14 Март, 2018 00:30 31 643 27

3-те секс пози, от които се отслабва най-много

  • секс-
  • пози-
  • отслабва-
  • най-много-
  • ездачка-
  • кучешка-
  • клекове

За жените, които не обичат изтощителните тренировки във фитнеса

3-те секс пози, от които се отслабва най-много - 1
Снимка: Shutterstock

Много жени биха предпочели алтернативни начини да поддържат фигурата си, вместо да отделят време за тренировки в залата и не е тайна, че един от тях е сексът. Факт е, че жените изгарят 90 калории по време на секс, пише woman.bg. Поради тази причина можете напълно да замените тренировките със страстни преживявания, които отгоре на всичкото ще ви донесат и физическо, и душевно удоволствие. Вижте кои са позите, от които се отслабва най-много и с които ще изваете перфектна фигура:

Ездачката

Както и всяка друга поза, която изисква да сте отгоре. Мисионерската например е невероятно упражнение за мъжете, защото те са активните. Затова ако целите да изваете хубаво тяло, скачайте отгоре! Добре познатата поза „Ездачката“ е чудесно упражнение за стягане на бедрата и седалището.

Клекове

Тази поза е много подобна на ездачката. Разликата е, че вие трябва да стъпите на леглото в клекнало положение. В тази поза хем правите ефикасни клекове, хем си доставяте удоволствие с партньора. За по-добър резултат, можете да правите секс в същата поза, но извън леглото във въздуха. Тогава половинката ви ще извършва движенията и ще ви носи на ръце, но вие също ще изгорите добро количество калории, защото пулсът ви ще се учести.

Кучешката поза

В това положение работите за корем и ръце и също така топите мазнини и килограми.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БайТози

    58 5 Отговор
    Аз харесвам ездачката, а ти Вени коя предпочиташ миличка?
  • 2 пиенде

    29 11 Отговор
    Когато най-много ми се ще, по ми се пие .
  • 3 Танас

    24 5 Отговор
    Секс...що бе тва...аааа...спомних...нещу между ората бе ?)))))

    Коментиран от #26

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Малинова

    19 3 Отговор
    Няма лошо , трябва да се спортува !!!
  • 6 вениииии

    13 2 Отговор
    " Тогава половинката ви ще извършва движенията и ще ви носи на ръце" - да също като пръскачка из лозе....
  • 7 пишете глупости

    13 3 Отговор
    и колко точно часа трябва да продължава тоя т.нар секс за да има дори минимален ефект ?
    пишете глупости колко да не заспите

    Коментиран от #8

  • 8 Истина е

    11 0 Отговор

    До коментар #7 от "пишете глупости":

    Колкото Ви е приятно !
    Има удължен ефект ... ;)
  • 9 доб4о

    14 4 Отговор
    да ви питам, вашите жени правят ли ги тези пози, защото моята жена освен мисионерската, да си лежи по гръб, друго не иска. Единствено като иска да свърша по бързо, се съгласява на кучешката, иначе не иска. А за ездачката да не говорим, че до сега нито веднъж не е искала, според нея това не било нормална поза и мъжа винаги трябвало да е отгоре.
    Жената, с която бях преди нея също не ги правеше тези пози, при нея само мисионерска и странично, друго не искаше.

    Коментиран от #10

  • 10 гост

    33 2 Отговор

    До коментар #9 от "доб4о":

    Попадаш на жени, които не харесват секса. Само мисълта, че се съгласява на поза, за да свършиш по-бързо е достатъчно доказателство за това. Жените, които го правят само в мисионерската са лениви, доминантни и не си харесват партньора, с който го правят. За кучешката съм съгласен, че не е любима поза на много жени и е повече унизителна отколкото да им доставя удоволствие, но ако жената харесва секса с човека, то тя трябва да иска и прави много повече от това да си лежи по гръб, реално ако заспи няма да има разлика. Един вид това, че е жена според нея е достатъчно, за да ти достави на теб удоволствие, което е много сбъркано мислене.

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ТОЙ

    15 2 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Абсолютно е така. Но има и друго нещо. В повечето случаи жените са каквито ги направиш. Попадал съм на такива, които не харесват разни неща, но пък с мен им харесва. За жалост на човека или подхода му куца или късмета, все пак има жени, които са асексуални и това е убийствено.
  • 13 Дедо Стефчо

    18 1 Отговор
    На десетата година от брака поза "Ездачка" минава в поза "Москвич". "Клековете" стават "Баба вади ряпа". Добр`утро ... :)
  • 14 Батето

    15 1 Отговор
    Ах Вени, Вени. От цялата статия чета и гледам само твоята снимка. Страшна си. Вени дай някакви кординати че, умирам за теб.
  • 15 Приказки

    22 1 Отговор
    Жената би се съгласила на всяка поза с мъжът, ако и бъде доставено удоволствие и достига оргазъм.
    Но мъжът, ако я клати като влакова композиция и се въргаля в леглото като виетнамски разузнавач да си достави удоволствието е жалко. Играта и предразполагането към секс е по-предпочитано при жената. Кучешката не е толкова унизителна, а по-скоро болезнена заради дълбокото проникване.
    Едва ли се топят толкова калории колкото при самият оргазъм.

