство-
  • сръбска певица

Иконата на сръбската музика смята, че у нас певиците имат грешен подход. Трябва да дават на хората глас, а не цици

Лепа Брена: Приемам България за свой втори дом - 1
Снимки: Facebook

Иконата на сръбската музика Лепа Брена даде откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо.

„Ние от Балканите, имаме един човешки орган повече от останалите хора по света — душата”, заяви каза сръбската певица.

Тя каза още, че никога не си е давала сметка колко е красива, ето защо винаги се е старала да очарова публиката с музиката, а не с визията си.

„Всички ваши певици изглеждат еднакво. Всички си приличат – еднакви гърди, еднакви лица, устни, маникюр. В България има феноменални певици. Важното за една певица е не перфектната фигура, а гласът. Имате перфектни певици, но те трябва да дават на хората песни, а не гърди”, каза още Лепа Брена пред камерата на NOVA, допълвайки, че проблемът е в емоционалния заряд, който дават.

Балканската звезда сподели също, че обича България като свой втори дом. „Ние от Балканите, имаме един човешки орган повече от останалите хора по света — душата. Вижте през какво сме минали – робство, падане на империи. И сме оцелели. Не съм сигурна, че други народи биха могли да минат през това, обясни певицата, която ще се завърне в София само след месец, за да даде тон за песен в зала „Арена Армеец“ на 23 март.

Според нея, едни от основните неща, които поддържат балканската душа, са музиката и ракията.

Лепа Брена говори и за семейството си.

„Не съм вярвала, че ще преживея такава голяма любов, която ще се развие толкова бързо”, сподели певицата по отношение на връзката със съпруга си Слободан Живойнович.

Лепа Брена отново се върна и към най-трудния момент за нея и близките й — отвличането на сина й Стефан.

„Имам много тежки моменти, но най-тежкият, безспорно, е отвличането на сина ми Стефан през 2000 година. Това беше нещо страшно“, спомня си певицата.

„Когато ми се обадиха по телефона да ми кажат, че е отвлечен, изгубих съзнание. В този момент се питах да живея ли, да умра ли. В такъв отвратителен момент трябва да живееш, трябва да върнеш детето си вкъщи“, разказа тя.

„Все едно някой да ви направи харакири, да ви разпори корема и да вървите срещу целия свят така. Нямате право да падате, трябва да вървите“, сподели емоционално Лепа Брена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    2 1 Отговор
    Jа немам други дом
  • 2 Салам Алеко

    2 0 Отговор
    Все пак тук е най-големия и концерт в цялата и кариера! Никоя друга Югославска певица не е събирала в България 100 000 души на стадион Левски!
  • 3 Модев

    1 0 Отговор
    Този Мон Дьо защо не копа полето !!???