Last news in Fakti

6 Март, 2018 13:07 18 408 5

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • пластична хирургия-
  • ужасяващи-
  • операции-
  • промяна-
  • външен вид-
  • пластични операции-
  • трансформация

Съществуват хора, които лягат на операционната маса за да се превърнат в нещо различно от хора...

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО) - 1

Когато чуят за пластични операции, пластична хирургия и промяна на външността, в съзнанието на повечето хора изплува образът на човек, който иска да бъде красив, защото не е доволен от начина, по който изглежда и не се харесва.

В последно време обаче, ставаме свидетели на друг вид трансформации, постигнати чрез пластична хирургия. Те са доста особени, странни, нетипични, чудати, шокиращи, дори зловещи и плашещи.

При тези промени не става дума просто за малко ботокс, хиалуронова киселина, силикон или липосукция, а за нещо отвъд пределите на общоприетото... имплантирани рога, отрязани ушни миди, премахнати ребра, счупени челюсти, подменени роговици и зеници и боядисани очни ябълки са само част от нещата, които могат да се постигнат чрез пластични интервенции.

На подобни страховити процедури се подлагат хора, които не само, че не харесват начина, по който изглеждат... те не харесват самата си човешка същност.

Те искат да заприличат на всичко друго, но не и на човешки същества - транссексуални дракони, жени-вампири, супергерои от комикси, живи кукли Кен и Барби, елфи, феи и какво ли още не.

Сигурно се питате защо някой би сторил нещо подобно с тялото си, защо би се подложил на страшни мъки и болки, за да заприлича на страховит демон или на несполучлив жив еквивалент на играчка? Причините за подобни трансформации най-често са психологически и преобразяването има за цел да скрие белези от ужасни травматични спомени, да заглуши неописуема мъка или да замаскира онова, което е неизбежно.

Вижте 5-те най-ужасяващи метаморфози на хора, които, потънали в своето нещастие и страхове, са предпочели да загърбят човешката си същност и да се "преродят" в странни създания.

1. Транссексуалният дракон

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

Странната история за транссексуалния мъж, превърнал се в жена, а след това преживял нова метаморфоза, потресе света през последните дни. Ева Тиамат Медуза от Бруни в американския щат Тексас изхарчва близо 60 хил. долара, за да заприлича на дракон. Преобразяването на Ева във влечугоподобно започва, след като получава диагнозата ХИВ. Тогава Ева още живее като мъж под рожденото си име Ричард Ернандес. За "да не умре в човешки образ", Ричард/Ева взима твърдото решение да сбъдне голямата си мечта — да се превърне в дракон. Напускайки работата си като заместник-президент на банка, смелият джендър започва да трансформира външността си в драконова, както винаги е искал(а). Причината за това е фактът, че бил изоставен от родителите си на 5-годишна възраст, но се "преродил" под грижите на тексаска гърмяща змия. И така, 56-годишната Ева започва промяната на външността си с големи татуировки, след това си прави пластична операция на носа, премахва ушните си миди, а очните си ябълки оцветява в зелено. Раздвоява езика си и имплантира осем рога на главата си. В плановете си за следващите две години предвижда да похарчи още 40 хил. долара.

2. "Жената вампир"

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

Вярвате или не, такава личност съществува. Това е 41-годишната мексиканка Мария Хосе Кристерна. Обсебена от идеята да бъде различна, тя се подлага на безброй хирургични и нехирургични интервенции, за да изглежда такава, каквато е днес. 98% от тялото й е покрито с татуировки. Има и платинени импланти на челото, играещи ролята на рога. Мария решава да се преобрази по този зловещ начин, след като години наред е била жертва на тормоз от бившия си съпруг. Тайният разврат на Дубай: Секс, наркотици и хазарт 24/7 Златен медал за българско вино от Mundus Vini в Германия Кой е най-верен в любовта при животните

3. Живата анимационна героиня

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

Джесика Рабит Пикси Фокс се подлага на стряскащия брой от над 200 операции, за да постигне мечтаната визия и да заприлича на любимата си анимационна героиня Джесика Рабит. Разходите, които прави, за да удовлетвори на собствените си изкривени разбирания за женска красота, е 500 000 паунда?! Сред процедурите по промяната й са: счупване на долната челюст, премахване на цели 6 ребра, многократно уголемяване на устните и подлагане на няколко увеличаващи обема на бюста й операции. Е, сами може да си направите извода от крайния резултат! Тайният разврат на Дубай: Секс, наркотици и хазарт 24/7 Златен медал за българско вино от Mundus Vini в Германия Кой е най-верен в любовта при животните

4. Живият Кен

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

Един от немалкото последователи на популярната тенденция млади хора да заприличват на живи кукли с помощта на пластичната хирургия, е и Родригес Алвес. За да заприлича на прословутата кукла от мъжки пол, Родриго се подлага на множество пластични интервенции. Наскоро той стана първият мъж в света, който си е премахнал 4 ребра по собствено желание. Мъжът споделя още, че като дете е бил тормозен от съучениците си заради външния си вид. Това е и основният пол за неговата промяна.

