8 Март, 2018 12:04 25 380 17

Синът на Памела Андерсън и Томи Лий нокаутира баща си, защото...

  • памела андерсън-
  • томи лий-
  • син-
  • побой-
  • брандън лий-
  • баща-
  • самозащита-
  • пиян

21-годишният Брендън се защити, като обясни, че е ударил баща си, за да защити майка си

Синът на Памела Андерсън и Томи Лий нокаутира баща си, защото... - 1
Снимки: Instagram

Напълно ясно е, на чия страна застава 21-годишният Брандън Лий, когато става дума за неговите известни разведени родители — Томи Лий и Памела Андерсън.

В понеделник вечер се разрази невъобразима драма между барабаниста на Motley Crue и сина му, която прераснала от яростната кавга във физическа разправа.

Причина за караницата между двамата стана публикация в Twitter, в която 55-годишният музикант критикува бившата си съпруга, заради даденото от нея интервю пред Пиърс Морган. По време на откровения разговор с британския журналист бившата звезда от "Спасители на плажа" си припомни как през 1998 г., Томи Лий е арестуван от полицията, защото я "пребил по съпружески".

Синът на Памела Андерсън и Томи Лий нокаутира баща си, защото...
Снимка: shutterstock

Лий никак не бе щастлив, че бившата му съпруга се връща назад към онези обвиненията в домашно насилие, заради които Лий лежа в затвора шест месеца. Арестът му доведе и до края на бурния им тригодишен брак, от който се появиха двамата им сина — 21-годишният Брендън и 20-годишния Дилън, припомнят от Page Six.

След интервюто той публикува следното: "Мислиш си, че ще намери нещо ново, което да обсъди, вместо да преосмисля стари случки, но предполагам, че няма нищо друго, с което да се захване и просто се нуждае от внимание. Подпис: "Насилникът" (онзи, на когото тя пише всеки ден и моли да се върне обратно)"

Когато се прибрал в дома на баща си, 21-годишният Брандън и 55-годишният Томи Лий се скарали заради Памела Андерсън. Защитавайки своята майка от нападките на агресивния си баща, младият модел ударил музиканта и му разбил устата.

Moms will hug you no matter what. ❤️

A post shared by Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee) on Dec 27, 2017 at 11:02am PST

След случката се появила и полиция, повикана от барабаниста, който съобщил, че е бил пребит.

На служителите на реда той обяснил, че синът му от Памела Андерсън — Брендън му е посегнал и показал отока на устната си.

"Сърцето ми е разбито. Може да дадеш на децата си всичко, от което някога ще имат нужда в този живот, и пак да се обърнат срещу теб", написа Томи Лий в Twitter и показа снимка на подутото си лице.

Синът на Памела Андерсън и Томи Лий нокаутира баща си, защото...

Заради жалбата от полицията задържали младия мъж за разпит. Брендън обяснил, че докато се карали, баща му започнал да буйства и му налетял. Ударът в лицето му бил при самозащита.

Източници, близки до семейството споделят пред TMZ, че Брендън живее за постоянно в дома на баща си, за да му помогне да се пребори с алкохолизма си.

Според показанията на Брандън пред полицията, Томи Лий бил пиян по време на спора им и се нахвърли върху него. За да се защити той ударил баща си.

Източници пък разказват, че Брендън изобщо не пие и иска да накара баща си също да остане трезвен.

Във вторник вечер рок музикантът обаче, разказа различна версия, като каза: "С годеницата ми бяхме в леглото, когато синът ми влезе в стаята и ме нападна, помолих го да напусне къщата, а той ме събори в безсъзнание с кроше и избяга от полицията. ТОВА е истината."

Единственото, което годеницата на Томи Лий - Британи Фурлан - имаше да сподели за случката бе: "Насилието НИКОГА не е отговорът". Текстът съпътстваше черно-бяла снимка, на която тя седи на коляното на 55-годишния рок музикант.

Be with someone who looks at you like you're tacos ❤️🌮

A post shared by brittanyfurlan (@brittanyfurlan) on Sep 10, 2017 at 2:27pm PDT

Синът на Памела Андерсън и Томи Лий нокаутира баща си, защото...


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бастуни

    69 1 Отговор
    УтайкиИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!
  • 2 Мичмана

    62 2 Отговор
    Каква невероятна футболна драма!
  • 3 Пенислав

    15 15 Отговор
    Храни куче да те лае.
  • 4 Андрей Николов

    17 1 Отговор
    оффф какви са тия злета???
  • 5 закони

    7 9 Отговор
    който посегне на родител в затвора
  • 6 Тансел м

    12 7 Отговор
    И памелка на нищо не мяза вече
  • 7 Serj

    17 4 Отговор
    Американски "ценности".
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 На томи ли майка му

    10 3 Отговор
    Джендър!
  • 11 Петела

    4 0 Отговор
    Какъв пореден олимпийски провал за това иначе толкова симпатично семейство!
  • 12 vasik atanasova

    5 3 Отговор
    ТОЙ ПРИЛИЧА НА ДЖЕНДЖЪР
  • 13 ооооо

    3 2 Отговор
    БРАВО БРЕНДЪН - УБИЙ ГО ДАЖЕ ТОЯ УМОПОБЪРКАН НАРКОМАН.
  • 14 GGOU

    4 0 Отговор
    СКАПАНИ НАРКОМАНИ
  • 15 РЕАЛИСТ

    4 2 Отговор
    Това е голяма глупост да биеш родителите си, без значение какви са.
    И аз съм се карал с баща ми и той ми е посягал дори, но аз никога не съм смял да отвърна. Ако е някой друг, естествено, че няма да стоя като се скараме и ще го млатя, ама майка си и баща си НИКОГА не бих ударил, ако ще да знам, че ще ме пребият примерно, макар, че и те не биха го направили, но казвам, ако се стигне до там...няма как да посегна, на хора, които са ме гледали и са се грижили за мен като съм бил дете.

    Коментиран от #16

  • 16 Реалист

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛИСТ":

    Пишеш глупости - не е твоя работа с кого и как баща ти си прекарва времето. Достатъчно е голям и си е изкарал(в тоя случай) сам парите. А защо малкото коп...е не се разкара от дома на тати и не се откаже от фамилията му и наследството?
    Живей си ТВОЯ живот и остави другите да си живеят техния. Иначе много ми заприличваш на ония дето застреля баща си(сладкаря) заради парите от наследството.
    Разполагай само с твоите лично заработени пари. Проблема ви е че се вживявате като морални съдници. Айде чупката у лево...
  • 17 Случаен минувач

    1 0 Отговор
    Аз подкрепям момчето, то защитава майка си!