12 Март, 2018 11:42 4 309 15

Астроном разкри: Кадрите от кацането на Луната са заснети на Хаваите и в Невада

  • луната-
  • астрономия-
  • хаваи-
  • лас вегас-
  • невада

Астроном разкри дълго пазената тайна за кацането на Луната

Британският астроном Дейвид Брайънт от дълго време събира доказателства, с които да докаже, че така наречената "лунна мисия " на НАСА е фалшива и че всички тези стъпки, "направени на Луната" са заснети на Земята.

Докато е събирал доказателствата, експертът е интервюирал 14 астронавти, за които се твърди, че са участвали в космическата програма "Аполо" през 1963-1972 г. и е установил, че свидетелствата на предполагаемите астронавти относно пътуването до Луната значително се разминават в детайлите, подробностите не съвпадат, или иначе казано - тези хора просто лъжат.

Сега упоритият изследовател твърди, че е намерил потулените места, където американците са заснели своето триумфално "кацане". Дейвид е сигурен, че на висок хълм в близост до вулкана Мауна Кеа в Хавай, определени ракурси подозрително наподобяват планината Таурус на Луната, която може да се види на видеото на НАСА от 1972 година.

Също така огромен кратер в соленото езеро Грум в южната част на Невада, останало след тестването на ядрени оръжия, изглежда просто точно като лунен кратер на известния запис.

Според британеца, тези обекти са заснети от кинооператори, тайно наети от Националната космическа агенция на САЩ, под различен ъгъл, но въпреки това визуалната прилика на земните релефи с тези, за които се твърди, че са били снимани на единственият естествен спътник на нашата планета, не може да се отрече.

Брайънт отива още далеч и предполага, че американците действително може да са направили един полет до Луната, но там са срещнали извънземни, които забранили на земляните да се върнат пак на Луната. След тази нещастна случка НАСА е трябвало да прибегне до измама. Според астронома, и американските, и съветските учени, добре знаели, че Луната е населена от интелигентни същества, но Съединените щати все пак кацнали там.

СССР обаче, били по-умни и не изпратили астронавтите си на такава рискована мисия. До каква степен тези предположения са верни, британецът все още не определя, защото все още търси допълнителни и по-конкретни доказателства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеньо

    7 17 Отговор
    Грешка! Снимано е на Белинташ, дори свидетели ще се намерят!
  • 2 Фильо Калцуна

    35 9 Отговор
    Добър ден Ганке................ми чи то ний туй го знаем..............
  • 3 Ники

    18 9 Отговор
    Ами може и да е вярно може и да не е ... ма доказателствата на тоя пич нещо не ме убеждават в неговата теза ...
  • 4 Белчо

    21 8 Отговор
    Ха сега де! Ама как може такова безобразие, бе Дейвид? Абе ти къде отиваш бе, как може дори да си помислиш, че това е маниполация ?Какъв англичанин си ти, какъв натовец си, не те е срам! Да правиш за резил, една велика нация. Е, да кравари , ама велики!
    Очакваме експертното мнение по въпроса, на комсомолският секраетар - наблюдател!!!
  • 5 goni

    29 3 Отговор
    Ако, тогава е била възможна подобна мисия, то сега до там щеше да има ниско тарифни полети!:) Не знам защо Русия подкрепя САЩ в лъжата! Всъщност двете страни никога не са воювали помежду си! Напротив винаги са били съюзници! Малко хора знаят коя е първата страна признала САЩ! Е! Тогава САЩ са били много бледо копие на това което са сега!Никога не съм си падал по конспирациите , ама понякога сами се натрапват!:) Между другото без помощта на САЩ Русия щеше да изгуби още първата световна! Да не говорим за втората! Тия двете ми напомнят на стари приятелки от деца!:) Постоянно се карат, ама не могат една без друга!:)

    Коментиран от #10, #12

  • 6 ДА АМА НЕ

    14 2 Отговор
    То само по вейщия се американския флаг може да се разбере,че всичко е пунта-мара....
  • 7 къртичет от луната

    12 1 Отговор
    Как да не са ходили, само че никой не може да си спомни как .
  • 8 Владо Вр

    5 0 Отговор
    До goni руснаците разбиват Англо-американският корпус, стоварен във Владивосток, за да завладее източен Сибир. Това е след революцията, по време на интервенцията. След това използуват проксита при сблъсъците си.
  • 9 Алфа Ромео

    5 1 Отговор
    А не ве, ШВЕПС......
  • 10 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "goni":

    Много си прав! Имаме аналог в БГ , чрез т. н. "Скандали" , БСП и ГЕРБ си държат електората жив .
  • 11 Куку

    7 2 Отговор
    Снощи , след седмата ракия ,извънземните ми съобщиха ,че наистина американците са кацали на Луната .След кратка схватка US тюлените са превзели базата им .
  • 12 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "goni":

    Самата Октомврийска революция е станала с активната подкрепа от САЩ !
  • 13 гамена

    6 4 Отговор
    Колкото аз съм клатил Адриана Лима, толкова и хамавите хамериканци са ходили до луната. То си го знаем отдавна, не знам дали има шматки дето вярват още на смешните студийни записи
  • 14 гост

    8 1 Отговор
    Ако са го направили преди 50г, защо тепърва се мъчат да стигнат пак дотам? Ясно е, че не са, а само са кръжали около земята. Всички доказателства липсват, не може да ходиш до Луната, а частите на лунохода ти да не са съвместими с тамошните условия. Опитите за контрол на капсулата им претърпява катастрофи на Земята, но на Луната всичко минава по мед и масло няколко пъти без авария. Вижда се първите опити как приключват, грешки, аварии и др., а мисиите на американците минават безупречно и всички отиват, кацат, излитат и приземяват на Земята.
  • 15 Именно

    1 1 Отговор
    Пак глупости пишете!
    Снимано е в Бояна!
    Киностудиото е открито само 7 години преди "кацането" на Луната - случаенос?
    Не мисла :P