5. „Жената котка“

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

Феновете я нарекоха "Жената котка" заради известните прилики с животното. Любовта й към котките пламва по време на пътешествие из Африка, на което е заедно със съпруга си. След развода Жоселин се решава на нещо странно. Казва на пластичния хирург, че иска да изглежда като дива котка. Джоселин досега е похарчила повече от четири милиона долара само за пластични операции. След тежкия развод със значително по-младия от нея съпруг — търговецът на произведения на изкуството, Алек Уилденщайн през 1997 г., Джоселин Уилденщайн получава 2,5 милиарда долара, и още 100 млн. за всяка следваща година, в продължение на 13 години. Този развод се нарежда в един от най-скъпите разводи на всички времена, а Джоселин става изключително богата жена. След развода си тя продължава да се подлага на пластични операции, противно на изявленията си, че го е правила само, за да задържи съпруга си. Днес жената–котка направо плаши с външния си вид, но според мнозина, няколкото милиарда в банковата й сметка явно са достатъчни, за да бъде обградена постоянно от ухажори.

Ето още няколко примера за шокиращи преобразявания на хора, отказали се от човешкото в себе си:

6. Човекът-гущер

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

Ерик Спраг е известен на света като Човекът-гущер (Lizard Man). Той е един от първите хора с оперативно раздвоени езици. В някои кръгове даже го смятат за основния виновник за разпространението на тази „мода". Той има пет тефлонови рога, които са имплантирани на челото му, четири заточени и заострени зъба, раздвоен език и зелени татуировки, покриващи изцяло тялото му. За да изрисува така кожата си той е преживял над 700 часа татуиране.

7. Момчето зомби

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

Рик Генест е изтърпял над 24 часа татуировки и е платил над 4000 канадски долара, за да заприлича на скелет. Това го направи известен в Интернет, където хората се чудят дали е най-интересно татуираният човек или просто поредният душевно болен.

8. Човекът-котка

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

Денис Авнер е известен като човекът-котка, заради многобройните модификации и промени по тялото му, с които да заприлича на тигър. Той почина през 2012 година на 54-годишна възраст, но докато бе жив държеше рекорда за най-много хирургични интервенции. Татуировки, подкожни импланти, заточване на зъбите, издължаване на ушите, пиърсинги на устните, които приличат на мустаци, бяха само част от корекциите по него. В старанието си да е автентичен, от време на време той дори носеше роботизирана опашка.

9. Мъжът-леопард

9 от най-ужасяващите трансформации на пластичната хирургия (СНИМКИ+ВИДЕО)

След 20 години военна служба в името на Кралицата британецът Том Лепърд осъзнава, че човешкото общество не е за него и не иска да живее по установените норми. Ето защо той покрива тялото си с татуировки, наподобяващи леопардова шарка и се оттегля да живее като отшелник на остров Скай, без удобства, електричество и връзка със света. Той почина на 80-годишна възраст на малкия шотландски остров през 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насо

    17 1 Отговор
    Леле пази Боже. Изроди, уроди не човеци. Приличат на съществото спечелило Оскар.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 мамо аз съм пилот

    0 1 Отговор
    знам какви ще са мненията под статията, но да се изкажа и аз. Те са хора и не се различават от вас. С този факт няма да се съгласят читателите на тази статия, но няма да се съгласят и самите герои в нея. Промяната на външността е характерна човешка черта- като се започне от гримирането на жените, помпането на мускулите на мъжете и се стигне до маорите и племената в Африка, а като се замисля и навсякъде по света. Героите от статията са екстремни личности и само това. За чудовищата по света има достатъчно изписано- канибали, серийни убийци, секти, жертвопринушения, но тези хора не са такива.
  • 4 ЪРП

    2 0 Отговор
    ВСИЧКИ , С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА Джесика Рабит Пикси Фокс ЗАСЛУЖАВАТ САМО ДА ГИ НАРЕВИШ В ЕДНА РЕДИЧКА И ДА ГИ ПОЗДРАВИШ С ЕДИН "АК47"
  • 5 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Повечето хора искат да са красиви,а тези са пожелали да са страшни - въпрос на вкус.Щом не искат конвенция,която да ги налага като модел за подражание,значи не са опасни...