Last news in Fakti

6 Март, 2018 11:53 10 801 10

Как Соня от Бургас стана Джак и втрещи „Гласът на България“ (СНИМКИ + ВИДЕО)

  • гласът на българия-
  • джак-
  • соня-
  • джендър-
  • транс-
  • пол

Момичето се харесва повече като момче

18-годишната Соня Георгиева от Бургас се превърна в сензация за броени часове, след като изненада с външния си вид журито на „Гласът на България“. Ученичката в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров” изпълни песен облечена като момче, а визията и гласът ѝ тотално объркаха менторите, които първоналачално се обърнаха към Соня като към мъж.

Самата тийнеждърка заяви, че е момичеи се чувства като такова, но не пожела да говори за сексуалната си ориентация. Във Фейсбук Соня се е прекръстила на Джак и е отбелязала, че е обвързана с Николета К.

„Много често ме бъркат за момче. Аз съм си момиче, но така повече се харесвам. Никога не съм ходила с рокли. Мисля, че сексуалната ми ориентация си личи. Неудобно ми е да говоря за нещо подобно. Досега не съм се сблъсквала с неприемане. Майка ми ме подкрепя и е до мен“, каза Соня в предаването „Преди обед“.

Соня разказва, че се е престрашила да подстриже косата си и да промени основно външния си вид едва на 18-ия си рожден ден – на 9-ти юни м. г. Дотогава Соня е с дълга кестенява коса и изглежда като обикновено момиче.

За музиката бургазлийката сподели, че е в живота ѝ от 9 години. Участието в „Гласът на България“ е първата ѝ голяма изява на сцена. Останала доста изненадана, след като и Поли Генова, и Графа се обърнали по време на изпълнението ѝ.

„Не вярвах, че някой ще се обърне. Обожавам да пея и музиката е нещо много специално за мен. Реших да се пробвам и да видя какво ще стане“, сподели тийнейджърката.

18-годишната Соня разкри, че е сменила цели 6 училища. Не ходила на училище като протест срещу майка си, която от дълги години работи в Гърция. Затова в момента Соня е в девети клас, самостоятелна форма на обучение в ТОХ-а.

„Не ходех на училище. Донякъде беше форма на протест срещу майка ми. Сега осъзнавам, че е било глупост“, коментира Соня.

Тя сподели още, че е започнала с изпълнения на своя любимец Джъстин Бийбър, а голямата ѝ мечта е да запише собствена песен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бактисъл

    38 6 Отговор
    Джендърско "шоу". Аман.
  • 2 pompev

    29 6 Отговор
    Джендър

    Коментиран от #8

  • 3 АААААААААААААААААААААААААААААА

    31 7 Отговор
    Аааааа без коментар--вижда се бъдещето ни..Време е за рестарт на човечеството...
  • 4 Дикембе Мутомбо

    26 0 Отговор
    То пък Бийбър, щото не е момиче и той...
  • 5 Манаф

    12 4 Отговор
    Изплющявам го(я)че и оттатък минавам...
  • 6 Боко от третия пол

    8 4 Отговор
    Пропагандата е в ход не се разсейвайте !
  • 7 очарован

    19 4 Отговор
    Здравей Соня.Вие сте очарователна млада жена със страхотен глас.Останете си такава и ще бъдете много щастлива.Успех.
  • 8 гост 2

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "pompev":

    Толкова приятно и скромно дете, а ти си ЗАВИСТЛИВ и СМОТАН !
  • 9 Ники

    5 2 Отговор
    Честно и аз не знам кой какъв е вече ... значи тая преди беше просто лез..ка сега вече по новите стандарти е някакъв модел джендър ?
  • 10 Morgoth

    2 1 Отговор
    Много бързо я определихте като джендър. Едно е да се обличаш в по-мъжки стил (много са жените, които не носят рокли, включително и моята), друго е да харесваш от същия пол (на тези им викаме лесбийки), а трето е да твърдиш, че си от друг пол и да пробваш всякакви медицински простотии за да си смениш пола. Това момиче май не е стигнало това ниво на извращение. Но пък влезе ли в музикалните среди ...