Last news in Fakti

14 Март, 2018 12:39 2 264 2

Шарън Стоун излиза с 41-годишнен брокер

  • шарън стоун-
  • първичен инстинкт-
  • връзка-
  • анджело бофа

Актрисата си хвана 20 години по-младо гадже

Дни, след като навърши 60 години, Шарън Стоун бе забелязана да се целува и да се държи за ръка с новото си гадже Анджело Бофа на ваканция в Маями.

И докато всички се чудеха дали Стоун вече е сгодена за младия красавец заради диамантено бижу, което папараците забелязаха на ръката на актрисата. Неин представител обаче поясни пред E!News, че звездата не е сгодена.

От началото на годината насам Стоун е забелязвана няколко пъти с Анджело. И въпреки че няма официално потвърждения за романса, близостта между тях говори повече, пише dir.bg.

Въпреки че не е споделяла нищо за новия романс, тя наскоро говори пред Grazia за отношението ѝ към любовта като цяло: "Не съм от този тип момичета, които оставят мъжа до тях да ги определя. Ако искам да имам мъж в живота си, това няма да бъде някаква уговорка, а истинско партньорство. А такива трудно се намират."

41-годишният Бофа е с 19 години по-млад от Стоун. Той не е актьор, а според някои издания е в бизнеса с недвижими имоти. Освен че са били заедно в Италия, откъдето е Бофа, двамата са прекарали Деня на влюбените в хотел в Париж.

Ok, let's go to gym 🏋🏻‍♀️ & HIT the Shit 🙄😅 => long time no see @holmesplace 🙋🏼‍♂️😜

Публикация, споделена от Angelo Boffa ☀️💦🌴 (@figlio_del_mar) на Ное 24, 2017 в 5:42 PST

Говори се, че Шарън и Анджело са се запознали през декември в курорта Сейнт Мориц в Швейцария. Той живеел в Цюрих, но обичал да прекарва свободното си време в Ибиса.

Бофа обича партита с известни и красиви хора. В профила му в Инстаграм има снимки с Хайди Клум. И макар Шарън да не обича да се афишира в социалните мрежи, той се радва на вниманието на приятели и фенове там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нейсе

    8 1 Отговор
    бабата и тя иска агнешко но в случая ударила на 40-годишен катър но нейсе :)

    Коментиран от #2

  • 2 Салам Алеко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "нейсе":

    Прасе е ударила, само то подмладява!