Last news in Fakti

14 Март, 2018 19:22 12 316 11

Букмейкърите вече обявиха победителя на „Евровизия 2018“ и той е... (ГРАФИКА)

  • евровизия 2018-
  • букмейкъри-
  • победител-
  • жана бергендорф-
  • участие-
  • bones-
  • кости-
  • евровизия

Според предварителната оценка България все пак ще влезе в челната петица, но...

Букмейкърите вече обявиха победителя на „Евровизия 2018“ и той е... (ГРАФИКА) - 1

Европейските букмейкъри вече определиха своите прогнози за "Евровизия 2018". Те залагат, че тазгодишният победител в музикалния конкурс ще е израелската Dj-ка Netta, като освен това отбелязват, че коефициентът на потенциалната победителка се характеризира като Plus size.

Песента, с която представителката на Израел се явява на конкурса, се казва Toy и носи феминистко послание.

Що се отнася до българското участие на това издание на фестивала - то букмейкърите са на мнение, че с песента „Bones“ ("Кости") Жана Бергендорф и компания ще достигнат до престижното четвърто място.

Припомняме, че и тази година около участието на страната ни в "Евровизия 2018" се разрази скандал. Редица заклети меломани разкритикуваха парчето, изказвайки доста негативни мнения за него. Едни го наричаха евтино клубно денс парче, други го определиха като вяло клише, според трети "Кости" е доста постно откъм вокални качества и е най-слабият ни опит, с който се явяваме на конкурса. Имаше дори още по-крайни и злобни изказвания както за самата песен, така и за изпълнителите ѝ. Въпреки това голяма част от хората приветстваха с позитивна нагласа песента в изпълнение на петимата артисти — Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл. Според някои българо-американският микс от изпълнители ще ни изведе напред в надпреварата.

Пред нашата формация букмейкърите поставят още изпълненията на Миколас Йосеф от Чехия и Елина Начайева от Естония. Припомняме, че миналата година букмейкърите отредиха среброто на Кристиан Костов и познаха. Интересен факт е, че преди да стане ясно, че Equinox ще са българския претендент за победата, анализаторите бяха поставили страната ни на второ място. За дни популярността ни падна с няколко пункта.

Букмейкърите вече обявиха победителя на „Евровизия 2018“ и той е... (ГРАФИКА)

Някои от феновете на най-значимото музикално състезание на Стария континент у нас негодуват, че чуждестранно жури е избрало кой да брани честта ни и че проектът е с „по-мрачно звучене“, пише в. Монитор.

„Полуфинал 1 наистина е много по-силен, но много от песните се опитват да бъдат тъмни поп парчета и могат да загубят от този факт", коментира фен на песенния форум. От друга страна, Bones се превърна в истински фаворит в YouTube канала на „Евровизия“.

Песента е на второ място по набиране на популярност, а потребители от другите страни участници ни засипват със суперлативи. „Колко години още трябва да изгубим всички, за да разберем, че България наистина заслужава трофея със своите невероятни, модерни и качествени песни?!“, „България доказа, че обича и взима насериозно „Евровизия“ с последните си три страхотни представяния“ и „Ето защо чакахме толкова дълго. Думата шедьовър не е достатъчно точна, за да опише песента! Успех, България, но не ви е нужен, тъй като тази година сте с най-доброто парче“, са само част от мненията в платформата.

Equinox ще мери сили с още 15 държави на първите полуфинали на 8 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 политконкурс

    26 13 Отговор
    Ако тая кокошка, ще печели то представям си, какви са останалите песни ?
  • 2 Garrincha

    15 24 Отговор
    Уникално тъпа песен ... ам, наш'те хубавци, които избират песента за "Евровизия", толкова ли не можаха да изпратят на конкурса "4Magic",а се чудят, къде да я уредят тая наркоманка, че пак е закъсала с парите !
  • 3 Кака Гинка

    7 8 Отговор
    При нас не печели най-талантливият,а онзи,който "трябва" да спечели и за това всичкатани работа е такава.Но пък за гротеската,наречена Евровизия всеки е добър.Едно време е бил конкурс с истински певци,сега само показва упадъка на изкуството в Европа...
  • 4 Lisy

    26 0 Отговор
    Както винаги, пак сме негативни към нашето и търсим конспирация.
    Нека за разнообразие този път да пожелаем успех на Жана и компания, да признаем, че гласът и е невероятен, а музиката - неземна.
    Впрочем, рейтингът на Израел в топ-листите пада, нашият бавно и полека се вдига - около 5-то място сме 3 дни след представянето на песента, но има време до полуфиналите . Последният месец топ-листите претърпяха редица метаморфози - много харесвани песни в началото сега са под средното класиране.
    Известни блогери - аналитици на участниците и песните - дават много добри отзиви за нашия продукт като изтъкват колко е трудно да се постигне такъв съвършен синхрон между пет толкова различни гласа.
    Нека пожелаем на Добър час на формацията и прекрасно изпълнение на живо!
  • 5 Спас

    14 1 Отговор
    Пожелавам успех на нашата песен!
  • 6 Моли

    3 5 Отговор
    Хахахахаа, тази статия е ФАРС!!! ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ, ще видите!!!! Go go go SuRie, the STORM is the WINNER!!!
    Ps. Не ги слушайте какво пишат букмейкърите, те миналата година предсказваха победа за Италия, ни вижте какво стана накрая - Португалия никой не я слагаше в сметките!

    Коментиран от #7

  • 7 Денси

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Моли":

    Къде я слагаш тая Великобритания!!! Песента й е толкова бавна, че докато я слушах заспах
  • 8 sgg

    0 2 Отговор
    Според мен Естония или Швеция трябва да спечелят, а Израел да са на 3-то или 2-ро място
  • 9 исмет

    0 3 Отговор
    Живея в чужбина и не съм на ясно кои и как са избрали тази песен.....хубава е ,но ми направи впечатление ,че Жана въобще не участва с пеене и това което се чува като женски глас е на друга може би бек вокалистка ,да не говорим ,че накрая на песента изпълнението е на някоя наша народна певица!Дано не разберат измамата ,може би тя участва само заради факта че 4 момчета не изглеждат добре на сцена а тя е доста колоритна...само така си обяснявам присъствието и!Гледах почти всички на живо ,,нашите “са почти като на клипа но песента наистина е мудна дано сценичната работа усили факта от добрата музика и пеене ,но ако няма добра сценична хореография песента не може да се бори за място в тройката!
  • 10 svetla

    2 0 Отговор
    Aз призовавам всички да бъдем толернтни и да спрем със злобните коментари, каквато и да е песента харесвате или не изпълнителите те са от България и се представят от името на България.Стисйайте палци и се радвайте за тях.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.