Last news in Fakti

9 Март, 2018 16:52 8 476 1

Приеха участник от "Като две капки вода" по спешност в болница

  • като две капки вода-
  • участник-
  • актьор-
  • иван юруков-
  • силна болка-
  • спешна медицинска помощ-
  • пирогов-
  • изкълчен глезен

Актьорът бил измъчван от силна болка, която преглътнал до края на шоуто

Изглежда, че Иван Юруков е споходен от много лош късмет откакто влезе в шоуто „Като две капки вода”. Не стига, че се класира последен с превъплъщението си на Джордж Майкъл, а и се контузи, твърди "Уикенд".

Веднага след предаването в понеделник актьорът потърсил спешна медицинска помощ в „Пирогов”.

Звездата на Народния театър е пристигнал в медицинското заведение малко преди полунощ. Не можел да си стъпи на десния си крак и се е движел едва-едва.

От изражението на лицето му е личало, че изпитва ужасна болка.

Бил сам, без придружител и се облягал за опора на стените на сградата. Според пациенти Иван Юруков е прекарал поне два часа, обикаляйки от кабинет в кабинет, за да го прегледат, да му направят рентгенова снимка и да му поставят диагноза — изкълчен крак.

Той се е контузил на сцената на шоуто, изпълнявайки „номера” си с песен на Джордж Майкъл. Журито разкритикува актьора, че не се е справил добре с образа. Оказва се обаче, че той е имал сериозно основание за това, а именно — болката, която изпитвал.

Причина за контузията му е на пръв поглед безобидно стъпване накриво. Резултатът обаче е няколко седмици с шина на крака и препоръки за почивка, каквато актьорът не може да си позволи. Той има договор с шоуто, от който не може да се откаже. Освен това графикът му е пълен с представления, репетира и нов спектакъл в Народния театър, чиято премиера е съвсем скоро.

Никой от шоуто не знае как Юруков е успял да не се издаде, че е контузен по време на живото предаване.

Пред публиката той не си позволи нито да куцука, нито да охка, нито да се оплаче. За проблема, станало ясно единствено от думите на колегата му Славин. В края на предаването младият певец гласува в полза на Иван с мотива, че е „имал инцидент на сцената”. Така и не стана ясно обаче, колко сериозен е бил този инцидент.

Актьорът е изкарал поне 3 часа на крак, преди да стигне „Пирогов”. Вместо да потърси лекар веднага след контузията, му се е наложило да изчака края на предаването, за да не наруши договора си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ну погоди

    2 0 Отговор
    Пусти пари еййй