23 Май, 2018 10:46 5 628 23

Сузанита: Не бийте бездомниците! Бъдете добри!

  • сузанита-
  • бездомници-
  • сузанита мурад
Сузанита: Не бийте бездомниците! Бъдете добри! - 1

Призив да се уважават бездомниците по улиците на големите градове отправи изпълнителката Сузанита Мурад.

Има хора в палати, има и по тротоари и пейки. Има хора с бентлита има хора и със стари модели коли. Има хора с Chanel, Gucci i Loui Vuitton, но има хора, които носят дрехи и от втора употреба. И КАКВО ОТ ТОВА ? Не трябва да живеят тези, които не могат да си позволят по скъпи неща ли ? Трябва да ги мачкаме, защото те “не са хора”, а “бедни души” ли ? НЕ! Всички сме хора и всички сме еднакви. Това отбелязва Сузанита Мурад.

Ето и целият ѝ пост. Публикуваме го без редакторска намеса.
Моля за внимание ! Аз Сузанита бях свидетелка на 22.05.2018 в 22:40 на една адски потресаваща гледка. Плюйте ме, мразете ме колкото искате, но се замислете поне в това. Точно преди малко в град Пловдив в кв. Кършияка пред кварталния нон стоп си седят 4ма бездомни - две жени и двама мъже. Повярвайте ми от 12 години живея тук и ги срещам всеки ден! Безгрижни, мили хорица !
Поздравяваме се постоянно и на никой нищо лошо не правят.

Одеве ги видях всички бяха в кръв, даже единия мъж не можеше да се изправи от земята и ние му помогнахме. Попитах го да викнем ли линейка и полиция и той ми отвърна “Не, всяка вечер ни бият. Свикнали сме.”Искам да ви кажа едно. Моля ви бъдете добри хора преди всичко ! Защото един ден всичко се връща, ако не на вас, то на най милото .. Сега аз няма да мигна цяла вечер, понеже съм чувствителна от такива ситуации.

Повярвайте ми може да съм малка и в очите ви да съм ви плячка, но имам голямо сърце. Обичам добри хора и усмивки покрай мен. Винаги съм помагала с каквото мога, помагайте и вие! Има хора финансово по-бедни и по-богати. Има хора в палати има и по тротоари и пейки. Има хора с бентлита има хора и с стари модели коли. Има хора със Chanel, Gucci i Loui Vuitton, но има хора които носят дрехи и от втора употреба. И КАКВО ОТ ТОВА ?

Не трябва да живеят тези които не могат да си позволят по скъпи неща ли ? Трябва да ги мачкаме, защото те “не са хора”, а “бедни души” ли ? НЕ! Всички сме хора и всички сме еднакви. Богат, беден, ром, турчин,популярен или не - човек си ! Богат мога да нарека човек, който обича, който цени малките неща, който е щастлив от това което има. Богат е не този, който има, а този който дава. Лека вечер желая на всички ! И не знам за кой път ще повторя - БЪДЕТЕ ДОБРИ !


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Слон

    20 5 Отговор
    Да не са кацнали извънземни на Земята?!
  • 2 Zlatka mincheva

    7 7 Отговор
    Да наистина трава да се оважавам не да се мразим и да не се искаме ние сме хора несме животни нека да се обичаме всички сме еднакви затова хора бадете добри с всеки богат или беден не правете разликаа зАщото един ден ще се исправи пред нашия Бог и ще има справедливост или за някои наказание затова ОБИЧАИ ТЕ СЕ!🙏❤

    Коментиран от #5, #6, #8, #13

  • 3 Голям прос

    14 1 Отговор
    Няма да купуваш парцалки от Гучи всеки месец и ще им наемеш квартира. Има и общински жилища. Само че благотворителността е сложно нещо за ума и. Ние искаме да помагаме но не можем да си го позволим с мизерните доходи.
  • 4 Леле

    10 3 Отговор
    Що е тъпа тая....
  • 5 Ами

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "Zlatka mincheva":

    Нека покажем любовта си към теб, като ти подарим граматика на българския език.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Stefko88

    8 6 Отговор
    Сузанита....считано от днес , това име ще бъде единица за глупост.
    Жал й е на момичето....нали са една кръв.
  • 8 Stefko88

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "Zlatka mincheva":

    Момиче заради такива като теб извънземните не контактуват с нас!
  • 9 Голям Слон

    7 2 Отговор
    Малкият хуманоид пропусна да каже, че тия четеримката са перманентно пияни :-) Какво съчувствие трябва да покажа? Да дам някой лев за поредния литър фалшив алкохол ли? Не, благодаря. Правя дарения по друг начин и те наистина достигат до своя адресат.
  • 10 гробар

    5 6 Отговор
    Какво е това чудо бе хора, ужас, грозотия на квадрат, умрелите изглеждат по добре

    Коментиран от #11

  • 11 Аз Варна

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "гробар":

    Ами какво е момичето-прилича на надуваема кукла дето се ползва за услуги.
  • 12 Ебтер

    5 2 Отговор
    Това глупаво момиче...пак иска да е на първа страница! Но първо да се погледне в огледалото, после да поства това и онова! А най-вече са виновни тези от пресата, защото и обръщат внимание! Глупаво, нагло и ненормално- това за мене е определението ми към Сузанита! То ако можеше да пее хубаво ...и без тези глупости които върши може да пробие в певческия или фолк пазара както се нарича! Но така само пада в очите на нормалните български поданици и е ...много жалко за все още уважавания ...Орхан Мурад! Ако е някой друг, макар и в побертет...такъв бой ще и хвърли, че ще разбере от къде и как се изкарват парите, които и дават за да учи! А не да излага баща си и майка си, дори и по-голямата си сестра по този начин! Тази наистина плаче за един хубав пердах-но от свои хора, а не от чужди! Все пак проблема си е ...тяхен!!!

    Коментиран от #14, #15

  • 13 Стефани

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Zlatka mincheva":

    Браво, Злате, абсолютно те подкрепям!
    Ще има Божие наказание за насилниците!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 КУЧЕТО

    2 2 Отговор
    Е Господи не си прав! Как можеш да не прибереш това изчадие побъркано ? Докога ще ни занимават с този дребен парцал?
  • 17 UFO

    0 1 Отговор
    X Files...
  • 18 васик атанасова

    4 5 Отговор
    НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ БЕДНИТЕ
    НО РОМИТЕ И ТУРЦИТЕ
    ОТ ТЯХ НИЩО ХУБАВО НЕ ОЧАКВАМ И ТЕ ОТ МЕНЕ
    ДА НЕ ЧАКАТ
  • 19 doktor bore

    1 1 Отговор
    сочни джуки !

    Коментиран от #20

  • 20 теди

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "doktor bore":

    Аз съм за всички хора. не деля хората като някои от вас.
  • 21 Нямам думи

    0 1 Отговор
    "Безгрижни,мили хорица" ..................
  • 22 БАН

    0 0 Отговор
    1 сузан - единица по скалата на тъпомера !
  • 23 Анонимен

    0 0 Отговор
    Сузан Мурад е добра погледнете и хубавото в Сузан не само да я обиждате аз не съм очаквала че ще е толкова милосърдна