    Коментиран от #16

  • 16 Впечатлена

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "Приказки":

    Абсолютно изчерпателен и точен коментар ...
    Човек с много висока грамотност !
    Поздравления !
  • 17 Спас

    4 2 Отговор
    Венелина колко време трябва да лашкам за да отслабна.Напиши че идва лято а и съм натрупал бая с туй пиене и с тез мезета.
  • 18 доб4о

    5 0 Отговор
    до номер 15: И двете почти винаги достигаха до оргазъм, заигравка и предигра си имаше. Стигаха до оргазъм, но само като ги докосвам по клитора иначе не стигаха до оргазъм, което много рядко се е случвало и не е било, защото не съм се старал. Не съм от хората, които гледат само собственото си удоволствие. И не съм я блъскал като влакова композоция, както се изрази.

    Коментиран от #19

  • 19 Длетото

    1 7 Отговор

    До коментар #18 от "доб4о":

    Мисля си че проблема е в теб човек. Как така ще лежат само и няма да свършват и само като им пипаш клиторягите.или инструмента ти е малък или нещо Неги кефиш . Като ги зачешеш яко и накриво ще видят ще м се спи или Ще летят като разгонени лалугери.и също трябва да опиташ и теб някой да те напъне отзад докато лепиш твойта .то така като чета кви ги пляскаш трябва някой да ви оправи и двамата Та да ви държи влага един месец.

    Коментиран от #20

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Невислав

    0 2 Отговор
    Венелина е рОбот
    всичките и статии са публикувани в 0.30 часа!!
  • 22 Приказки

    8 1 Отговор
    До Добчо - коментар #18
    Коментарът ми не бе насочен лично към теб, а изцяло към аудиторията проявили интерес към самата новина.
    Но след като искаш да проясня проблемът ти, който се крие не само в теб, но и в дамата ти... Ще ти споделя някои неща, за да преоткриеш самият себе си.
    Мъжът е водещата фигура в любовното сношение, вземи например танцът. Той кани, а жената му партнира. Повеждаш, но можеш да оставиш партньорката на някоя друга желана от нея стъпка. Ако търсиш еманципирана и доминираща жена, винаги можеш да намериш такава, ако искаш разкрепостена и развихрена отново ще намериш и този тип жени, но ако искаш да задържиш любимата до себе си и да преоткриете светът интимно започни промяната първо в себе си.
    За да си наясно дали успяваш с допирът на пръстите си да я възбудиш когато я галиш по тялото, докосни нежно на голо външната част на бедрото си, ако ти допадне това докосване на теб самият и на партньорката ти ще и хареса, но ако ли не... То обработи своят допир да е нежен, бавен и възбуждащ.
    Не целувай звучно, дразнещо е. Допирай устните си по кожата и и плавно се спускай, за да проучиш всяко кътче на нейното тялото. Не е задължително да правиш орална любов, ако не го желаеш. Накарай тялото и да потръпне и да се възбуди или кожата и да настръхне.
    Трябва да си наясно Добчо, че няма как жената да свърши, ако не се стимулира клиторът и или да има добро позициониране от нейна страна, за да има търкане на това място.
    Не натискай клиторът, защото
  • 23 Приказки

    7 1 Отговор
    До Добчо - коментар#18
    Не натискай клиторът, защото е нежно това място. Усещането, ако е с грубост и натиск е същото при мъжът някой да му стисне тестисите. Не е приятно. Не бъркай дълбоко във вагината и, за да овлажниш пръстите си и да стимулираш клиторът и. Ужасно е усещането, първо ръката ти може да е студена, а и имаш костни израсатъци т. нар. нокти. Дори и дълбоко да са отрязани, трябва да си наясно, че те задират вътре и разрушават флората. Заради това пенисът е без грапавини. Не плюй по пръстите си звучно, за да овлажниш мястото и по този начин, просташко е. Бъди нежен и деликатен. Целувай леко бедрата и и можеш да овлажниш пръстите си тогава чрез своята слюнка. Докосвай повърхностно клиторът и и леко движи въртеливо пръстите си или чрез трептение на самото място. Клиторът набъбва, както при ерекцията на мъжът. Обгърни жената под рамената и и леко с тялото си я извърти на една страна. Промуши нежно и галантно кракът си между нейните и леко ги разтвори. Не спирай да стимулираш бавно клиторът и. С другата си ръка можеш да докосваш нежно зърната и. Не стискай, защото това не кравата на село и това не е виме. Болезнено е. Жената стегне ли се два или повече от три пъти от болезненост и неприятно усещане, трудно се отпуска после. Спокойно можеш да проникнеш в нея и да се насладите на нова поза. Страничната поза за начало не е зле. Жената ще и предложиш оргазъм, а и ти ще се чувстваш удовлетворен. Не и ближи ушите, а я целувай нежно по врата. Това нахлува
  • 24 Приказки

    8 0 Отговор
    До Добчо - коментар #18
    Не и ближи ушите, а я целувай нежно по врата. Това нахлуване в ушите с език е сякаш някой охлюв да ти пълзи.
    Трябва да си наясно, че няма такъв оргазъм почти и наполовина. Или го има, или го няма. Жената, когато стене и се овлажнява не е оргазъм. Ако искаш да разбереш за истинският оргазъм, то жената стяга цялото си тяло преди да свърши и получава коремни конвулсии. Тогава и да искаш да пипаш клиторът и става свръх чувствителен и болезнен при допир. Самата тя ще махне ръката ти от там.
    Дано съм ти била полезна с горенаписаното. Успех на теб и дамата ти.
    В мисионерската поза е трудно да стимулираш клиторът на партньорката си.

    Коментиран от #27

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Има време

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Танас":

    Наско, малък си още за да учиш този занаят, залягай над уроците, има време да е..ш като пораснеш
  • 27 Уникат

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Приказки":

    Малее направо аз се възбудих докато четях коментарите ти.